AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Doğru heralde abla Evita1907 Evita1907 böyle hesaplama yaptım ama bu sefer ateş fazla çıktı ben bunu doğru mu yaptım bilmiyorum bakabilir misin bi abla bana öğretebilir misin yanlışlık varsa
Seninkini ben de böyle hesapladım bence doğru ama 1. ev yükselen burç diğer evleri de toplayalım deyince Evita1907 Evita1907 ben de biraz karıştım o kısma hiç bakmadım o yüzden.
Zaten çizgilerin arasında kayboldum, nerede yaşayacağımı bulamadım ve doğum haritama göre aslında olmamam gereken bir coğrafyada birazdan uykuya dalmayı planlıyorum :KK70:

Var olmaz olur mu. Yani ağır değil ama yaşarım bunu. Ama çok sıvı tüketirim. Hani sıvı almadan asla iş yapamıyorum nedense sürekli elimde bir şeyler içerim. Dere göreyim, havuz göreyim, deniz göreyim çok korkarım.
Deniz veya suya karşı fobiniz varsa o zaman alternatif yollara bakmak lazım. Benim bildiğim lapislazuli ve aquamarin taşı çok iyi geliyor üzerinizde taşıyın.

Seninkini ben de böyle hesapladım bence doğru ama 1. ev yükselen burç diğer evleri de toplayalım deyince Evita1907 Evita1907 ben de biraz karıştım o kısma hiç bakmadım o yüzden.
Zaten çizgilerin arasında kayboldum, nerede yaşayacağımı bulamadım ve doğum haritama göre aslında olmamam gereken bir coğrafyada birazdan uykuya dalmayı planlıyorum :KK70:
Ay ben de ya saçma sapan bir yerde yaşıyorum hayat bağlantılarımla alakası yok, kafam allak bullak :KK70: :KK70:

vallahi benim hoca direk 12 evi toplayıp hesaplamıştı ama nette farklı hesaplıyorlar... ruzgargulu_ ruzgargulu_ N noktalibirgul bir el atıverin hesaplayalım bunu...
Abla sana. Birde şey sormak istiyorum anladığım kadarıyla artık beynim yandı benimde hava eksik ruzgargulu_ ruzgargulu_ de yazmış eksikliğinde olası durumları sende yazmıştın teşekkür ederim şimdi bu taş konusu açıldığı zaman sen bahsetmiştin tek tel bende akuamarin e çok çekilmiştim onu alayım dedim hiç eksikliği bilmeden şimdi de hava eksikliğini dengelemek için de taş iyi geliyormuş bende almak istiyorum araştırıyorum böyle taş alırken dikkat etmem gereken bir nokta var mı işlenmiş ham olması kolye bileklik geldiğinde sudan geçirilmeli miyim topraklama yapmam gerekir mi yoksa güvenilir bir yerden hakiki bir taş alıp kolye yada bileklik direk takmalı mıyım

Abla sana. Birde şey sormak istiyorum anladığım kadarıyla artık beynim yandı benimde hava eksik ruzgargulu_ ruzgargulu_ de yazmış eksikliğinde olası durumları sende yazmıştın teşekkür ederim şimdi bu taş konusu açıldığı zaman sen bahsetmiştin tek tel bende akuamarin e çok çekilmiştim onu alayım dedim hiç eksikliği bilmeden şimdi de hava eksikliğini dengelemek için de taş iyi geliyormuş bende almak istiyorum araştırıyorum böyle taş alırken dikkat etmem gereken bir nokta var mı işlenmiş ham olması kolye bileklik geldiğinde sudan geçirilmeli miyim topraklama yapmam gerekir mi yoksa güvenilir bir yerden hakiki bir taş alıp kolye yada bileklik direk takmalı mıyım
canım gönlün nasıl çekiyorsa...tenine değmesi lazım..ister kolye ister bileklik...hangisi hoşuna giderse ondan al..tenine değsin yeterli..
benim instagramda aldığım bir yer var doğal olduğuna emin olduğum ama ''taş sandığı'' vs gibi internetteki yerlerden de aldım onlarda doğaldı..

Yani fobi derecesinde olmasada korkarım. Ama yüzerimde. Bu taşlar haricinde neler yapılabilir mesela?
bende de su eksikliği var o sebeple bakmıştım, vinyasa yoga yapmak iyi geliyormuş, su elementi sakral çakrayı temsil ediyor, bağırsak ve pelvis bölgesi yani. O bölgeleri çalıştıracak egzersizler de iyi geliyormuş. Su sesi açabilirsiniz arada arka fona :) duş mesela bana çok iyi geliyor.

canım gönlün nasıl çekiyorsa...tenine değmesi lazım..ister kolye ister bileklik...hangisi hoşuna giderse ondan al..tenine değsin yeterli..
benim instagramda aldığım bir yer var doğal olduğuna emin olduğum ama ''taş sandığı'' vs gibi internetteki yerlerden de aldım onlarda doğaldı..
Abla çok teşekkür ederim hemen oraya bakacağım boynumda hediye kolye var hiç çıkarmam çok değer veriyorum bileklik olarak alacağım dediğin yerden senşn fikirlerin benim için çok önemli senln yorumlarına güveniyorum benim için çok değerli emeklerin için çok çok çok teşekkür ederim ☺️ ❤️🙏

Anla instagram dan aldığın yeri paylaşabilir misin

bir de alınca taşı kullanmadan önce, adaçayı tütsüleyip dumanına tut taşı, bu şekilde nötürlemiş ve temizlemiş oluyorsun.

Abla çok teşekkür ederim hemen oraya bakacağım boynumda hediye kolye var hiç çıkarmam çok değer veriyorum bileklik olarak alacağım dediğin yerden senşn fikirlerin benim için çok önemli senln yorumlarına güveniyorum benim için çok değerli emeklerin için çok çok çok teşekkür ederim ☺️ ❤️🙏
rica ederim ya...hepiniz beni geçtiniz ama..ben de şu an birşeyler öğreniyorum hepinizden inan..içinizden profosyonel araştırmacılar çıktı vallahi..

X