Amasya///05

eski ihlas magazasını aldık dememişmiydin sen?CADIARZU

canımcığım ben dedim onuuuuuuuuuu sen hatları karıştırdın .....................................gelirsende benı zaten hemen görürsün genelde mağazanın her yerindeyim ama çoğunluk kasadayım ten rengimde zaten çıkolata rengınde melezim yaniiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

ya tatlım gittik işte ama eşimden dolayı olmadı bizde şimdi onun tedavisini oluyoruz canım benim bakalım hayırlısı işte olmazsa bu sene içindedede tüp bebek düşünürüz artık

hadi inşallah canım hayırlısı..................................elchinim sen çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın

şşşştttttttttttttttttttttttttttttttt kızzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........................

eficik ben geleyim yanına çarşıya çıkınca ugruycamn sana tanışalım canımsende istersen.......

günaydın bacılar.....eficik canım ihlas mağazası aynen devam ediyormu yoksa değiştirerekmi devam ettirdiniz.zira kalitesi güzel bir mağazaydı yani...

eficik ben geleyim yanına çarşıya çıkınca ugruycamn sana tanışalım canımsende istersen.......

canım günaydın ben sitede açık gözüküyordum ama yeni geldim kapatmayı unutmuşum canımmmm ne demek tabıkıı buyur gel beklerim neden istemeyimki.........................adım eflan zaten devamlı kasadayım yoksamda elemanlara sorarsan onlar benı çağırır veya seni yönlendirir canım ..........................

günaydın bacılar.....eficik canım ihlas mağazası aynen devam ediyormu yoksa değiştirerekmi devam ettirdiniz.zira kalitesi güzel bir mağazaydı yani...

canım sorma.....................ihlastan sonra 2 defa el değiştirmiş mağazayı mahvetmişler kötü ürünler getirmişler bizde 2 ay oluyor devralalı aiçindeki ürünleri şok indirim yaparak bitirmeye yakın geldık pazarteside eşim ürün bakmaya gidiyor yanı anlıyacağın mağazayı tekrar adam etmeye çalışıyoruz.....................................hayırlısı artık senide beklerim canım çayımı içmeye diğer arkadaşımız çarşıya çıkınca gelecekmiş tanışacağızzzzzzzz...........:dance: :dance:

ay kimseeeeeeee kalmadııııııııııııı bende şu an pek yoğun değilim burdayımmmmmmmmmmmm ama kimseeeeeeeee yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......................kaydirigubbakcemile3

ben çarşıya çıkçam canım eger vakit bulabilirsem yanına gelcem ..........

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm nasılsınız bakimmmmmmmm

burasıda soğuk canım bende elektirk sobasını yaktım oturuyorum

burasıda soğuk canım bende elektirk sobasını yaktım oturuyorum

sositososito ay gövdem geniş ama işte yinede üşüyorummmmmm.................bizim evde kaloriferler yanmaya başladı ama daha işyerinde başlamadık.............bakalım ne olacakkkkkkkkkkkkkkkk ay kızlar rüyanaz adlı arkadaşımız az önce beni ziyarete geldi tanıştık ay ne güzel bişey oldu yaaaaaaaaa..............

canım bizim hiç yanmadı daha kalorifer ya çok üşüyoruz gece filan söyledik ama nerdeeeeeee bide kendininde 1 yaşında torunları var onlar üşümüyomu acaba yaaaa

allah arkadaşlığınızı dostluğunuzu daim etsin canlarımmmmmm kıskandım şimdik heeee

evet bencede güzel oldu elçin canım sende gel beraber toplanalım oturalım canım hatta amasyalılar günü yapalım bigün...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…