AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Bana bir de Avustralya'da yoğunluk görünüyor. Şansımı Avustralyadan yana kullanmak istiyorum :KK70: zira Afrika'nın savaştan helak olmuş ülkelerinin üzerinden geçiyor Afrikadaki çizgilerim.
Ben de Brezilya yolcusuyum mecbur :KK70:Acaba sadece o yuvarlaklara mı bakacağız yoksa çizgiler de olur mu o kısmı çok anlamadım

Bütün yorumları okudum ev diyen gezegen diyen ikiye ayrıldık hangisini baz alacağım çünkü ikisinde de farklı oluyor sonuç

Kızlar son olarak soruyorum evlere göre mi gezegenlere göre mi bunun net doğru olanı hangisi
Yazmayayım yazmayayim diyorum ama kölenizmişiz gibi davraniyorsunuz. Ne demek son olarak soruyorum? Onceki mesajda da karar verin hangisi yazmissiniz. Polemik yaratmayacagim. Ilk ve son mesajim bu konu hakkinda.

Kızlar son olarak soruyorum evlere göre mi gezegenlere göre mi bunun net doğru olanı hangisi
Canım benim en basit şekliyle yaptığım gezegenlere göreydi. Gezegenin konumundaki burcun dahil olduğu elementlerin toplamı şeklinde. Güneş, yükselen ve ay burcun 3 er puan, MC, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn 1 puan. Ben böyle hesapladım. Evlere göre olanı hiç anlamadım, Evita1907 Evita1907 açıklarsa ona da bakarım artık

Birde siz göz atın ben kapıt kalem hiçbirşey yapamadım çğnkğ

Eklentiler

• 9D651913-28FA-4F49-B7BA-B6A2B06DC27E.jpeg
    9D651913-28FA-4F49-B7BA-B6A2B06DC27E.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 50FC4D1A-6299-4F13-ADF9-2BED832D19C8.jpeg
    50FC4D1A-6299-4F13-ADF9-2BED832D19C8.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 47
Yazmayayım yazmayayim diyorum ama kölenizmişiz gibi davraniyorsunuz. Ne demek son olarak soruyorum? Onceki mesajda da karar verin hangisi yazmissiniz. Polemik yaratmayacagim. Ilk ve son mesajim bu konu hakkinda.
Canım arkadaşımızın üslubu öyle olabılır, biz alıskınız takılan eden kimse yok sen de kisisel algılama🌸

X