- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
ilk defa duydum, nasıl bir şey?Kizlar astro kartografya hakkinda ne düşünüyorsunuz? Benim icin inanilmaz derecede dogru.
tarotun burçlarla ilgisi çok aşikar..Büyük arkananın bir burcu ve gezegenleri var. yorumlara onları da katarsan muhteşem oluyor..hatta bir kanalda yükselen ve ay burçlarını da dinlemiştim.. o da bazı tezatlıklara açıklık getiriyordu...Konu çok ilgi çekici takibe aldımaslında 1 aydır jokerin yolculuğunu araştırmaya başlamışken tarotun bir şekilde burçlarla bağlantısı olduğunu öğrendim
Ev iş sorumluluklar derken birazda yavaş öğreniyorum herhalde, bakalım sizi bir şekilde anlayarak öğrenebilirim umarım
Gezegenlerin konumu gibi dunya haritasinda konumlar çiziliyor. Google'a asktrokartografi yazinca veronika diye bir Twitter kullanicisinin twitinde link cikiyor. Oradan hesaplamistim ben. Inanilmaz dogru seyler cikti. Hangi sehirde mutlusun, hangilerinde mutsuz gibi.ilk defa duydum, nasıl bir şey?
linki ekliyorum..burasıda haritalarımıza baktığımız astro.com'un içindeGezegenlerin konumu gibi dunya haritasinda konumlar çiziliyor. Google'a asktrokartografi yazinca veronika diye bir Twitter kullanicisinin twitinde link cikiyor. Oradan hesaplamistim ben. Inanilmaz dogru seyler cikti. Hangi sehirde mutlusun, hangilerinde mutsuz gibi.
Şu an incelemekle meşgulüm inşallah çözeceğimGezegenlerin konumu gibi dunya haritasinda konumlar çiziliyor. Google'a asktrokartografi yazinca veronika diye bir Twitter kullanicisinin twitinde link cikiyor. Oradan hesaplamistim ben. Inanilmaz dogru seyler cikti. Hangi sehirde mutlusun, hangilerinde mutsuz gibi.
türkiye benim için hayal kırıklıkları ile dolu çıkıyor mesela...doğduğun coğrafya kaderindir canım dedim bende ona...linki ekliyorum..burasıda haritalarımıza baktığımız astro.com'un içinde
AstroClick Travel
AstroClick Travel gives you information about the astrological influences you can experience at a given place on earth.www.astro.com
Çok Fransız kaldım şu an, benim neyim eksik nasıl anlayacağımneyse elementlerden devam edelim...hangi elementi eksik bilmeyen kaldı mı aramızda?
ben de ya anlamıyorum çizgiler bir sürü yerden geçiyor da bazı noktalarda çizgilerin üstünde halka var, o kısma mı odaklanacağız? eğer öyleyse benim aşk iş falan hepsi okyanusların derinliklerindeŞu an incelemekle meşgulüm inşallah çözeceğimneler var bu işin içinde ya bak bak bitmiyor
merak ettiğin yeri tıklayıp yandaki sütünü oku..orada anlatıyor o yerin seninle uyumunu vs..ben de ya anlamıyorum çizgiler bir sürü yerden geçiyor da bazı noktalarda çizgilerin üstünde halka var, o kısma mı odaklanacağız? eğer öyleyse benim aşk iş falan hepsi okyanusların derinliklerinde
Benim de afrikaYanlış anlamadıysam Türkiye de halihazırda bulunduğum yer pek uygun değil, biraz daha batıda daha rahat edermişim ama esas taşınmam gereken yer Brezilya gibi duruyor
Ay ben hiç anlamadım bile bu gece bilgisayara geçince bakıcam detaylı neler çıkıcak bakayımya bizi nelere saldınız gece gece allah iyiliğinizi versin kızlar, acayip düştüm haritaya çıkamıyorum
O da var bende şekerim, hatta okyanusun ortası da var senin gibiBenim de afrika
Bana bir de Avustralya'da yoğunluk görünüyor. Şansımı Avustralyadan yana kullanmak istiyorumBenim de afrika
Ya benim 3 yıldır yaşadığım ülkenin üstünden bir tane bile çizgim geçmiyorO da var bende şekerim, hatta okyanusun ortası da var senin gibiVeronika nın twitter ına göre güneş, ay, merkür hepsine baktım