onun onayını almak lazımmış.Hocam öyle dedi.yoksa karma yaparmışız özel alanına giriyoruz ya..Evita1907 sana özel mesaj atamıyorum canım, kapalı görünüyor.
Bir de mesela aileden başkası için kart okuması yaptırsak olur mu? O kişinin de meselesine hakimim yani, sağlama yapabilirim. Olur mu öyle?
ben sana mesaj attım oradan yazabilirsin canım.çok teşekkür ederim.Evita1907 sana özel mesaj atamıyorum canım, kapalı görünüyor.
Bir de mesela aileden başkası için kart okuması yaptırsak olur mu? O kişinin de meselesine hakimim yani, sağlama yapabilirim. Olur mu öyle?
Ay yok onun onayını alamam çünkü kendisiyle konuşmuyorumonun onayını almak lazımmış.Hocam öyle dedi.yoksa karma yaparmışız özel alanına giriyoruz ya..
Merhaba baştan beri okuyorum ama bende hem merak ettim hemde yardımcı olmak isterim nasıl yapabilirimonun onayını almak lazımmış.Hocam öyle dedi.yoksa karma yaparmışız özel alanına giriyoruz ya..
aaa çok teşekkür ederim. dediğim gibi en azından başını veya şu anını bir yerini bildiğiniz bir soru yanıtlayayım istiyorum çünkü yanlış olan kısmı duzeltin istiyorum ki bende kartların nerede nasıl çalıştığına daha hakim olayım..Merhaba baştan beri okuyorum ama bende hem merak ettim hemde yardımcı olmak isterim nasıl yapabilirim
ama o zaman biraz da senle ilgili bir tarafı var konunun...sorarız onu herhalde ya...Ay yok onun onayını alamam çünkü kendisiyle konuşmuyorumTamam dur o zaman kendimle ilgili başka bir şey düşüneyim
Rica ederim olmuş olan birşeyi sorucam ama değil mi. Bir de mesaj atamıyorum sizeaaa çok teşekkür ederim. dediğim gibi en azından başını veya şu anını bir yerini bildiğiniz bir soru yanıtlayayım istiyorum çünkü yanlış olan kısmı duzeltin istiyorum ki bende kartların nerede nasıl çalıştığına daha hakim olayım..
aşk olur iş olur aile olur ne isterseniz sorun...
ben size atmaya çalışıyorum ama bu üyeye mesaj atamazsınız diyor sanırım sizin ayarlarınız da kapalıRica ederim olmuş olan birşeyi sorucam ama değil mi. Bir de mesaj atamıyorum size
Ben gizliliği kaldırdım şimdi sizinki de kapalı sanırımben size atmaya çalışıyorum ama bu üyeye mesaj atamazsınız diyor sanırım sizin ayarlarınız da kapalı
gönderdim ben size mesaj,oradan devam ederiz....ne ayarı yaptıysam artık..ben gönderiyorum ama kimse bana gönderemiyor :)Ben gizliliği kaldırdım şimdi sizinki de kapalı sanırım
Evet öyle bir ayarda göremedim ben amagönderdim ben size mesaj,oradan devam ederiz....ne ayarı yaptıysam artık..ben gönderiyorum ama kimse bana gönderemiyor :)
Gizlilik bölümünde "size özel mesaj gönderebilir" kısmı için hiçkimse seçeneğini seçmişsindir :)gönderdim ben size mesaj,oradan devam ederiz....ne ayarı yaptıysam artık..ben gönderiyorum ama kimse bana gönderemiyor :)
dur bakayım..Gizlilik bölümünde "size özel mesaj gönderebilir" kısmı için hiçkimse seçeneğini seçmişsindir :)
Canım ben de göndericem buldum soracağım konuyudur bakayım..
ben gönderdim sana mesaj...sende gönder gelsin...ama 4 tane baktım sanırım şimdiye kadar azcık ara veririm enerjiler karma karışık gelmesin..Canım ben de göndericem buldum soracağım konuyuBu arada mesajı profilin üzerine gelince çıkan özel mesaj kısmından atıyordum ben başka yolu var mı?
Gönderdim canımben gönderdim sana mesaj...sende gönder gelsin...ama 4 tane baktım sanırım şimdiye kadar azcık ara veririm enerjiler karma karışık gelmesin..
evitacığımm bana da mesaj atar mısınnnnnnevet ya mümkünse en azından bir etabını bilin ki bana doğru yanlış veya şurası eksik diyebilin ama gelecekteki potansiyeli de yazarım tabi çıkana göre orası da ayrı..ama hiç görüşmediğin biriyle örneğin benim için ne düşünüyor dersen ona dediklerimi teyit edemeyeceğimiz için anlayamam doğru mu okudum yanlış mı...