Amasya///05

oooo özlenen yemkler sayılmış bir bir.
özüm sac ekmeğini iyi kırılmada oraya.götürebilmişsin.
ee işte böleee eskinin adamaları der
kursak kavurmasını istermiş diye.aynen öyle işte aradan zaman gecince insan memleketinin,yetiştiği yerin yemeklerini özlüyo.
yiyin anacım yiiyin top top et olsunmuuu acabaaa.. :jeyyar:

eficik.memlekete ne zaman gitceenn.memleketine selam canım. :teytey:güle güle git gel inş.

özüm koçişin geldimi yavrusu...:gitme:
elcin sen ne ediyon kocasus garuuu. :teselli:
smagol,kardelen sizde hoş geldiniz.opuyorumnanaktan

ayy benimde uzaktan misafirim vardı.onları yolcettim.
bugünde hastayım,nezle öksürük olmuşum,başım beynim akıyo sankii.
oofff çook kötüyüm yaaafffff.bi rulo pecete tükettim sabahtıırr.
burnum tutmuyo yaaaaa...:sinifsinif:

oooo özlenen yemkler sayılmış bir bir.
özüm sac ekmeğini iyi kırılmada oraya.götürebilmişsin.
ee işte böleee eskinin adamaları der
kursak kavurmasını istermiş diye.aynen öyle işte aradan zaman gecince insan memleketinin,yetiştiği yerin yemeklerini özlüyo.
yiyin anacım yiiyin top top et olsunmuuu acabaaa.. :jeyyar:

eficik.memlekete ne zaman gitceenn.memleketine selam canım. :teytey:güle güle git gel inş.

özüm koçişin geldimi yavrusu...:gitme:
elcin sen ne ediyon kocasus garuuu. :teselli:
smagol,kardelen sizde hoş geldiniz.opuyorumnanaktan

ayy benimde uzaktan misafirim vardı.onları yolcettim.
bugünde hastayım,nezle öksürük olmuşum,başım beynim akıyo sankii.
oofff çook kötüyüm yaaafffff.bi rulo pecete tükettim sabahtıırr.
burnum tutmuyo yaaaaa...:sinifsinif:

Sac ekmegını ıslatıp getırmıstım ablam...sert olarak kırılırdı araba doluydu :)) buzluga attım yıyecegım zaman cıkarıom :))) et olsun ablam yaa yalnızlıktan yıyemıom dogru dursut bişey,bır kere yapıom o bana baya gıdıo :))
Kocişimde gelmedı daha :KK43:((( :nazar:

günaydın arkadaşlar yeni katılan arkadaşlarada hoşgelmişsinizzzzzzzzzz.........ben amasyalı değilim ama eşimden dolayı amasyadayım..........................eşim 15 yıldır burdaymış esasen oda ordu-fatsalı vede gürcü göçmeniiiiiiiiii anacımmmmmmmmm ben karışık oda karışık bulduk birbirimizi..................................ay evet yemek dedinmiiiiiiiiii şöyle akan sular durur...........................akdeniz yemeklerinde üzerime yokturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anacummmmmmmmmm evet memlekete bu hafta içi gidicem inşallah anneme yemekleri sipariş verdimmmmmmmmmmm bilemmmmmmmmm kocası şu an uzakta olanlarada allah inşallah en yakın zamanda kavuşturur bacılarımmmmmmmmmmmm........kaydirigubbakcemile2

irna applammm benim koca atık geceleride gelmiyooo bi gece anamda bi gece kayın anamda yatıyomm offfff çekecek çile öslüyorum onuuuuuuu:gitme:

bende amasyalıyım gel canım yapıyım sana yediriyim üstüme kimseyi tanımam ben çok güzel yaparım burdakiler öyle diyor helede yumurtalı fasülye kavurması işkefeye sarıp yicen amasyalılar varsa tanışmak isterim duyrulur diger arkadaşlarımda çok iyi sizi seviyorum kk kulübü iyiki varsınız iyiki aranıza katıldım dertlerimi unuttum beeeeeeee

hoşgeldin canım aramıza burdaki çoğu kişi amasyalı sen nerelisin ben hacıköydeyim buralıyım sen neresindesin bakimmmopuyorumnanaktan

irna applammm benim koca atık geceleride gelmiyooo bi gece anamda bi gece kayın anamda yatıyomm offfff çekecek çile öslüyorum onuuuuuuu:gitme:

ahhh kuşuuummm kııss benim kocada yok yine.
gel annem gel bi gecede bende yaaaattt:roflol: :roflol:

nolcak bu kızların hali yaa evliler güyaaa. ufff gençlik elden gidiyo hiiç farkında değiller töbe töbe yaa.:mymeka:

huuu kocalaaarr duyrulurrr.gelin lan karılarınızı bekleyin.dayak istiyonuz siz haa :eek:klava:

apfel48do.gif
günaydın fıstıklar, dilimledim bakın size elma getüdüüümmm ,zabah zabah iyi olur. mucckkk

ooyy irna ablammm bende elmalı turta yaptıydımm... nasılsınız hanımlar...

doors014.gif
şiiiiişşştt ben geldiiimmm.kapınızda acıkmış,napıyım

pacangatj2.jpg
börek getirdim kızlaaar hadi sıcak sıcak yiyilim yavrular huuu kalkın hadiii..

ahhh kuşuuummm kııss benim kocada yok yine.
gel annem gel bi gecede bende yaaaattt:roflol: :roflol:

nolcak bu kızların hali yaa evliler güyaaa. ufff gençlik elden gidiyo hiiç farkında değiller töbe töbe yaa.:mymeka:

huuu kocalaaarr duyrulurrr.gelin lan karılarınızı bekleyin.dayak istiyonuz siz haa :eek:klava:

:eek::eek:opuyorumnanaktan

doors014.gif
şiiiiişşştt ben geldiiimmm.kapınızda acıkmış,napıyım

pacangatj2.jpg
börek getirdim kızlaaar hadi sıcak sıcak yiyilim yavrular huuu kalkın hadiii..

rejimdeyim ama dayanamadım ya alabilrmiyim bende çay koyayım bari

ooooo slm hemşolarım,canlarıma.s.

bende amasyalıyımm.banada yer warmı aranızda

iyi akşamlar hatta geceler demem lazım sanırım bugün bişeyi farkettim kendimde artık bebek için üzülmüyorum derken farkettimki kalbim çok acıyor sadece kandırıyorum kendimi üzülüyorum hemde çok rabbim çok şey değil bir melek diliyorum senden nolursun benim içinde ol de nolursun bu sınav bana çok ağır geliyo hemde çokkk yardım et bana

hemşolar sizide derdimle sıkmak istemiorum nolur kusuruma bakmayın nolurrrr:gitme:

olurmu canım benııımmmm... Rabbım tez zamanda kucagına almayı nasip eylesin,gönlüne göre versın tatlım... suan bızde düşünmüyoruz ama kım bılır belkı bızımde Allah korusun belkı bı sıkıntımız olcak...O yuzden hayırlısını ıste canım Allahtan uzme kendını... ne kadar zamandır ıstıyorsunuz canısı?

offf offf özemm offf 3 yıl 3 aylık evliyim işte ilk bi kaç ay dikkat ettik erken diye sonradan olsun dedim ben istedim ama 3 yıl oldu daha yok daha yok rabbim kimsewye aratmasın inşallah isteyenn istediği zamanda nasip etsin inşallah bunun sınavı çok zor stresi çok yıpratıcı allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

diliyorumki canı gönülden allah içine işte hazırım bebek gelebilir dediğin anda göbüşüne kondurur inşallah sıkıntı çekmezsin

X