AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

bak bugün yeni ay...acaba yeni kararlar mı alacaksın? yeniay bazen böyle gelir..bende bugün biraz içim geçmiş saçma sapan rüyalar gördüm içim sıkılarak kalktım...
Bilmiyorum ki abla inşaallah güzel olur . Başka bir isteğim yok ıncındığım bi gece idi suan su saat oldu hala ayaktayım :/ birazdan uyuyup sabaha güzel uyanmak istiyorum

Ben de çok giremiyorum işlerden dolayı ama ara ara bakıyorum kızlar takipteyim, okuyorum yazdıklarınızı tek tek Gece biraz melankoli olmuş buralarda, benim genel ruh halim o bu aralar Meditasyonumu da yapıyorum
Yalnız ilk gün çok huzur doluydum ama dün biraz odaklanma sorunu yaşadım normal mi bu? Ya da ne yapabilirim daha iyi odaklanmak için? Zamanla düzelir diye düşündüm ama ilk gün gayet iyiydi bilemedim bakalım bugün nasıl olacak...

Aslında ben düşündüm dün gece..bende de oluyor ilk 5'de T Theseaanchor da yazınca..ben bunu kafamda şu şekilde açıkladım...gerçi ben bırakalı çok oldu ama uzun zamandır fal olsun ,beklenti içinde üzülmek olsun alıştığınız bir enerji durumu vardı.güzel değildi ama alışmıştınız..şimdi kendinize güzel alışkanlık edinme dönemine girdiniz yeni birşeyler kattınız.bazı durumları arkaya atmaya çalışıyorsunuz vs...bence bilinç direnç gösteriyor. çünkü o alıştığı durumu konforlu sayıyor..
bende dün bir sürü siyah farenin böyle sürü halinde bir yerden bir yere giderken gördüm mesela rüyamda..
birşeyleri atıyoruz bence...
bayağı bir kirletmiştik kafayı arınıyoruz sanırım..ben esma çalışması da yapıyorum çünkü benim rüyalar bu şekilde bir iki gündür...

iki dakka haberin verin ,çok yoğunum,tatile gidiyorum vs..merak ediyoruz vallahi...dün aklıma geldin mesela sen dedim iyidir inşallah...

Evet canım dediğin gibi alıştığımız durumu değiştirmeye gösterilen bir direnç olabilir bu. İşin ilginç tarafı düşüncelerimde değil olay, yani o konuyu toparlayabiliyorum dağılacak gibi olsam bile ama sürekli fiziksel bir sıkıntım varmış gibi hareket etme ihtiyacı hissediyorum, gözümü kapalıyken açmak veya meditasyonu yarıda kesmek istiyorum mesela o an.

o bende uyurken oluyor ya...habire hareket edip kendi kendimi uyandırıyorum...magnezyum eksikliği diyeyim ona

Arkadaşlar sizden birşey rica edeceğim.Şimdi ben bu tarotun sertifikasını almak için girişimde bulundum..böyle ciddi bir akademi yurtdışı bağlantısı olan ...derslere başlayacağım ama pratiği sizinle yapmak istiyorum..mesela bir konu var özelden yazar mısınız? hani geçmişi şimdiyi en azından mantıklı bakabiliyor muyum? beni test edin gibi... mümkün olan yazsın ben müsait oldukça bakayım ama dediğim gibi beni test etmeniz için yani birşeyleri biliyor olmanız lazım ki enerjinizi düzgün okuyor muyum anlayabileyim..size fal bakayım gibi birşey değil yani...

Çok sevindim canım sertifika başvuruna, zaten çok başarılısın daha da iyi olacaksın kesin
Sana yardımcı olmak için merak ettiğimiz bilmediğimiz değil de geçmiş, şimdi ve gelecek hepsini bildiğimiz bir durumu soracağız yani doğru mu anladım? Gelecek saçma oldu tabii onu bilemeyiz de en azından tahmin edilebilir durumda olanı diyelim :))

evet ya mümkünse en azından bir etabını bilin ki bana doğru yanlış veya şurası eksik diyebilin ama gelecekteki potansiyeli de yazarım tabi çıkana göre orası da ayrı..ama hiç görüşmediğin biriyle örneğin benim için ne düşünüyor dersen ona dediklerimi teyit edemeyeceğimiz için anlayamam doğru mu okudum yanlış mı...

Anladım canım, hemen senin için durum düşünüyorum. Uyanları mesajla yazarım

Ben de atarım canım :)

Evita1907 sana özel mesaj atamıyorum canım, kapalı görünüyor.
Bir de mesela aileden başkası için kart okuması yaptırsak olur mu? O kişinin de meselesine hakimim yani, sağlama yapabilirim. Olur mu öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…