AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

bence de ..bak o kadar araştırıyorumiçalışıyorum vs..1 kere oldu o da tesadüf mü nedir tam bilmiyorum hala...

ayşen tok beni çok soğuttu ya...klasik astroloji daha az korkutucu geliyor..ilgilenmiş gibiydim ama o kadar enteresan yazış stili var ki bıraktım..bir de deneysel astroloji var bak..o da güzel...
O kadının dedikleri çıkıyor mu sence,ya da şöyle diyeyim hani böyle her kalıba uyacak bir öngörü atiyor ortaya,sonra da işte bak ben nasıl biliyorum havalarına giriyor gibi geliyor bana.Acayip bir egosu var kadının.

şimdi tabi tarot okuyucusu gibi astrologlarda çoğaldı..özellikle pandemi de online derslerle 2 katına çıktı gibi birşey bakıyorumda..nasıl sıyrılacaklar...bir değişiklik bir farklılık birşey söylüyormuş sonra çekiyormuş gibi yazılar...böyle takipçi kasıyorlar...

Bir arkadaşım birkaç sene önce ondan danışmanlık almak istemişti ama çok uçuk bir rakam istemiş kendisi.

Vallah bilmiyorum kaç gündür öyle işte temizlik çamaşır işte ufak bakımlar bi egzersiz e başladım bide bu meditasyon bi boşlukta hissettim kendimi halbuki iyidim yani evin içinde de olsam bişeyler yapıyor hem işlerimi hallediyprdum yapmasam da içim rahat etmez diğer alışkanlıklar kazanmaya çalışıyorum düzenli şeyler yapıyorum az öncede duş aldım az kendimle ilgilendim bş tuhaf oldum eski ilaçlarım vardı anti deprasan almamak için kendimi tutuyorum alacaktım uzun zaman oldu etkiler diye korktum ne biliyim bi boşluk bi hüzün ağlayamadım da arkadaşıma yazdım çıkalım diye saat de geç ama hazırlandım sonra oda sabah çıkalım dedi aynaya baktım kendime baktım bi iki damla aktı zaten hazırlanırken de çıkmasam diyordum sonra usulca üzerimi değiştirdim pijamalarımı giydim anahtarımı filan ayırmıştım çıkarken ses olmasın diye bide esylar vardı benim emanet onları hazırlamıştım vereyim de kalksın üstünden diye oturdum sigara içtim suan leş gibi sigara kokuyorum yazarken gene efkar bastı bir daha kalkayım sigara içiyim hatta

İçmen guzumm.

Bazen bazı şeylerden çok soğuyorum içime bi güç geliyor kendimi iyi hissediyorum kimseyle konuşmuyor çıkmıyor kendi başıma kimseye ağız eğmeden minnet etmeden mis gibi bazen çıkıyorum çok mu iyi geliyor hayır değişim içten başlıyor diğer şeyler anlık çözüm oluyor basende böyle yavru kedi gibi oluyorum suan kendimi anlamsız şekilde tuhaf hissediyorum bi boş yani

Olur dönem dönem,içini ferah tutmaya çalış☺.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…