Amasya///05

slm, ben 21 yıldır izmirdeyim, aslen amasyalıyız ama ben amasyada hiç yaşamadım bile....tatilllerde büyükleri ziyarete giderdik, o da amasyanın ilçesinin köyüne...o yüzden merkezi bile doğru dürüst görmüşlüğüm yoktu....ama kader bu ya, eşimde amasyalı ve tatillerde hep amasyadayım artık.....bayılıyorum oraya......eğer Türkiyede İzmir diye bir yer olmasaydı kesin amasya da yaşardım.....

aramıza hoşgeldin şekerimhihoyyyt
amasya mıza bende bayılıyorum çok güzel bir yer.. o tarihi mekanları gezerken her gezişimde sanki ilk defa geziyormuşum gibi heyecanlanıyorum. her yeri buarm buram tarih kokuyor canım amasyam benim.dünya ya bir daha gelsem yine amasyada yaşamak isterdimhihoyyyt

slm kılzar bende merzifondayım merzifonda oturanlar yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

slm, ben 21 yıldır izmirdeyim, aslen amasyalıyız ama ben amasyada hiç yaşamadım bile....tatilllerde büyükleri ziyarete giderdik, o da amasyanın ilçesinin köyüne...o yüzden merkezi bile doğru dürüst görmüşlüğüm yoktu....ama kader bu ya, eşimde amasyalı ve tatillerde hep amasyadayım artık.....bayılıyorum oraya......eğer Türkiyede İzmir diye bir yer olmasaydı kesin amasya da yaşardım.....

hoşgeldin canım bende mersinliyim ama amasyaya gelin geldim................vede hem alıştım hemde sevıyorum ufak bir yer gez gez dur........................yanı mersınden sonra alıştığım tek yer..................4 yıl oldu dahamı alışmayayım

merhaba amasya
amasya lı değilim ama orada okudum eğitim fakültesi fizik öğretmenliği mezunuyum 7 sene oldu
ilk geldiğimizde dağlar üzerimize gelirdi nasıl geçecek bu 4 yıl derdik ama sonra o 4 yıl bitince ne zor olmuştu ayrılmak çok özledim ya.
nehir boyunda oturmayı ne tatlı bir şehirdi neyse siz bana yazarsınız artık neler oluyor amasya da:)
iyi akşamlar hepinize...
evet amasyay bi geldiginde aglarsın ide gittiginde derler canım...bende ilk geldigimde çok sıkılıyordum şimdi elşimin taini nedeniyle yazın diyarbakıra gitçez çok üzülüyorum.....

canım amasyanın ilçesindenim demişsin hangi ilçesinden bende aslen gümüşhacıköy ilçesindenim ama merkezde oturuyorum şimdi......

aramıza hoşgeldin çamaşırsuyu a.s.

aramıza hoşgeldin şekerimhihoyyyt
amasya mıza bende bayılıyorum çok güzel bir yer.. o tarihi mekanları gezerken her gezişimde sanki ilk defa geziyormuşum gibi heyecanlanıyorum. her yeri buarm buram tarih kokuyor canım amasyam benim.dünya ya bir daha gelsem yine amasyada yaşamak isterdimhihoyyyt

hoşgeldin canım bende mersinliyim ama amasyaya gelin geldim................vede hem alıştım hemde sevıyorum ufak bir yer gez gez dur........................yanı mersınden sonra alıştığım tek yer..................4 yıl oldu dahamı alışmayayım

çok teşekkür ediyorum, bayramda gittiğimiz için şubat tatilinde gitmeyiz herhalde ama yaz tatilinde mutlaka yine ordayız....ilçe dolmuşlarının üst tarafında bir body satan dükkan var, içinde İranlı bir kız çalışıyor, ordan body aldım ucuz diye ama defolu çıktı haberiniz olsun....:roflol:

ne kadar çok gümüşhacıköylü var ya....kimle tanışsam oralı çıkıyor, ben taşovalıyım ama kaldığım gördüğüm 1 ayı geçmemiştir....

amasyalılar nerdesiniz yahu???

ben aranıza yeni katıldım siz yoksunuz ortalarda...................

burdayım ben kıss naber nasılsın çamaşır suyu

bu arada ben suluova da oturuyorum

merhaba sevgili hemşerilerim ..:)
hoişgelmişsin canım hoşgelmişsin.
ne kadar çok gümüşhacıköylü var ya....kimle tanışsam oralı çıkıyor, ben taşovalıyım ama kaldığım gördüğüm 1 ayı geçmemiştir....

çamaşırsuyum merhaba ,,hoş geldin güzelim.ben de suluovalıyım,gecerken uğra tatlım.taşovadan çok samimi bir arkadaşım var benim.ama tanımassın tabii,fazla kalmadığın için.burdan onu çok sevdiğimide söylemek isterim.taşovada güzeldir belediyelik hoş şirindir.tesadüfe bakki o arkadaşta şimdi izmirde oturuyor.konak ta.
ayyy çok sevindim topiğimize uğramana.Şeniz

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrr.........................

çok teşekkür ediyorum, bayramda gittiğimiz için şubat tatilinde gitmeyiz herhalde ama yaz tatilinde mutlaka yine ordayız....ilçe dolmuşlarının üst tarafında bir body satan dükkan var, içinde İranlı bir kız çalışıyor, ordan body aldım ucuz diye ama defolu çıktı haberiniz olsun....:roflol:

kızzzzzzzzzz ben esmerim ama iğranlı değilim....................benım mağazamdan değil galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilçe dolmuşun üst taraflarından dedınde ben ana cadde üzerindeyimmmmmmmmmmmmmmm.......................:1shok::1shok::1shok:

çamaşırsuyum merhaba ,,hoş geldin güzelim.ben de suluovalıyım,gecerken uğra tatlım.taşovadan çok samimi bir arkadaşım var benim.ama tanımassın tabii,fazla kalmadığın için.burdan onu çok sevdiğimide söylemek isterim.taşovada güzeldir belediyelik hoş şirindir.tesadüfe bakki o arkadaşta şimdi izmirde oturuyor.konak ta.
[/quote]

çok tşk. ederim... topiğe uğramak ne demek çıkmam ben buradan
artık....

kızzzzzzzzzz ben esmerim ama iğranlı değilim....................benım mağazamdan değil galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilçe dolmuşun üst taraflarından dedınde ben ana cadde üzerindeyimmmmmmmmmmmmmmm.......................:1shok::1shok::1shok:

yok İranlıydı çalışan kız hem de anacaddede değildi......iyi tatilde gelip seni bulursam bana indirim yaparsın artık

artık....

yok İranlıydı çalışan kız hem de anacaddede değildi......iyi tatilde gelip seni bulursam bana indirim yaparsın artık[/QUOTE]

ay tabıkıı ne demek gel sana gereken indirirmi-zamı yaparım canımmmmm :)))))))))))))))))))))))) ay yhemde alışveriş yapmanız şart değil bir çayımkı kahvemi içmeye beklerim yada dışardada buluşabılırızzzzzzzzzzzzz nasıl istersenızzzzzzzzz........:teytey:

artık....

yok İranlıydı çalışan kız hem de anacaddede değildi......iyi tatilde gelip seni bulursam bana indirim yaparsın artık

ay tabıkıı ne demek gel sana gereken indirirmi-zamı yaparım canımmmmm :)))))))))))))))))))))))) ay yhemde alışveriş yapmanız şart değil bir çayımkı kahvemi içmeye beklerim yada dışardada buluşabılırızzzzzzzzzzzzz nasıl istersenızzzzzzzzz........:teytey:[/quote]

yaza kadar teklifin geçerliyse uğrarım bir...bakalım tanıyabilecek misin? :roflol:

canım sen taynaldan bahsediyorsun demi pazara yakın biyer iranlınlı kızda adı şirin çok şeker bi kız...bende gidiyorum oraya çok samimi bi kız sohbet ediyoruz...bu arada bütün malları defolu degil canım sana denk gelmiştir.........

ay tabıkıı ne demek gel sana gereken indirirmi-zamı yaparım canımmmmm :)))))))))))))))))))))))) ay yhemde alışveriş yapmanız şart değil bir çayımkı kahvemi içmeye beklerim yada dışardada buluşabılırızzzzzzzzzzzzz nasıl istersenızzzzzzzzz........:teytey:

yaza kadar teklifin geçerliyse uğrarım bir...bakalım tanıyabilecek misin? :roflol:[/QUOTE]

kız senı önceden hiç görmedimki sonradan tanıyayım :)))))))))))))))))))))))))))))
heeeeeeee ama sen nıkınımı söyleyip gelecen..............hem tabıkıı bu işin yazı kışı olmaz her mevsimde beklerım canım :))))))))))))))))))))))))))))

günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................................hu hu kımse yokmu yoksa benmı erken geldımmmmmmmmmmmsenağlama

X