Amasya///05

günaydın şekerler nasılsınız..........

günaydın günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın canımmmmmmmmmmmmm

ELCHİN gelince sizin mağazaya uğrarım seni nasıl tanıyacağım?

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz

ELCHİN gelince sizin mağazaya uğrarım seni nasıl tanıyacağım?

canım bizim mağazamız yok ama ben gelirsem hepinize uğrarım merak etme ama önce kocayı ikna edip gelmem lazım oraya yaa:mymeka:

iyiyim çok şükür eficiğim sen nasılsın bakimmmm hoşbuldum

iyiyim çok şükür eficiğim sen nasılsın bakimmmm hoşbuldum

ay akşam kurtlar vadisini seyrettimde sana elchınım diyeyim iyiyim ya çok şükür sabah kızımı bıraktım bakıcısına sonrada mağazaya geldik işte koşturmaca.............aman sağlık olsunda koşturalımmmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:

tabi tatlım allah sağlık sıhhat versin işlere koşturmak kolay valla ne güzel kızın var allah bağışlasın benimde olur inşallahh yaa

benim eşimde müptelası hırtlar vadisinin ben pek sevmiyorum

tabi tatlım allah sağlık sıhhat versin işlere koşturmak kolay valla ne güzel kızın var allah bağışlasın benimde olur inşallahh yaa

benim eşimde müptelası hırtlar vadisinin ben pek sevmiyorum

ay elchinim sorma ya akşam mağazadan erken çıktım vallaaa hemen kızımı alıdık eşimde eve bıraktı bizi mağazaya döndü ben final bölümünü pek izleyememiştim yemeği bile tv karşısında yedim hastayım yaaaaaaaaaaaa..........................ay canım benım yaaaaaaaaaaa inşallah senınde dünyalar tatlısı sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olur ben geç evlendım ama öz oldu gerçekten allahta pişman etmesin şu an 19 aylıkta kızım var şekermi şeker ablası yapabılırsem bir fotosunu koyayımda görüver tatlişkom.........ay birde kız çocuğu olunca cilveli nazlı öldürüyor beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............:sm_cool: :sm_cool:

canımmm yerim ben onu yer allahım bağışlasın size onu uzun ömürlü olsun inşallah bende çok istiyorum ama işte olmadı şimdiye kadar bekliyoruz

canımmm yerim ben onu yer allahım bağışlasın size onu uzun ömürlü olsun inşallah bende çok istiyorum ama işte olmadı şimdiye kadar bekliyoruz

canım sana dua edecem hadı inşallah birgün hayırlı haberler verirsin hiçbişeydende ümidini kesme ben hep kendımı bıldım bılelı öyleyim ve allahta tabıkı allhın taktırı sonunda birçok şeyide veriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................................dualarım senınle

saol canım allah razı olsun 2 sene bitti biz eveneli ve hiç korunmadık ama rabbim nasip etmedi şimdilik amasyada iyi dr lar varmı bildiğin

kıırcık kara böcek yaaa annesi ç.ok tatlı maşallahhhhh yerim ben onu zilli şey :)))

saol canım allah razı olsun 2 sene bitti biz eveneli ve hiç korunmadık ama rabbim nasip etmedi şimdilik amasyada iyi dr lar varmı bildiğin

aaaaaaaaaaaa ne demek canım benım eskı komşum dr du ve çok sıkı aıle dostuğuz...............amasyadakı önde gelen polıklınığın sahiplerinden canım benıde o yönlendirmişti amasyadakı en iyi kadın doğumculara yardımcı olurum tatlım okudumda ümidünü kesme canım allah veriri ya pekı hiç dr gittinizmi ne dedi yanı korunmasız 2 yıl olmaması ben 1yıl korundum bırakıncada 6ay içinde hamile kaldımkı yaşımda 34düsüprizzzzz süprizzzzz

canım bizim mağazamız yok ama ben gelirsem hepinize uğrarım merak etme ama önce kocayı ikna edip gelmem lazım oraya yaa:mymeka:

eski ihlas magazasını aldık dememişmiydin sen?CADIARZU

ya tatlım gittik işte ama eşimden dolayı olmadı bizde şimdi onun tedavisini oluyoruz canım benim bakalım hayırlısı işte olmazsa bu sene içindedede tüp bebek düşünürüz artık

eficikyok sa senmi demiştin eski ihlası biz aldık daye? benmi karıştırdım acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…