- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
- Konu Sahibi EU1
iyi pazarlar canlarımmmmm opuyorumnanaktan benim kocam herzaman olduğu gibi yok yalnızımmmm temizliğin dibine vuruyom hehehehehzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde kocişim yookkk 8. gün olduuuu ((((
iyi pazarlar canlarımmmmm opuyorumnanaktan benim kocam herzaman olduğu gibi yok yalnızımmmm temizliğin dibine vuruyom hehehehehzemuszemus
anaaa üzüldüm kısss,canım benim yaa,yanlızlık zor bilirim,gecen sene ben azmı yanlız kaldım,oğlan okulda,adam şehir dışında aylarca.
oofff özüm işte ekmek yiyoruz ama bazı şeylere dayanarak.napcaksın hayat işte kimine kavuuunn kimine kelek yediriyor..
üzülme canısı inşallah bunlarda gececektir.hep böyle olmaz demi yaa.gideli baya olmuş gelir inşallah tezcek.:teselli:
komşuyla nasılsınız hani hemşeri vardı yaa.
çok öpüyom hemşom.opuyorumnanaktan
kıss seninki nere gidiyo yaafff,bide herzaman nasıl oluyo tadlum de hele bi ben anlamadım yaa.
seninkidemi asker ,yoksa pazarlamacımı .fisfisfis
ay gençliktede zor olur bee.öfff vay dünya vaayyy.
hadi biz neyse unumuzu eledik,eleğimizi astık duvara ama sizlerede yazık oluyo canlarım yaaaa.:çok üzgünüm:
elcinim senide eycene öpem gel annem geel opuyorumnanaktan
ahhh ablam ahhhh yarama bastın öpde geçsin opuyorumnanaktanŞeniz
şimdi benim adam çok iş yapıyo müteahhit hergün inşaatta sonra orda işi bitince akşam hiç eve uğramadan amasya merkeze üniversiteye gidiyor kışın okula yazında geceleri çay bahçesi işletiyo inşaat olmadığı zamanlardada bilgisayar programcısı bilg. dükkanına gidiyor yani anlıycan ben bekarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya:
aneee kıss anam elbette çocuk olmas yaa,ee çocuk yapmaya vakit yokki. vuuuhhh,o,ne şaal işidi ölee..kıs baa bakk,bi randevü alsana senin şu heriften,
hani şu fücud eteşi,yumurtlama dönemlerine getir yanii :jeyyar:..
özem gurbaaann,hadi barii memleketin haşhaşı çöreğiyle baklalı dolmayı olsun anmadan gecmiyonuz helal size.
komşun kocası evde olmasa hep iyi olurmuş aslında yaa neyse hiç oktan iyidir tabii.
gerci kafa tutduktan sonra yedi kat yabancıyla bile iyi oluyo yaa.
allah yardımcınız olsun anacım ikinizide..
selam eficik opuyorumnanaktan
sensız yenır mı canım :)))) ben amasyada deılım maalesef ondan buralarda görunce baklalı dolm aları çöreklerı ıcınm gıdıyor,duygulanıyorum