- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
- Konu Sahibi EU1
allah yakınlarına sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar evet benimde içim acıyo...bugun şehidimiz toporaga verilecek 3 gün ağlanacak sonra ne olacak ailesi ve yakınları dışında kimse hatırlamayacak bile ateş düştügü yeri yakıyo olan gencecik bedenlere oluyo belki oğul beli baba belki sevgili...olan onların gençligine oluyo bende asker eşiyim vatan sağolsun demiyorum ben hangi vatan arkadaşlar şehidine 1 hgün ağlayıp unutan vatanmı...
amin canım, Allah kimseyi sevdiklerinin acısı ile sınamasın...
benım kardeşimde antepbin köyünde sınıra yakın karakol komutanı hergün böyle haberleri izlerken yüreğim ağzıma geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr ...............yok ya yok allah kımseye yaşatmasın bu acıyı
benim eşim henüz askere gitmedi, ama içimde bir korkudur askerlik. Şu an Ferhat'ın ailesinin yanında, o bi dostunu bi arkadaşını yitirdi ya geride kalanlar neler yitirdi...
neden sevdiklerimizi askere yollarken gelmemelerinden korkarak yollayalım, neden vatandaşın evladı, yari, babası ölünce vatan sağolsun deyip geçelim...Neden hala bu terör diye sorgulayınca vatan haini ordu düşmanı sayılalım...Onlar için giden sadece bir can oysa kimileri için hayatın anlamı gidiyor, yaşama sevinci gidiyor, geçmişindeki en değerlisi geleceğinden siliniyor...
Kimi evlatlar bir resme baba diyor ve ölene kadar babasızlığın ezikliğini yaşıyor..Neden, keşke sadece vatan için olsa..ve canı gönülden VATAN SAĞOLSUN diyebilsek...
mrb alchin amasyada mı yaşıyosun?
amin canım amin ha u arada hoşgeldin ben amasyalı değilim ama evliliğimden dolayı amasyadayım amasyadakı eskı ıhlas mağazasını devraldık eşimle orayı işletiyoruzzzzzzzzzzzz............................
sana sonuna kadar katılıyorum canım aynı şeyleri düşünüyoruz benim eşim asker ve ömür boyu öle kalacak meslegi bu ve şuan diyarbakırda bende hergün yüregim yanarak izliyorum haberleri....
efecik gecmiş olsun canım.hayırlı işler san...