Amasya///05

eficiiiiikkkk ben geldiğimde,bir neyskayfe alayım...

birdeeeeeee..indriiiiiiiiiiimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya adını bilmiyorum dükkanın, pazarın olduğu yer mi onu da bilmiyorum. bodyler 3 YTL idi...5 tane aldım, tabi ki hepsi defolu çıkmadı,birinde vardı ben ilk onu görünce dedim ki eyvah hepsinde var, ondan ucuz. ama diğerlerinde çıkmadı..ama dikkatli bakmak gerekiyor demek ki, benim gibi ucuz diye bakmadan almayın...sırnaşık şey

geldiğimde ben çamaşırsuyuyum diyeceğim tabi ki de..sonra deli mi bu, ne çamaşırsuyu deyipte rezil etme beni :roflol:

yok canım ben bakmadan almıyorum zaten şirin bakıo seçio bize öle alıorum ama çok uygun ve malları çok güzel dolarla satıyalar dışarda burda çok uygun veriyolar sadece ihracat fazlası oldugu için şeker.......

tünyyyyydddddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.........................

slm kızlar napıonuz ben bugun evde çok sıkıldım ya dışarda yagmur var biyerede çıkamadık.........

slm kızlar napıonuz ben bugun evde çok sıkıldım ya dışarda yagmur var biyerede çıkamadık.........

demek amasyada yağmur yağıyor....

ben de evdeydim, izmirde yağmur yok ya ama işlerim vardı evde durdum, zaten haftasonu benim genel halim bu....

eficiiiiikkkk ben geldiğimde,bir neyskayfe alayım...

birdeeeeeee..indriiiiiiiiiiimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay irnacığım sen yeterkı gel ne istersen içirirm.............inşallah bu sefer buluşuruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................................4gözle bekliyommmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasıllarsınız...............ben 2gün yine evimdeydım kızızmla diş çıkardı öyle oluncada iştahsızdı biraz bakıcı teyzemızde ekın yemıyor diyince ben apr topar önce delı gibi alışveriş yaptım kıza bişeyler yesin diye.....sonra hemen eve koştum ama maalesef ancak cumartesi akşamı yemeğe başladı......................hele pazar günü hem etlı hemde etsız dolma yedı yoğurt yedı meyve yedı allaha şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................................4 tane diş patlamış yaaaaaaaaaaa miniğimin
işte böyle sizler neler yaptınızzzzzzzzzzzzz
çamaşırsuyu sen gel ben zaten normaldede şakacıyımdır bakalım sen kendını tanıtınca neler olacak :))))))))))))))))))))))

ah kardeşim anne olmak kolay değil.. her dişin de her hastalığında huy değiştirirler yemek yemezler.. ben büyüttüm çok şükür darısı sana inşalalh.....gerçi büyüyünce dertleri bitmiyordaa... neyse geçmiş olsun diyim miniğehihoyyyt

ay canım benım ya sağol ay evet ya anne olmak çok zormuş bekarken işten eve gelirken annem pencerede beklerdıde ben kızardım ama şimdi anladımkı böyle bişeymişşşşşşşşşşşşş...........dediğin gibi her yaşta ayrı bir problemlerı oluyor aman allah bize sağlık güç versinde evlatlarımızla daha fazla ilgilenelimmmmmmmmm allah bundanda geri koymasınnnnnnnnnnnnnnn.............................puantıye canım ya geç cevap verdım biraz işlerim vardı................................
ay amasyaaaaaaaaaaaaaaa çok sessız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı buluşma ayarlayan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............buluşalım kaynaşalımmmmmmmmmmmm

en merkezde olan sensin bence bu buluşmayı sen ayarlamalısın-tatlicadiarzu-

selam hemşolar:))
ben de amasyadayım.sırf sizlerle tanışmak için üye oldum:))
29 yaşında 1 çocuk annesi çalışan bir bayanım.
hadin tanışalım:))

en merkezde olan sensin bence bu buluşmayı sen ayarlamalısın-tatlicadiarzu-

tamam o zaman ben ayarlayım ama kımler gelebilecek ....................o zaman şöyle yapalım gelebılecekler özelıme bir okey mesajı atsın ben ona göre ayarlama yapayım.....................a.s.

merhaba canım hadı tanışalım nerde memursun.......bende 1 çocuk annesıyım mağaza işletmekteyim eşimleeeeeeeeeeeeee bakarsın belkıde tanışıyoruzdurhihoyyyt

merhaba eficikyerim seniben
haklısın belki de tanışıyoruz
geri sayfalara baktım da eski ihlas mağazındayım demişsin.
ben oranın önceden müdavimlerindendim
şimdi de gidiyorum arada ama sık değil

selam canım,hoş geldin.üyeliğinde hayırlı olsun a.s..ben ilçesinde oturuyorum.

eficik diş hediği yokmu yavriiimm.göndereyim san bir tabak.koaly gele sağlam ola dişleri,canıımmma.s.

merhaba eficikyerim seniben
haklısın belki de tanışıyoruz
geri sayfalara baktım da eski ihlas mağazındayım demişsin.
ben oranın önceden müdavimlerindendim
şimdi de gidiyorum arada ama sık değil

ay sağol şekerimmmmmmmm bende seni yerimmmm .)))))))))))))
evet eskı ıhlas mağazasını aldık ama bızden önce 2 el değiştirmiş ve güzelim mağaza harap olmuş................bizde düzeltmeye çalışıyoruz ama bunlar zamanla olacak çünkü sonuçta hepsi paraya bakıyor .....................evet şu an zaten ben mağazayı iddialı görmüyorum çünkü pek çok güzel ıddıalı ürün yok ve bayan reyonu tadılat istiyor bunlarıda inşallah yaza kadar yapacağızzzzzzzzzzzzzzz canımmmmmmmmmmm.................işte böyleeeeeeeeeeee..................

selam canım,hoş geldin.üyeliğinde hayırlı olsun a.s..ben ilçesinde oturuyorum.

eficik diş hediği yokmu yavriiimm.göndereyim san bir tabak.koaly gele sağlam ola dişleri,canıımmma.s.

ay irnacığımmmmmmmm yollaaaaaaa kız ben bılmıyom bu diş gediğini yapmasınııııııııııııııııııııı..........................ay daha az önce gelebıldım dün tahlıller için kan alındı kızımdan birde ıdrar gereklı idi dün alamadık bu sabah artık poşetı tekrar yapıştırdım halımı görmeyın bezini dolduran kzı işemez oldu artık hadi kızım çişşşşşşşş çişşşşşşşşşşşş diye diye sonunda aldık bu seferde eşime ulaşamadımmı hemen taksi aldımmmmmmmm neysekı tanıdık aman çabuk dedım 10 dakıkada yetiştirmem gerek dedım oda sağolsun vızızttttttttt hemen getiriverdı benıı yaaaaaaaaaaaaa idrar taşıdım sabah sabah......................delikafadulden delikafadulden

eficik,orda bi abla var yoksa o sen misin?
yoksa kasada oturan bayan mısın?
ordaki kıslar beni tanırlar:)))
bu arada tedaşta çalışıyorum söylemeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…