Amasya///05

selammmm hatunlarrr nasılsınız bakimm nerelerdesiniz yaaaaaaa

ay amasya susmuşşşşşşşş yineeeeeeeeeeeeeeeeee nerelerdesinizzzzzzzşakkıdı

slm kızlar benim eşim burdaydı 12 gündür bugun gitti yine ...pek ugramıyordum topige ...nasılsınız sizler....

merhaba kızlar.nasılsınız.a.s
eficikle puantiye tanışmış,ne güzel.nasıl oldu anlatın bakıyım,nerde nasıl
aşkolsun meraklandım şimdi..
yahu bende amasya suluovada oturuyorum.puantiye ile bende tanıştım.çok iyi biridir.sağolsun.ama ben kötüyüm,fazla uğrayamıyorum yanına.en kısa zamanda uğrucam ama.
elcin,ylmz hatice sizler neresinde oturuyorsunuz amasyanın.kendinize iyi bakın.
çocuklarınızı öpün yerime.hepinizi çoooookkk öpüyorum Şeniz

irnacım ben gümüşhacıköydeyim ne güzel ya tanışıyosunuz siz hacıköyde olan niye yokkkkkkkkkkk

ameliyat olmuştum ya biliyorsun... kontrole gidince uğradım eficik e . güzel bir buluşma oldu.:teytey:

nasılsınız hemşolarım ya kimseden ses çıkmıo...puantiye geçmiş olsun canım......

günaydıınn kzlarrrr

meraba irna ben amasya (villakentte) oturuyorum

hımm bende amasyada çamlıkentte oturuyorum........:içelim:

adı üstünde villakent,çamlıkent güzel olsa gerek.güle güle oturun arkadaşlar.ben amasyaya pek gidemiyorum,ancak hastane işi olursa gitmek nasip oluyor.:çok üzgünüm:belki birgün nasip olur tanışmak bellimi olur.:1hug:
hepinizi öpüyorum Şeniz

irna canım geldiginde beklerim herzaman canım ben bizim ziteyi çok seviyorum valla çok sıcak bir ortamı var burda sitede herkes tanır beni sen geldiginde ugra kime sorsan söler........

inşallah canım.çamlıkent ne tarafa düşüyor canısı,gercek adın rüyanazmı? eğitimci yazıyor profilinde,çalışıyormusun.ne çok soru sordum.rahatsızım belim çok ağrıyor belki dr.gelebilirim.ne yalan söyleyim öyle gezmeye binde bir gideriz,festivalden festivale.birde dr. .memleket bizim ama gitmek mesele işte.bizmi kötüyüz koşullarmı elvermiyor anlamdım gitti.
sende suluovaya yolun düşerse bende,isterim görüşmeyi.

canım çamlıkent yüksek okulun orda yurdun tam karşısında ...evet çocuk gelişimi ögretmenligi yaptım ama şimdilik çalışmıyorum gerçek ismim diler rüyanaz kızımın ismi canımn........herzaman beklerim....

selammm kızlarrrrr kimler var bakimmmm ama sayfamız çok boş kalıyor yaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrr noldu bizim hemşehrilere yahuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz bakimmmmmmmmmm

işte geldim.
nasılsınız bakiyım dedim.
bayram temizliğine başladım.erken oldu ama olsun,sonra yoruluyorum.yavaş yavaaaşş yapıyım.sonra ayaklarım birbirine dolanıyor valla.
hadi kızlar ben çoookk öpüyorum hepicinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…