AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

pamuk musun nesin bu arada, çok fazla olan bir elementin varsa o da eksik olan elementinin etkisinden değişikliğe sebep olabiliyor, veya dengeleme yapabiliyor. Ben de hava da çok mesela bü yüzden o atılganlık, hırs ve cesaret kısmı bizde biraz dengelenmiş olabilir

yok gerçekten...normal

bir boşanma...öyle kapalı yer ile de bir trawmam olmadı açıkçası...

tarotun burçlarla ilgisi çok aşikar..Büyük arkananın bir burcu ve gezegenleri var. yorumlara onları da katarsan muhteşem oluyor..hatta bir kanalda yükselen ve ay burçlarını da dinlemiştim.. o da bazı tezatlıklara açıklık getiriyordu...
tarot gerçekten fal falan değil kesinlikle insanın keşfi için bir araç bence...

bakın bu benim haritamdan bir kesit mesela...

Jüpiter kavuşum Alçalan: Karşılıklı gelişim
12 Şubat 2022 tarihinden 20 Şubat 2022 tarihine kadar: Bu dönem boyunca, başka insanlarla en yakın temaslarınız aracılığıyla çeşitli şekillerde büyümek ve gelişmek için çabalarsınız. Hayatınızı daha ileri götürebilecek ilişkiler kurmaya çalışır ve bunu bencil bir ruhla değil, karşılıklı gelişim arzusu içinde yaparsınız. Çoğu kez bu dönemde hayatınıza, genellikle bir ortaklık üzerinden size bir şekilde yardım etmeyi teklif eden bir kişi gelir.

bilin bakalım bu karşılıklı geliştiğim insanlar kimler? hem de bu tarihlerde....

ilk defa duydum, nasıl bir şey?
Gezegenlerin konumu gibi dunya haritasinda konumlar çiziliyor. Google'a asktrokartografi yazinca veronika diye bir Twitter kullanicisinin twitinde link cikiyor. Oradan hesaplamistim ben. Inanilmaz dogru seyler cikti. Hangi sehirde mutlusun, hangilerinde mutsuz gibi.

linki ekliyorum..burasıda haritalarımıza baktığımız astro.com'un içinde

Şu an incelemekle meşgulüm inşallah çözeceğim neler var bu işin içinde ya bak bak bitmiyor

türkiye benim için hayal kırıklıkları ile dolu çıkıyor mesela...doğduğun coğrafya kaderindir canım dedim bende ona...

Şu an incelemekle meşgulüm inşallah çözeceğim neler var bu işin içinde ya bak bak bitmiyor
ben de ya anlamıyorum çizgiler bir sürü yerden geçiyor da bazı noktalarda çizgilerin üstünde halka var, o kısma mı odaklanacağız? eğer öyleyse benim aşk iş falan hepsi okyanusların derinliklerinde

merak ettiğin yeri tıklayıp yandaki sütünü oku..orada anlatıyor o yerin seninle uyumunu vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…