Amasya///05

irna teşekkür ederim canım
hangi ilçedesin sen
benim görev hep ilçelerde de:)))

eficik,orda bi abla var yoksa o sen misin?
yoksa kasada oturan bayan mısın?
ordaki kıslar beni tanırlar:)))
bu arada tedaşta çalışıyorum söylemeyi unutmuşum

canım kah kasada oturuyom kah reyondayım kah marketteyım yanı heryerdeyım şimdicükkkkkkkkkkkkkk mağazada zenci bir bayan varya işte o benım kara-iri bişeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyy yasemin sen o zaman benım eşimide tanırsın büyük ihtimal oda tedaştan ayrılma ama çok önceden bılmem tanırmısın yanı adını soyadını duysan büyük ihtimal duymuşsundur şekerrrrrrrrrrrrrr.....................evet bizim burda eskı mağazadan 2-3 eleman var onlar herkesi bilirler özellıklede bır bayan elemanımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......................kaydirigubbakcemile5

irnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hu hu nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................................sustunnnn

esmer bayan biliyorum ama iri değil o yahuuu:)))
neyse gelir bakarım bi ara:))
eşini belki tanımam çünküü 4 yıllığım ben burda henüz
kapalı bi bayan var beyaz tenli,o tanır beni işte.ismini unuttum ama:KK43:(
az önce de ordan geçtim haaa kybele ye gittik yemeğe arkadaşlarla
aklıma geldi uğrayım bi diye dee vakit darsı,zaten servisi de kaçırdık:))

ya işte uzun enıne boyuna :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tsadüfe bak bizde mağazaya köfte söyledık kıbeleden.......................ha başı kapalı beyaz tenlı yıldızı dıyorsun o herkesi tanır.......................beklerım güzelim ayyyyyyyyyyy zaten az önce sıteden yıne amasyada olan bir arkadaşımız geldi ziyarete honey53 dü galıba nıkı oturduk sohbet ettık çok sevındık yaaaaaaaaaaaa hadı inşallah bir buluşma organıze ederızde kaynaşırızzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama kımsede çıtttttttttttttttttttttttttt çıttttttttttttttt yok
kötükedihüso :eek:klava:

kybele nin sahibi benim oda arkadaşım:))
afiyet olsun şeker,köfteler nasıldı???
benim bi ayağım çarşıda buluşuruz tabi,ben her zaman varım.iyi olur valla.
ben bu siteyi takip ediyordum ama sizlerle tanışmak için kayıt oldum
başka siteye takılıyorum ben daha çok:))
ayrıca eşini de oda arkadaşım tanıyomuş,baş harfi a..... demi:)))

oh oh ne güzel kıbelenın sahıbının adı e.... değilmi bende tanıştım ayrıca komşuda sayılırız yaaaaaaaaa.................birde çok gidiyordum ay dur yaaaaaaaaaaa şimdi acıktım vallaaaaaaaaa bir bakayımda bıraz bişeyler yiyeyim öğlenkı köftelertden ben yemedım.............eşim ve misafirleri vardı onlar yedı.....................şimdide ben gideyım cheesburger yiyeyim bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................ha evet eşimin adıda a................doğrudur :)))))))))))))))))))))))))

özel mesajımı aldınmııııııııııııııııı.......................

mesajını aldım ve ekledim eficik
kybelenin sahibi e... olanın abisi benim oda arkadaşım olur.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz amasyadan dünden beri ses yokkkkkkkkkkkkkkkkkk....................

selam hemşehrilerim, aslında şubat tatili gelince soluğu orda alırdık ama bu defa gelmiyoruz, çünkü bayramda geldik, neler yapıyorsunuz?

...........................

Son düzenleme:
yasemin05 aramıza hoşgeldin a.s.
hayırlı cumalar herkese.............

hayırlı cumalar kızlar.
nasılsınız bugün. yarı yıl tatilide girdi sonunda,napıyorsunuz tatili değerlendirme planı yapanlar varmı aranızda,hele bekın çocuklarınız nasıllar,hani okula giden,karne getiren bebeklerinizden bahsediyrm.moreller iyidir inşallah.olmassada sakın üstlerine gitmeyin emi canımcıklarım.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

günaydın kızlar günaydın nerelerdesınız bende 2 gündüe evde yatıyorum grıp olmuşum ama atlattım sayılır yarın sabah artık tekrar işimdeyim artık evdende nete katılabılıyorum dün eşim net bağlattırdı .................................ama bakıyorumdaaaaaaaaaaa kimsecıklerden çıt yok ay sıkıldım hadeeennnn kızlarrrrrrrrrr:dance:

günaydın kızlar günaydın nerelerdesınız bende 2 gündüe evde yatıyorum grıp olmuşum ama atlattım sayılır yarın sabah artık tekrar işimdeyim artık evdende nete katılabılıyorum dün eşim net bağlattırdı .................................ama bakıyorumdaaaaaaaaaaa kimsecıklerden çıt yok ay sıkıldım hadeeennnn kızlarrrrrrrrrr:dance:

geçmiş olsun eficik dün ben amasya daydım sizin ordan geçtik diş hastanesine gittik.vakit yoktu bir uğrayayım demiştim ama
iyikide uğramamışım yokmuşsun.acil şifalar dielrim tekrardan.. bu arad dikkat et hastalığın ufaklığa geçmesinsenasırnaşık şey

geçmiş olsun eficik dün ben amasya daydım sizin ordan geçtik diş hastanesine gittik.vakit yoktu bir uğrayayım demiştim ama
iyikide uğramamışım yokmuşsun.acil şifalar dielrim tekrardan.. bu arad dikkat et hastalığın ufaklığa geçmesinsenasırnaşık şey

sağol canım kızıma geçti bile hemen oda oldu ama ana-kız çabuk atlattık .......yarın sabah işe başlıyom o değilde büyük patron maaşımdan kesıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.delikafadulden döverim ben onuuuuuuuuuuuuu..............
ay canımcığım her zaman beklerım ne zaman uğrarsan ordaysam zaten mutlaka görüşürüz...............

sağol canım kızıma geçti bile hemen oda oldu ama ana-kız çabuk atlattık .......yarın sabah işe başlıyom o değilde büyük patron maaşımdan kesıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.delikafadulden döverim ben onuuuuuuuuuuuuu..............
ay canımcığım her zaman beklerım ne zaman uğrarsan ordaysam zaten mutlaka görüşürüz...............

ilk fırsatta birdaha ugramak isterim hemde indirimleriniz başlamışkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

X