Amasya///05

ilk fırsatta birdaha ugramak isterim hemde indirimleriniz başlamışkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

beklerim canım evet 4 gündür kimi ürünleri %30 kimilerini %50 değişiyor artık değişime giriyoruz tadılatta olacak devamlı değişik ve ucuz ürün olacak amacımız o canım hadı hayırlısııııııııı çoook çalışmamız lazım çooookkkkkkkkkkk................ha ayrıca bişeylerde düşünürsen extra indirimde yaparım arkadaşlık indirimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dermişimki yaparım yanııııııııııııııııııııııı.......................................
ay bu arada bak şimdi aklıma geldı ya hayırdır diş sorunumu var benımde varda ama acelesi yok şu an önce şu mağazayı halledeğimde elemanları ekıbı oturttum yerine zaten devamlı başlarında durmam gerekmıyor....................sanada geçmiş olsun canımmmmm

ayyyyyyyy yine kimsecikler yok .....

eficik puantiye geçmiş olsun a.s.

teşekkr ederim hayatım....kızımı götürdüm diş hastanesine ama çok önemli bişey değil.ilk fırsatta arkadaş indiriminden yararlanacağımhihoyyythihoyyyt

günaydın arkadaşlar nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzz.......................

arkadaşlar günaydın amasyada yağmur var..............ama ben kıme yazıyorum kımseeeeeeeee yok ((((((((((((((((
ben ağlamımda kım ağlasın

arkadaşlar günaydın amasyada yağmur var..............ama ben kıme yazıyorum kımseeeeeeeee yok ((((((((((((((((
ben ağlamımda kım ağlasın

ağlama kıss burdayım bakkaydirigubbakcemile3suluovada sabah birazcık yağdı şimdi yağış yok

selam kızlarrr.biri benimi çağırdı,ahanda geldim.
ya kızlar bu aralar pek giremiyorum.benim oğlan geldi şubat tatili için oturuyor pc. ye alamıyorum elinden.sürekli kısa kısa girdi cıktı yapıyorum.kusura bakmayın.

eee nevar ne yok,hastalar iyileşmiş.ohh ohh maşallah

yasemin canım ben suluova ilcesinde oturuyorum.sende detaşda çalışıyormuşsun.
ayy çoğunuz çalışan bayansınız ne güzel bir ben evdeyim.senağlama
bende avde çalışıyorum ama ne maaşş veren var nede sigorta yaptıran.olmazki ama yaa boğaz tokluğuna allah allah.istifa bilem edemiyrm töbe töbe.
ylmzhatcem sanada iyi günler canım.sen nasılsın.
umarım herkez iyidir.çoookk öpüyorum epinizi.
şiişştt zenciii iriyari gaci senide öpem.Şeniz

kızzzz irna bacım iyikide gelmıyon haaaaa bir geldin pir geldin herkese yetiştin heye hastalar iyi oldu koşturuyoz işteeeeeeeeeeeeeee bu arada gözün aydın oğlun gelmişşşşşşş................bende benım bücürükle uğraşıyom işteeeeeeeeeee akşama doğruda gidebılırsem mağazaya gidecemmmmmmm.................delikafaduldenşakkıdı

iyi akşamlar kızlar ya aranızda merzifonda oturan varmı bişey soracamda aslında sormıcam ben bugün ordaydım çok eğlendim çok güzel vakit geçirdim akşamda eve döndüm ya o sevinçe size slm vereyim dedim

ben amasyadayım valllaaaaaaaaaa...................

yaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesınızzzzzzzzz çok yorgunummmmmmmmm bana kahve çay ısmarlayacak yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................................ya şurda yorgunluktan bayılsak bakacak kımse yok nerde arkadaşlık nerde dostlukkkkkk.........delikafadulden lülülülülülü

biraz gec oldu amaistediğin kahve olsun bidenem.

ne iş gördün bakem.mağazayı alt üst mü ettin düzeltcem diye.
kafan yerinde yapmışındır inş.yoksa aradığını bulamassan.müşteriye karşı bozguna uğrama.bak demedi deme .
yarına kadar dinlen,dahaaa çoookk iş var gibi görünüyo burdan :roflol:

ay ay ellerine sağlık kokulu kokulu içtim..........................valla biiii sen beni düşündün...............ayyyyyyyyyy evet ya tadılat vardı her yer toz duman oldu ama şimdi düzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................................gibi azzzzzzzzzzzzzz kaldııııııııııııı...............

selam kızlarrrrrrrrrrrrr kımse yokmuuuuuuuuuu ben yine yorgun savaşcıııııııııııııııııııııııııııııııııı................................

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu kımse yokmu bugün çok mutlu bir anneyim hemde çokkk bugün kızımın doğumgünü teyzeleri-ablaları 2yi bitiriyor ................ay su gibi aktı zaman yaaaaaaaaaaaaaa ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…