AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Rica ederim. Benim de yoga konusunda senden öğreneceklerim var gibi, zira hatha vinyasa hiç duymadığım şeyler :KK53:

Benim de kilo problemim yok sayılır. 170 boyum 61 kiloyum ama sanki 58 olsam daha iyi olacak gibi duruyor o da yeterince sıkı olmadığım için olabilir pandemi falan derken çok saldım 🤦🏻‍♀️
Ben de sana tibeti soracağım, çok Fransız kaldım ona

Ay ben ikizler burcunu çok severim. Tamam gene iş başa düştü, ben yarın sizi dürtüp yoklayacağım. Not alıyorum:
-Monicatak'a spor yap diye mesaj yolla
-borellus80'e çıplak kaslı kadın fotosu at (yanlış anlamış) 😂😂😂
Su regl geçsin sonra her gün ben sizi durterim. Benim bir şeyi erteledikce erteleme huyum var çünkü. Başlarsam arkasını getiririm bir aksilik çıkmazsa. O yüzden başlayana kadar dürtüşelim😂 kısa ama keyifli sohbetiniz için teşekkürler kızlar ruzgargulu_ ruzgargulu_ Borellus80 Borellus80 Erken kalkmam lazım yarın, uyumaya çalışayım. inşallah rüyamizda spor yaparız ve etkileri reel olarak vücuda geçmiş şekilde uyanırız :KK53: yarın görüşmek üzere 💪🏻

Su regl geçsin sonra her gün ben sizi durterim. Benim bir şeyi erteledikce erteleme huyum var çünkü. Başlarsam arkasını getiririm bir aksilik çıkmazsa. O yüzden başlayana kadar dürtüşelim😂 kısa ama keyifli sohbetiniz için teşekkürler kızlar ruzgargulu_ ruzgargulu_ Borellus80 Borellus80 Erken kalkmam lazım yarın, uyumaya çalışayım. inşallah rüyamizda spor yaparız ve etkileri reel olarak vücuda geçmiş şekilde uyanırız :KK53: yarın görüşmek üzere 💪🏻
Şu Tibet şeysini de anlat bize😉😃.

Anlaştık 🙏 yarın gürüşürüz 💐😍

monicatak monicatak selam :)
Bugün regl de olsak, bir sürü işimiz de olsa kendimize bir 30dk ayıracağız :eğlence:

Bugünkü egzersizini yaptın mı? :işsiz:
Unutma sen şuan ertelerken, bir yerde diğer fit kadınlar çalışmaya, sıkılaşmaya ve kaslanmaya devam ediyor :KK53: biz neden geri kalalım ki :KK76:

monicatak monicatak , Borellus80 Borellus80 , T Theseaanchor ben 15dk gentle yoga (vinyasa flow) ile başladım ve 30 mekik, 15 şınav, 30 squat ile tamamladım. Bir gün arayla yapacağım bu arada.
Benim 1 haftam bugün bitiyor anca işlerim bitti bide günlük kullandığım kremler var benim düzende sevmediğim nokta tüm gün aklımda bunlarla gezmem onu yap bununyap şunu unutma alsam yapıp duş alacağım işte gerçi akşam oldu bi spor bi meditasyon kremler vs evi süpürürüm dedim oda içime dert oldu aman yaaa öfff bine bölünemiyorum ve bazen sadece öylece uzanıp kalmak istiyorum yerimde

Benim 1 haftam bugün bitiyor anca işlerim bitti bide günlük kullandığım kremler var benim düzende sevmediğim nokta tüm gün aklımda bunlarla gezmem onu yap bununyap şunu unutma alsam yapıp duş alacağım işte gerçi akşam oldu bi spor bi meditasyon kremler vs evi süpürürüm dedim oda içime dert oldu aman yaaa öfff bine bölünemiyorum ve bazen sadece öylece uzanıp kalmak istiyorum yerimde
Salmak yok hayır! bak zaten bırakmaya meyilliyim, yapma lütfen

Salmak yok hayır! bak zaten bırakmaya meyilliyim, yapma lütfen
Yok yok salmam ben sadece sorumluluk duygusunu sevmiyorum şuanda sporum bitti babam yemek hazırlıyor o hazırlık yaparken bende evi süpürürüm sonra yemek üstüne meditasyon üstüne duş kremler gün bitti işte sonra gece burada sabahlar olmasın 😂😂

Evita abla olmayınca fal krizim geldi 😂 ben diğer forumda takip ediyorum fal ile ilgili tellwe ve İstanbul’daki falcılar diye oraya bakıyorum şu iyi bu iyi diyorlar gerçi tarot fal sayılmıyor bende baktırırsam tarot baktırırm oda bilinçaltı okuması olduğu için bilemedim 2 hafta olmuş baktırmayalı ben

X