- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
Almıyorum da bi geldiler bana niyeseT Theseaanchor öyle kafana göre antidepresan alma canım benim dikkat et ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almıyorum da bi geldiler bana niyeseT Theseaanchor öyle kafana göre antidepresan alma canım benim dikkat et ona
Ben de bir kadeh şarap yuvarladım kendime geldim. Vücuduna zararı olmayacak bir şeyi yap tabi kendini rahatlatmak için, bu insan olarak hakkın, hakkımız yani. Demek ki böyle bir dönemden geçmemiz gerekiyor, geçelim bakalım bu duyguların da içinden. Sakın salma kendiniAlmıyorum da bi geldiler bana niyese
Şarap aşırı güzel bi kendine gelme yöntemi tabi ülke farkı gerçi ailem de alkole karşı değil ama ben tadında bırakamıyorum dibini görmem lazım sonra ebeminkini görüyorumBen de bir kadeh şarap yuvarladım kendime geldim. Vücuduna zararı olmayacak bir şeyi yap tabi kendini rahatlatmak için, bu insan olarak hakkın, hakkımız yani. Demek ki böyle bir dönemden geçmemiz gerekiyor, geçelim bakalım bu duyguların da içinden. Sakın salma kendini
Doğru aileyle yaşayınca istenilen etkiyi göstermiyor tabi, ben tek olduğum için saldım kendimi bahçeye köpeğimle, hem ona top atıyorum hem de müzik açıp dans ediyorum saçma sapan haller Gecenin bir körü, komşu görse delirdim sanacakŞarap aşırı güzel bi kendine gelme yöntemi tabi ülke farkı gerçi ailem de alkole karşı değil ama ben tadında bırakamıyorum dibini görmem lazım sonra ebeminkini görüyorum
Ohh miss gibi hayat vallahi.Doğru aileyle yaşayınca istenilen etkiyi göstermiyor tabi, ben tek olduğum için saldım kendimi bahçeye köpeğimle, hem ona top atıyorum hem de müzik açıp dans ediyorum saçma sapan haller Gecenin bir körü, komşu görse delirdim sanacak
İçi beni dışı seni yakarOhh miss gibi hayat vallahi.
Orası öyle tabi ki,ben koşuşturmacanin içinde nasıl geçtiğini anlamıyorum.İçi beni dışı seni yakar
vişne şarabı içebiliyorum birtek..onda da biraz hatıralarım var..şarap değil hatıralar sarhoş ediyor...Ben de bir kadeh şarap yuvarladım kendime geldim. Vücuduna zararı olmayacak bir şeyi yap tabi kendini rahatlatmak için, bu insan olarak hakkın, hakkımız yani. Demek ki böyle bir dönemden geçmemiz gerekiyor, geçelim bakalım bu duyguların da içinden. Sakın salma kendini
Neyse burası tenhayken ben geceye bir şarkı bırakayım. Ne güzel de anlatıyor beni.
Aynen öyle dışarıdan çok güzel de herşey bakalım içi nasıl yaniİçi beni dışı seni yakar
bak bugün yeni ay...acaba yeni kararlar mı alacaksın? yeniay bazen böyle gelir..bende bugün biraz içim geçmiş saçma sapan rüyalar gördüm içim sıkılarak kalktım...Vallah bilmiyorum kaç gündür öyle işte temizlik çamaşır işte ufak bakımlar bi egzersiz e başladım bide bu meditasyon bi boşlukta hissettim kendimi halbuki iyidim yani evin içinde de olsam bişeyler yapıyor hem işlerimi hallediyprdum yapmasam da içim rahat etmez diğer alışkanlıklar kazanmaya çalışıyorum düzenli şeyler yapıyorum az öncede duş aldım az kendimle ilgilendim bş tuhaf oldum eski ilaçlarım vardı anti deprasan almamak için kendimi tutuyorum alacaktım uzun zaman oldu etkiler diye korktum ne biliyim bi boşluk bi hüzün ağlayamadım da arkadaşıma yazdım çıkalım diye saat de geç ama hazırlandım sonra oda sabah çıkalım dedi aynaya baktım kendime baktım bi iki damla aktı zaten hazırlanırken de çıkmasam diyordum sonra usulca üzerimi değiştirdim pijamalarımı giydim anahtarımı filan ayırmıştım çıkarken ses olmasın diye bide esylar vardı benim emanet onları hazırlamıştım vereyim de kalksın üstünden diye oturdum sigara içtim suan leş gibi sigara kokuyorum yazarken gene efkar bastı bir daha kalkayım sigara içiyim hatta
Senin şarkın, dönemine ve içinde bulunduğun duyguya göre değişir tabi ama ben şu an sana şunu göndermek istiyorum:nerden buluyorsun bunları ya...peki sence benim şarkım ne olmalı..hadi bir tane de bana seç...
Senin şarkın, dönemine ve içinde bulunduğun duyguya göre değişir tabi ama ben şu an sana şunu göndermek istiyorum:
Beni de sen inandır Evita1907
Küçükken çok inanmıştım, eğer çok istersen, her şey mümkünçoook güzel ya...telefonuma indirdim...çok darlanınca dinlerim...
bu arada inanmadınız mı daha ya....herşey çok güzel olacak
işte o küçüklüğümüzdeki saf enerjiye ulaşşak..Küçükken çok inanmıştım, eğer çok istersen, her şey mümkün
Ben küçükken (yaş 6 falan) bir yerde çok güzel bir oyuncak köpek görmüştüm ve babamdan istemeye çekinmiştim. Her gün dua ediyordum allahım ne olur o oyuncak köpek benim olsun ona çok güzel bakarım falan diye ahahahah, çocukluk işte. Ama bu konuyu olay yapan şey şu; bir iki hafta sonra çarşıya gittiğimizde babam bana o oyuncağı almıştı, o zaman evrene ve bizi duyan bir gücün varlığına olan inancım öyle bir tazelenmişti ki hala hatırladıkça gözlerim dolar. Gerçekten yalnız değiliz.işte o küçüklüğümüzdeki saf enerjiye ulaşşak..
hiç değiliz..çok enteresan şeyler yaşadım..bunlar benim sınavımdı..ama hiçbir zaman o durumda kalmadım hep çıktım..o yuzden sürekli şükrederim..evet 20'li yaşlarda güzel eğitimim ve taze umutlarla çok farklı planlarım vardı çok farklı yerdeyim şu an ama,artık hayıflanmıyorum..çünkü anladım ki huzur da mutlulukta çok farklı bir yerde...onu anladığım an bitti,şikayetlenmeler,hayal kırıklıkları,..şu an şükür doluyum...aslında en iyi hayat benimkiymiş...hayatın bir matematiği var onu anlamaya çalışıyorum..hiçbir zaman tam olarak anlayamayacağım biliyorum..en azından çaba göstermiş olarak gideceğim boş gelip boş gitmeyeceğim yani...Ben küçükken (yaş 6 falan) bir yerde çok güzel bir oyuncak köpek görmüştüm ve babamdan istemeye çekinmiştim. Her gün dua ediyordum allahım ne olur o oyuncak köpek benim olsun ona çok güzel bakarım falan diye ahahahah, çocukluk işte. Ama bu konuyu olay yapan şey şu; bir iki hafta sonra çarşıya gittiğimizde babam bana o oyuncağı almıştı, o zaman evrene ve bizi duyan bir gücün varlığına olan inancım öyle bir tazelenmişti ki hala hatırladıkça gözlerim dolar. Gerçekten yalnız değiliz.
Huzur ve kendinle mutlu olabilmek, ulaşılacak en güzel aşama, ne mutlu sana :) Kendini anlamaya çalışmak, dehlizlerine, karanlıklarına inmek, kendi kıyılarını, kendi yokuşlarını bilmek, bunlar esas sınav. İnsanın kendiyle yüzleşip, kendinden ders alması ciddi emek, ve ciddi bir rahatlama, bir çeşit bilgelik o da. O seviyedeki insanlara bakınca imreniyorum, başkalarına karşı sıfır yargılama, müthiş bir anlayış seviyesi. Umarım erişebilirim ben de, kendimle uğraşıp duruyorum. İnsan önce kendini okumalı.hiç değiliz..çok enteresan şeyler yaşadım..bunlar benim sınavımdı..ama hiçbir zaman o durumda kalmadım hep çıktım..o yuzden sürekli şükrederim..evet 20'li yaşlarda güzel eğitimim ve taze umutlarla çok farklı planlarım vardı çok farklı yerdeyim şu an ama,artık hayıflanmıyorum..çünkü anladım ki huzur da mutlulukta çok farklı bir yerde...onu anladığım an bitti,şikayetlenmeler,hayal kırıklıkları,..şu an şükür doluyum...aslında en iyi hayat benimkiymiş...hayatın bir matematiği var onu anlamaya çalışıyorum..hiçbir zaman tam olarak anlayamayacağım biliyorum..en azından çaba göstermiş olarak gideceğim boş gelip boş gitmeyeceğim yani...
yok sinirleniyorum hala...Harita sırf ateş olunca onu baskılamak çok zor...bu da benim doğam.. Ama aynada makas almak falan var tabi...Huzur ve kendinle mutlu olabilmek, ulaşılacak en güzel aşama, ne mutlu sana :) Kendini anlamaya çalışmak, dehlizlerine, karanlıklarına inmek, kendi kıyılarını, kendi yokuşlarını bilmek, bunlar esas sınav. İnsanın kendiyle yüzleşip, kendinden ders alması ciddi emek, ve ciddi bir rahatlama, bir çeşit bilgelik o da. O seviyedeki insanlara bakınca imreniyorum, başkalarına karşı sıfır yargılama, müthiş bir anlayış seviyesi. Umarım erişebilirim ben de, kendimle uğraşıp duruyorum. İnsan önce kendini okumalı.