geçmiş olsun canım annene ...git birkaç günlügüne degişiklik olur hem anneni görür hem enerji toplar gelirsin ben kafam estikçe giderim.........
gecmiş olsun eficiğim annecine.allah şifa versin.
kız suluovada ırmak bilem yok.kupkuru biyer.yedikır diye baraj var ama orayada yazın pikniğe gidilir orasıda sıkıcı benim için.
yahu ne kötü biyerde oturuyoa düşünüyomda.hiç bi eğlence mekanı,kültürel etkinlik,bi sinema bile yok.ıssız adamı çok söyleyip durur millet.meraktan catlıcam artık.
ooofff offffffff ağlayım bariiii senağlama senağlama
merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam amasyadaki ev kiraları hakkında beni bilgilendirirmisiniz???
merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam amasyadaki ev kiraları hakkında beni bilgilendirirmisiniz???
iyi akşamlar kızlar.
benimminikelam.canım sevindim,amasyayı sevdiğine.yedi sene bayağa uzun bir süre gecmiş.evlenmişsin bile.dilerim mutlusundur.
bugün bende amasya ya gittim.hastaneye MR cektirdim.ordanda eficiğe süprizzzzz süpriz yapayım dedim.sora sora buldum.amaaaaaa :çok üzgünüm:kendisi yoktu.ne heyacanlanmıştım oysa :1closedeyes: :1closedeyes:
nasip değilmiş demekki.bende hata aslında söyleseydim.bulunurdu kesin.ama bende yanlız kendileri yönetiyorsa,mutlaka ordadır diye düşündüm işte :mymeka: bu bana.
inş.başka zaman olur diyelim artık.sanada selam bıraktım umarım kızlar unutmazlar.
öptüümm canıımmm.Şeniz
günaydın arkadaşlar bi toplaşamadık yaaa yine kimse yok