Amasya///05

ben suluovada oturuyorum ama sık geliriz amasyaya gelince uğrayacağım mutlaka .tanışmayı çok isterimhihoyyyt

iyi pazarlar amasyalılarrr nasılsınız bakimmmm

slm şekerler iyi pazarlar herkese benim nette sorun var bugun pek giremiyorum girmişken herkese slm vereyim dedim net kopana kadar devam öptüm herkesi mucux......

ben suluovada oturuyorum ama sık geliriz amasyaya gelince uğrayacağım mutlaka .tanışmayı çok isterimhihoyyyt

günaydın günaydın şeker tamam canım geldiğinde senide beklerim rüyanaz geldi tanıştık çok güzeldi inşallah birgünde ev oturması yaparız daha böyle geniş geniş otururuz........................................valla bende tanışmayı çok isterimmmmmmmmmmmmmmmm en kısa zamanda inşallahhhh...kaydirigubbakcemile5

herkeseeeeeeeeeeee kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kımse yokmuuuuuuuuuuuuu şimdi diyeceksinizzzzzzzzzzzzz görmüyormusun kımsenın olmadığını keh keh keh..............................laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

eh o zaman bende yok olağımmmmmmmmmmmm bariiiiiiiiiiiiiiiii.............laelaelaelaelaesırnaşık şey

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum........

kimse yok mu huhu kızlar nerdesiniz neddnekimse girmio........

günaydın günaydın günaydın......................

selamlarrrr nasılsınız bakiimmm nolur selam verip kaçmayın yaaa

ay kızlarrrrrrrrrrrrr geldim ama öldüüümmmmmmmmmmmmmm................

selam günaydınnnnnnnnnnn

günaydın kızlar nasılsınız ....bugun yine 5 tane şehit varmış içim acıyo ya yazık gencecik insanlar hiç ugruna gidio..

hepimizin başı sağolsun, şehitlerden biri amasyalı...
eşimin arkadaşı sabah aldık haberi, Allah ailesine sabır versin...

hepinize merhaba
sormayın kızlar.hiç kül tutmadan yeniden yeniden sürekli şehit vermek.allahım sabır versin.

kızlar ben epeydir bakmıyordum buraya kimse yazmıyor diye ama yanılmışım.
puantiye ile tanıştım.sizlerlede isterim nasip olursa.

hepinize merhaba
sormayın kızlar.hiç kül tutmadan yeniden yeniden sürekli şehit vermek.allahım sabır versinsenağlamasenağlama.

kızlar ben epeydir bakmıyordum buraya kimse yazmıyor diye ama yanılmışım.
puantiye ile tanıştım.sizlerlede isterim nasip olursa.

ohh ohh ne güzel sayfamız çoğalıyor hadi bakalım güzel amasyalılar gelin haydi

şehit haberlerini duymak okumak içimi çok acıtıyor bakmaya bile dayanamıyorum vatan saolsun diyen anneleri görünce ağlıyorum deli gibi olmasın artık yarabbim gencecik askerlerimiz şehit olmasın yürekler yanmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün amasyadan bir şehit cenazesi kalkacak, bir çok insan tüh diyecek üzülecek ... Bir haftaya kimse bi şey hatırlamayacak unutulup gidecek Ferhat'lar... Allah ailene sabır versin, mekanın cennet olsun Ferhat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…