selammm kızlarrr nasılsınız bakimmmmmmm
tatlım hala hastamı çocuk canım yaaselam selam yuvarlanıp gidiyoruz işte benım aklım ama yerinde değil şu an kızımın hastalığından dolayı.....................
tatlım hala hastamı çocuk canım yaa
hay allah ilaç felen iyi gelmedimi.çok üzüldüm. allah şifa versin inşallah.çok öptüm.:çok üzgünüm:
geçmiş olsun eficiğim güzel kızına allah acil şifa versin inşallahh canım benim yaaa
eflan geçmiş olsun canım benimde kızım rahatsızdı 1 haftadır ya tükrük bezlerimiz şişti bizimde ignelerle ayaklandı kuzum ama atlatamadık hala ...
günaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrr geçmş olsun eficiğim
sağol canımın içi ama birtaz olsun hafifledi çünkü süpriz ziyaretçim oldu puantiye arkadaşımız vardı ya amasyada işi varmış yanımada uğradı tanıştık çok güzel oldu ya.................sen nasılsın canım:sm_cool:
animmmmmmmmm ne güzel yaaaa allah arkadaşlığınızı daim etsn inşallah bende dr için bidahaki hafta gelicem büyük ihtimal amasyaya keşke görüşebilsek heheheheh
hangi gün hangi doktora geleceksinacaba? haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim ben ; kadın hastalıkları ve doğum hastanesine. aynı güne denk gelirse inşallah senle de tanışmak isterim