Amasya///05

mujukaaaaaaaaaaaa hemşolarrrrrrrrr hepinize kocaman öpücüklerrrrropuyorumnanaktan

Amin ablacım ınsallah...
Herkese hayırlı bayramlar..
Benım içinde keşkek yiyin haa :))))

hiii aneeeeemmmm kıs şimdi nasıl boğazımdan gecsin o,keşkek yaa.
hoş gecmedide doğru dürüs,gelen giden sağolsunlar.bitti bile.
inan düdüklüde yaptığım halde bi olmuş bi olmuş , ağzılara layık.
ahh özüm bee kocan kaçgün kalcaktı çağrılan yerde.merak ediyom geldimi,ne yaptın yanlız başına.sıkılmamışsındır inşallaahh.:Saruboceq:

elchinim sen naptın fıstıkım,nassı gecti baryamın kıııssss.
öpüyom yavrular hepinizi mujjjuuukkk muuujjjukkk opuyorumnanaktan

Ayy ablam benm yemiş kadar oldum saolun valla...
Kocam ılk ıkı gun yoktu benım gıbı yalnız komsularımla gecırdım ama dun gönderdıler... 3.gun yanındaydım esımın ama cuma uzuuun göreve gıdıyor maalesef... Bugunlerı arıcam yıne yanı :KK43:
He bu arada alt komsucumda merzıfonlu aynı hafta evlenmısız hatta,ama onun bebesı var... Bu sıteye uye olacak sanırsam :) Insan akraba görmüş gıbı oluyor yaw :)
Opuyorum hepıcınızı...

hiii aneeeeemmmm kıs şimdi nasıl boğazımdan gecsin o,keşkek yaa.
hoş gecmedide doğru dürüs,gelen giden sağolsunlar.bitti bile.
inan düdüklüde yaptığım halde bi olmuş bi olmuş , ağzılara layık.
ahh özüm bee kocan kaçgün kalcaktı çağrılan yerde.merak ediyom geldimi,ne yaptın yanlız başına.sıkılmamışsındır inşallaahh.:Saruboceq:

elchinim sen naptın fıstıkım,nassı gecti baryamın kıııssss.
öpüyom yavrular hepinizi mujjjuuukkk muuujjjukkk opuyorumnanaktan

ablam benim bayram çok iyiydi çok şükür annemler ve kaynanamlar arasında mekik dokudum heryeri gezdimmm çok şükürrrr

bende sizi öpüyorum mujukaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayy ablam benm yemiş kadar oldum saolun valla...
Kocam ılk ıkı gun yoktu benım gıbı yalnız komsularımla gecırdım ama dun gönderdıler... 3.gun yanındaydım esımın ama cuma uzuuun göreve gıdıyor maalesef... Bugunlerı arıcam yıne yanı :KK43:
He bu arada alt komsucumda merzıfonlu aynı hafta evlenmısız hatta,ama onun bebesı var... Bu sıteye uye olacak sanırsam :) Insan akraba görmüş gıbı oluyor yaw :)
Opuyorum hepıcınızı...

keşke uzun süreli giderse sen gelsen bu taraflara ...ayy careler arıyom kıs sana yaa.
ama şu komşuya bende çok sevindim haa. inş.kafa dengidir.de sıkılmassın kısım yaa.

elcinim iyi kıss güzel gecmiş bayram.aynen bizde ikinçi günü gezdik köye gittik.o kapıdan o,,kapıya gittik valla.

ınsallah ablam... buralarda komsuluklar daha bır cok önemlı kımsen olmayınca... uzun gıderse bakıcam ablam düşünüyorum gelmeyı...

hayırlı cumalar.nasılız bakalım bugün.

dün akşam ev sahibim,teyze öldü,bire bir tanık oldum kıslar ölümüne ilk kez gördüm ölüm anını.,offff çok zooorrr.

bu akşamda kına gecesi var yeğenimin.mecbur gitmem gerek.yarında düğünü.
ne tuhaf şu insanoğlu.bi taraf gülüyo bi taraf üzülüyo.

özüm elcin, opuyorumnanaktan
öteki kızlar saten ayda bi uğruyolar.

heeeeeeyyyyyy huuuuuuuuuuu biz iyiyiz haaa....sizde iyimisiniiiiizzzzzzz....:dilcikar:

Ablam ya cok uzuldum... Iste ne olursa olsun hayat bır sekılde devam edıyor besbellı,bugun ölüm yarın düğün... Rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah,ölümünde...

dün akşam ev sahibim,teyze öldü,bire bir tanık oldum kıslar ölümüne ilk kez gördüm ölüm anını.,offff çok zooorrr.

heeeeeeyyyyyy huuuuuuuuuuu biz iyiyiz haaa....sizde iyimisiniiiiizzzzzzz....:dilcikar:

başın sağolsun arkadaşım.ne kötü olmuşsundur Allah bilir...
neyapacaksın dünya hali her hal bizim için ...gülmekte ağlamakta:sm_confused:

Ablam ya cok uzuldum... Iste ne olursa olsun hayat bır sekılde devam edıyor besbellı,bugun ölüm yarın düğün... Rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah,ölümünde...

başın sağolsun arkadaşım.ne kötü olmuşsundur Allah bilir...
neyapacaksın dünya hali her hal bizim için ...gülmekte ağlamakta:sm_confused:

sağolun kızlar.,allah razı olsun.opuyorumnanaktan

ablam çok üzüldüm gerçekten allah rahmet eylesin ama bişey yapamayız hayat işte

bende halamın ve babaannemin ölümünü gördüm üstelik babaannem kucağımda öldü gerçekten çok zor çok acı ölüm denen şey mafoldumben

sağolasın elcincim.
seninde başın sağolsun.bride kucağında bayaa zormuş senin için.

mekanı cennet olsun canım benim.

selam canlar nasılsınızı bakim güzel bir olur inşallahhh mujukaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi akşamlar hemşolar mujukaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

X