Amasya///05

eficikle tanıştık, çok güzeldi....inşallah butün arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur.eficik bende seni bekliyorum mutlaka tamammı arkadaşım, öptüm...

tamam canım inşallah mutlaka bakma bgeldiğinde birazda fazla keyfımde yoktu migrenim tutmuştu başım çok ağrıyordu ...............................ınşallah öbür geldiğinde daha iyi karşılarım..............ama herşeye rağmen yinede değdi hihoyyyt

buarada tatlım iyi olmanada çok sevindim çünkü migren çok kötü bişey bendede var çek geçmş olsun canımmmmma.s.

okuduğuma göre sende gelecekmişsin puantiye ile ayarlıyabılırsenız bana gelin veya nasıl ıstersenız tanışırız yanıııııııııııııııııııııı :içelim:

inşllah bitanem bebek tedavisi için geleceğim amasyaya ama nezaman olur ondan emin değilm eşimle konuşayım bi ben haber verrim okişşşşş

herkeseee güzel haftasonları diliyorummmmmm mujukaaaaaaaaaaaaaaaa

ama niye kimse uğramıyo yaaaaaaaaaaaaaaa

inşllah bitanem bebek tedavisi için geleceğim amasyaya ama nezaman olur ondan emin değilm eşimle konuşayım bi ben haber verrim okişşşşş

inşallah aynı zamanlara denk gelirde tanışırıza.s.

günaydın günaydınnnnnn.................hepinize çok güzel bir hafta diliyorum ama hepte diliyorum :)))))))))))9

kaydirigubbakcemile2günaydın herkese

günaydın kızlar herkese sevdikleriyle beraber güzel bir gün diliyorum......

günaydın arkadaşlar hepinize kocaman öpüyorummmmmm hihoyyyt

herkese selamlarrrrrrrrrrr ansılsınız bakimmmmmmm

güünaaaydııınnnnn......................................

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakim bugünnnnnnn

birgün biryerde toplaşsakta tanışsak arkadaşlar ne dersiniz???

selam kızlarrrrr iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…