Amasya///05

geçmiş olsun canım annene ...git birkaç günlügüne degişiklik olur hem anneni görür hem enerji toplar gelirsin ben kafam estikçe giderim.........

neyse anneciğimle konuştum iyiymiş öyle pekde ağır bir ameliyat değildi............gidesim var ama yollar kar göze alamadım kızımla gitmeyiki neyse annemde zaten çok gitmemi istemedi hava şartlarından dolayı tek olsam neysede kızım var perişan olbılır....

ay irnacığım teşekkür etmeyi unuttum sana ya geçmiş olsun dileklerin için pardon pardon...

merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam amasyadaki ev kiraları hakkında beni bilgilendirirmisiniz???

merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam amasyadaki ev kiraları hakkında beni bilgilendirirmisiniz???

canım amasyada ev kıraları uygun ben mesela ırmak boyunda oturuyoum kaloriferli aylık 500 ytl aıdat 60 ytl kömür parası sezonluk yanı sadece kırayla kalmıyor kalorıferlı evde oturmak istersen ha 300 ytl yede bulabılırsen vardır yanı her keseye göre var bence ..............

biz 400 ytlye oturuyoruz evimiz çok geniş kayınvalidemlerle oturuyoruz hemde 300-500 ytl arası değişiyor fiyatlar mevkisine göre

günaydın arkadaşlar hepinize mutlu-umutlu bir hafta başı diliyorum gülen yüzleriniz daima gülsün........hihoyyyt

hepinizin yeni yılı kutlu olsunnnnnn canlarımmmm rabbim gönlünüzden geçen bütün dilekleri bütün duaları kabul etsinn çok güzel bir yıl olsun.....................

günaydınnn ............. şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum herkese ..........................a.s.

merhaba amasya
amasya lı değilim ama orada okudum eğitim fakültesi fizik öğretmenliği mezunuyum 7 sene oldu
ilk geldiğimizde dağlar üzerimize gelirdi nasıl geçecek bu 4 yıl derdik ama sonra o 4 yıl bitince ne zor olmuştu ayrılmak çok özledim ya.
nehir boyunda oturmayı ne tatlı bir şehirdi neyse siz bana yazarsınız artık neler oluyor amasya da:)
iyi akşamlar hepinize...

iyi akşamlar kızlar.

benimminikelam.canım sevindim,amasyayı sevdiğine.yedi sene bayağa uzun bir süre gecmiş.evlenmişsin bile.dilerim mutlusundur.

bugün bende amasya ya gittim.hastaneye MR cektirdim.ordanda eficiğe süprizzzzz süpriz yapayım dedim.sora sora buldum.amaaaaaa :çok üzgünüm:kendisi yoktu.ne heyacanlanmıştım oysa :1closedeyes: :1closedeyes:
nasip değilmiş demekki.bende hata aslında söyleseydim.bulunurdu kesin.ama bende yanlız kendileri yönetiyorsa,mutlaka ordadır diye düşündüm işte :mymeka: bu bana.
inş.başka zaman olur diyelim artık.sanada selam bıraktım umarım kızlar unutmazlar.
öptüümm canıımmm.Şeniz

canım merhaba bende bugün mağazaya uğrayım dedım kızlar hemen söyledi bende keşke telefon açsaydınız dedım ..............çok üzüldüm yaaaaa.....................ben önceki salıdan beri evdeyim bakıcı teyzemızın kızı doğum yaptı antalyaya gitti...............cuma sabahı burda olacak aksılık çıkmazsa bende cuma gününden sonra tekrar mağazadayım...........evet eşimle işlettiğim için genelde hastalık veya başka önemli bir şey bolmadığı müddetce hep mağazadayım birde genelde pazar günleri mağazada yokum...........ama en kısa zamanda inşallah yine gelirsin canım öptüm

kızlarrr günaydın bugün amasya çok soğukkkkkkkkkkkkkkkkk ayyyyyyyyyyy içim titredi .................kımsecıkler yokmu.................

günaydın arkadaşlar a.s.

Son düzenleme:
ay arkadaşlarrrrrrrrrr amasya uyuyorrrrrrrrrrrrrrr uyanın uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaynaşalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :asigim::1shok:

slm, ben 21 yıldır izmirdeyim, aslen amasyalıyız ama ben amasyada hiç yaşamadım bile....tatilllerde büyükleri ziyarete giderdik, o da amasyanın ilçesinin köyüne...o yüzden merkezi bile doğru dürüst görmüşlüğüm yoktu....ama kader bu ya, eşimde amasyalı ve tatillerde hep amasyadayım artık.....bayılıyorum oraya......eğer Türkiyede İzmir diye bir yer olmasaydı kesin amasya da yaşardım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…