- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Ben de Brezilya yolcusuyum mecburBana bir de Avustralya'da yoğunluk görünüyor. Şansımı Avustralyadan yana kullanmak istiyorumzira Afrika'nın savaştan helak olmuş ülkelerinin üzerinden geçiyor Afrikadaki çizgilerim.
Evlere göre dedi kızlarda katar verinGezegenlere gore hesaplaniyor. Venüs oglakta, mars aslanda gibi.
bir de rusya mesela dev gibi ülke, bütün çizgilerimiz illaki bir şekilde geçiyor oradanBen de Brezilya yolcusuyum mecburAcaba sadece o yuvarlaklara mı bakacağız yoksa çizgiler de olur mu o kısmı çok anlamadım
hoş geldin canım, seni de bu arapsaçı işin içine salalım ister misin?Ben de geldimmmne cabuk 10+ sayfa olmuşuz bile
Afrika benim icin de iyi seylere vesile oluyormus. Butuk bir proje gerceklestirmek icin cok uygunmuş falan. Kiz biz seninle ayni kisi miyiz gerçektenBenim de afrika
Aslinda gercekte dev gibi degilmiş ya, bu sebeple bu haritalar yanilma payı ile hesaplaniyor mu demeliyiz?bir de rusya mesela dev gibi ülke, bütün çizgilerimiz illaki bir şekilde geçiyor oradan
Yazmayayım yazmayayim diyorum ama kölenizmişiz gibi davraniyorsunuz. Ne demek son olarak soruyorum? Onceki mesajda da karar verin hangisi yazmissiniz. Polemik yaratmayacagim. Ilk ve son mesajim bu konu hakkinda.Kızlar son olarak soruyorum evlere göre mi gezegenlere göre mi bunun net doğru olanı hangisi
Ben yarın sabah fresh bir zihinle çözmeye calısıcamhoş geldin canım, seni de bu arapsaçı işin içine salalım ister misin?
Canım benim en basit şekliyle yaptığım gezegenlere göreydi. Gezegenin konumundaki burcun dahil olduğu elementlerin toplamı şeklinde. Güneş, yükselen ve ay burcun 3 er puan, MC, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn 1 puan. Ben böyle hesapladım. Evlere göre olanı hiç anlamadım,Kızlar son olarak soruyorum evlere göre mi gezegenlere göre mi bunun net doğru olanı hangisi
Canım arkadaşımızın üslubu öyle olabılır, biz alıskınız takılan eden kimse yok sen de kisisel algılamaYazmayayım yazmayayim diyorum ama kölenizmişiz gibi davraniyorsunuz. Ne demek son olarak soruyorum? Onceki mesajda da karar verin hangisi yazmissiniz. Polemik yaratmayacagim. Ilk ve son mesajim bu konu hakkinda.
Birde siz göz atın ben kapıt kalem hiçbirşey yapamadım çğnkğ
Simdi de göz atin diye harita gondermis. Hep mi boyle ricasız konuşur? Tanimiyorum kendisini.Canım arkadaşımızın üslubu öyle olabılır, biz alıskınız takılan eden kimse yok sen de kisisel algılama
Valla beni kendimden şüphe ettiren kişisinAfrika benim icin de iyi seylere vesile oluyormus. Butuk bir proje gerceklestirmek icin cok uygunmuş falan. Kiz biz seninle ayni kisi miyiz gerçekten
Sana sormamıştım zaten sakin ol yazmayım diyorsam da yazma bana cevap verme gibi zorunluluğun yokAy nolur sabah erkenden yazip konuyu 30+ sayfaya cevirmeyin. Yavas yavas konuşun olur mu?
Dur bakalim daha neler cikacakValla beni kendimden şüphe ettiren kişisin