- 16 Haziran 2007
- 6.730
- 4
- Konu Sahibi EU1
çayın mis gibi tavşan kanı dediklerinde haa.opuyorumnanaktan.ala canım all istediğin kadar ye,burdan yeniler hiç kilo yapmıyoo..kaydirigubbakcemile3rejimdeyim ama dayanamadım ya alabilrmiyim bende çay koyayım bari
hoş geldin tatlım tabiki yer var heriii sorulurmu heeççç kaydirigubbakcemile5ooooo slm hemşolarım,canlarıma.s.
bende amasyalıyımm.banada yer warmı aranızda
bikaç gündür bakmadım,geldim canım .uzaylı gaciiii. lülülülülülüHu huuuu! Kimse yok muu?opuyorumnanaktan
sıkıntıyı ceken bilir denilmiş.ee doğruda yani..canım bizlerde sende ne desek boş ama allahtan umudunu kesme,hayırlısı olsunda inşallah olur.:ecrin_bebek:iyi akşamlar hatta geceler demem lazım sanırım bugün bişeyi farkettim kendimde artık bebek için üzülmüyorum derken farkettimki kalbim çok acıyor sadece kandırıyorum kendimi üzülüyorum hemde çok rabbim çok şey değil bir melek diliyorum senden nolursun benim içinde ol de nolursun bu sınav bana çok ağır geliyo hemde çokkk yardım et bana
çifter çifter hemde. dr. lar ne diyor yani olur bişey yok diyorlarsa bekle canım yaa.günü saati mutlak vardır.
ama tıbbi bi sorun varsa en kısa zamanda tedavi olursunuz.daha olmassa tüp bebek olur.ne bukadar kasıyosun kendini.lütfen üzme bu kadar kendini canım yaa.
hem bu işte stres yapmıcakmışsın,stres yumurlamayı azaltıp,kasları gerdiğinden döllenme olamıyormuş bunu unutma.elinden geldiği kadar rahat olmaya bak opuyorumnanaktan
hemşolar sizide derdimle sıkmak istemiorum nolur kusuruma bakmayın nolurrrr:gitme:
duymamış olayım delüüüüü.lmaz:
özeemm sen ne ediyon fıstıık gocan geldimi yanındamı.opuyorumnanaktan