- 20 Haziran 2024
- 1.031
- 1.063
- 48
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk sahibi olunca sahiden cinsel hayat azalıyor mu, bekar birisi olarak soruyorumHer gün 1 kere oluyorsa iyi haaa, hafta 1 zor yapıyoruz çocuktan
Bence insana bagli yasayip gorucem onu)Çocuk sahibi olunca sahiden cinsel hayat azalıyor mu, bekar birisi olarak soruyorum
Benimki daha yeni olduğu için yani 3 aylık bile olmadı kendisi, şu an az oluyor çünkü bebekle uğraşırken insan cidden yoruluyor seks falan çok aklımıza gelmiyorÇocuk sahibi olunca sahiden cinsel hayat azalıyor mu, bekar birisi olarak soruyorum
Aaa daha yeniymiş, normal tabiki bu durumBenimki daha yeni olduğu için yani 3 aylık bile olmadı kendisi, şu an az oluyor çünkü bebekle uğraşırken insan cidden yoruluyor seks falan çok aklımıza gelmiyor
Evet evet, büyüdükçe daha rahat olunur diye düşünüyorumAaa daha yeniymiş, normal tabiki bu durum
aşko yatakta ne erkeği çıldırtır diye bi konu vardı oraya bi göz atsan? derman olmazmıki acaba?Maalesef evet
inşallah bizede kısmet olur yaa, geçen eşim diyo tam birlikte olurken bebek ağlarsa diye, gülüştük, nabarız dedi, tabiki hemen kalkarız dedim :)Evet evet, büyüdükçe daha rahat olunur diye düşünüyorum
Bence insana bagli yasayip gorucem onuÇocuk sahibi olunca sahiden cinsel hayat azalıyor mu, bekar birisi olarak soruyorum
aynen erken bosalma bende onu aslinda hiss etdimsenim konun skor değil, tatminsizlik. eşinle konuşman lazım, bazen 1 olur yerinden kalkamazsın bazen 2 olur zevkine hitap etmezse, çabuk alel acele olursa banamısın demez, eşinde libido düşük değil ama erken boşalma var bence, ayrıca kadın dilinden hiç anlamıyor, bedenini tanıyıp onu yönlendir, seksi kıyafetler al (babydol, vücut çorabı vb.) benimki çorapla uçuyo adeta, çabuk boşalıyor ama ikinciye rahat sertleşiyo gibi geliyo bana, öyle olursa sende ikincide giyersin, birbirinize açık olun, eşsiniz, yatakta özgürsünüz kız
Henüz onu yaşamadık ama inşallah o uyanana kadar bitmiş olurinşallah bizede kısmet olur yaa, geçen eşim diyo tam birlikte olurken bebek ağlarsa diye, gülüştük, nabarız dedi, tabiki hemen kalkarız dedim :)
Yok canım olmaz. Adama daha sabah cinsel soğukluk var aramızda düzelt dedim. Döndü totosunu yatıyor şimdi. ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Onunda adım atması lazımaşko yatakta ne erkeği çıldırtır diye bi konu vardı oraya bi göz atsan? derman olmazmıki acaba?