Amasya///05

lan suluovanında hamamı vaaar niye oğa gelmedinizz yaaaa..kaydirigubbakcemile3

yav bu suluovayı alıp biyerlerden atıvarsem gözümde değil haa

hüç bi moku yok beee...:mymeka:

lan suluovanında hamamı vaaar niye oğa gelmedinizz yaaaa..kaydirigubbakcemile3

yav bu suluovayı alıp biyerlerden atıvarsem gözümde değil haa

hüç bi moku yok beee...:mymeka:

al bendende okaddar heeee sankim hacıköyyy şeğer demeli sinir oluyom herii:dilcikar:

ehheheheh kıs bı hamama gettin hepimizi heveslendirdin,osanmıstım zaten evde dur dur gelınce gidek bari :)

mujukaaaaaaaaaaaa özem gidelim gayrii

hepimize hayırlı haftalar olsun inşallahh hemşolarımmmmmmm

valla olar gııı delikafadulden

ayy ınsallah gelecemm... gelmeden burdan haber ederım senı.. gıderükkk irna aplamıda alup...Oda pek istiyi ellaaağğaamm...
istiimm tabii.helede hıllazı pek severim suyu neyim nassıı güzelkii,
al bendende okaddar heeee sankim hacıköyyy şeğer demeli sinir oluyom herii:dilcikar:

kıss aynı kııss suluovada bişye benzemiyo.iki sokakta bitiyo herbiyeri.oofff öyle sıkıldımkii,
neyse allah selden afetten korusun genede.aman bişey demeyiimm.şükür şükür.

yaa varya bugün kızımın kadrosu cıktı nasıl sevindirik oldukk yaaa hihoyyyt

irna ablam hayırlı olsun canımmmmm gözünüz aydınnn ne güzel yaa darısı bana inşalahhhhh

kandilimiz mübarek olsun hemşolarımmm rabbim dualrımızı geri çevirmesin inşallahh

yuvamızdan huzr mutluluk birlik beraberliğimiz eksilmesin allah herkese sağlık sıhhat versin inşllHHH

bide bana bebekk:kedi:

Süphe yok ki biz o Kur'an'i Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir gecesinin ne oldugunu sana ne bildirdi. Kadir gecesi bin aydan daha hayirlidir. Melekler ve Cebrail o gecede Rablerinin izniyle her bir is için peyderpey inerler. O gece fecrin dogusuna kadar selâmettir."
(Kâdir; 1-5)

Kadir gecemiz mübarek olsun...

gelidm kıss geldim

th_p-a-a38.gif
günaydın

hayırlı cumalar
1141874g6r9yud17k.gif

dualarınız kabul olsun yarın bol bol dua edin,arefe günüde kabul olurmuş dualar.allah gönlünüze göre versin emi fıstıklarım.

çok işim var sarma yapcam ,baklava yapcam ama hazırındaann zemuszemus
yoramam artık eskisi gibi belim ağrıyo çünküm.

siz naptınız kıslar.özem sen bayramda gelmiyomusun şikerim.elcin şimdiden iyi bayramlar canım hepinize. haydin öptüm çok kocamanından opuyorumnanaktan

Canım ablam... Bayramda bır yere gıdemıyorum eşim göreve gıdıyor yarın bayramda ılk defa tek basıma olacagım :KK43: Bu ara cok sıkıntılıyım benım ıcın dua eder mısınız?? Hak yerını bulsun dıye...

Herkese hayırlı cumalar...

Canım ablam... Bayramda bır yere gıdemıyorum eşim göreve gıdıyor yarın bayramda ılk defa tek basıma olacagım :KK43: Bu ara cok sıkıntılıyım benım ıcın dua eder mısınız?? Hak yerını bulsun dıye...

Herkese hayırlı cumalar...

hayırdır fıstığım ....ederim tabi nie etmeyim.
ama azıcık de hele ki allahım özemi şu şu sıkıntıdan kurtar diye.
ayy canım benim allah her ne sıkıntın varsaa def etsin bidenem.allah yardımcın olsun en kısa zamanda rahata erersin inşallah.:Saruboceq: :Saruboceq:
üzüldümde yanlız kalmana yaa,ee sen gelemesmisin ,tek bindirsin atla gel.yanlız başına şimdi :çok üzgünüm: :a015:

Bugun bellı oldu ablam ya bayram hedıyesı :KK43: yoksa önceden almaz mıydım bıletımı...
Bu ara bı haksızlıga ugradıkta ablacım,baya bı sıkıldık esımle,herseyımızı etkıloıcek onun ıcın dedım hak yerını bulsun dıye dua eder mısınız....

Herkese iyi akşamlar ve şimdiden iyi bayramlar....:1hug:

Bugun bellı oldu ablam ya bayram hedıyesı :KK43: yoksa önceden almaz mıydım bıletımı...
Bu ara bı haksızlıga ugradıkta ablacım,baya bı sıkıldık esımle,herseyımızı etkıloıcek onun ıcın dedım hak yerını bulsun dıye dua eder mısınız....

hakkınız yerde kalmasın inşallah annecim yaa.üzüldüm valla.inşallah tek de olsan bayramın güzel gecsin.yanlızlığı hissettirmesin rabbim.opuyorumnanaktan

Amin ablacım ınsallah...
Herkese hayırlı bayramlar..
Benım içinde keşkek yiyin haa :))))

hepimize hayırlı bayramlarrrrrrrropuyorumnanaktan

X