- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
-
- Konu Sahibi Dilara55333
Amasra da denize giremedim ama yakınında İnkumu var çok güzel orası.Karadeniz de güzeldir.Hem temmuz sıcağında çarpar Akdeniz ve EgeArkadaşlar merhaba
Küçük bebekle amasraya gideceğim maalesef Ege Akdeniz eşim maddiyat bahane edip gitmiyor. Amasradaki plajlar nasıl temizmi hangi denize girip nereler gezilir akşamlari bilen varsa bana yardımcı olabilirmi kırk yılın başı bir tatile gitmek istedim maalesef bütçemiz dahili bu kadar oluyor
İnkumu duydum evet oraya da gideceğiz inşallah ama amasra da kalacağız biraz daha canlı sanırım inkuma göreAmasra da denize giremedim ama yakınında İnkumu var çok güzel orası.Karadeniz de güzeldir.Hem temmuz sıcağında çarpar Akdeniz ve Ege
2010 da gittim.Balik yiyin muhakkak mezgit var oranın güzel sahilde yürümüştük.Amasra Kalesi var.Denize İnkumunda girdim.Cilekleri güzel Eylül ayında gittim.İnkumu duydum evet oraya da gideceğiz inşallah ama amasra da kalacağız biraz daha canlı sanırım inkuma göre
Kalacağınız otel falan bellimiArkadaşlar merhaba
Küçük bebekle amasraya gideceğim maalesef Ege Akdeniz eşim maddiyat bahane edip gitmiyor. Amasradaki plajlar nasıl temizmi hangi denize girip nereler gezilir akşamlari bilen varsa bana yardımcı olabilirmi kırk yılın başı bir tatile gitmek istedim maalesef bütçemiz dahili bu kadar oluyor
Amasra küçücük bi yer, kendi halinde, tatlı bi havası var. Nem beni çok bunaltmıştı ama sokaklarında yürümek keyifliydi.Arkadaşlar merhaba
Bartin denizi tertemiz, sadece akıntı var derinlere gitmeyin. Kilometrelerce bir sahili var. Ben defalarca kampa gittim.
Ama tavsiyem bu devasa kumsal için inkuma gidin, gezmek için amasraya gidin. Bence daha akıllıca olur. Ya da kalmak için amasra'yi tercih edin yüzmek için inkuma gidin
Teşekkür ederim bir günde oraya gidebilirim denizi sığ mi kumsalı kum mu tam olarak ne yazıp bulacağız navigasyondanDenize girecekseniz inkumu ve guzelcehisar derim gezecekseniz amasra güzel birde kuş kayasi var vaktiniz olursa gidebilirisiniz..birde guzelcehisar inkumundan daha güzelamasra da deniz çok kalabalık oluyor sahili küçük
Hayır kamu Misafirhanesi de kalacağızKalacağınız otel falan bellimi
Yemek ve kahvaltı yerleri önerebilirmsnz mesela amasra tepesi varmış sanırım oralarda kahvaltı olabilir mi tam da bilmiyorum amaBartin denizi tertemiz, sadece akıntı var derinlere gitmeyin. Kilometrelerce bir sahili var. Ben defalarca kampa gittim.
Ama tavsiyem bu devasa kumsal için inkuma gidin, gezmek için amasraya gidin. Bence daha akıllıca olur. Ya da kalmak için amasra'yi tercih edin yüzmek için inkuma gidin
Bence nukadar negatif enerji ile hiç gitmeyin zaten. Bir çok kişi hiç gidemiyor. Neresi olduğu ne fark ederki. Heryerde gezilecek keyifli vakit geçirilecek alanlar vardır. Bu bakış açınızla sizi en lüks otele götürse yine eksik bulursunuzArkadaşlar merhaba
İyi tatiller sizeÇOK teşekkürler kamu Misafirhanesinde Kalacz inş oda amasrada o ilk gün amasra sahili diğer günler inkuma gidecegz inş derinlere gidemem zaten pek yüzme bilmiyorumve çocuklar var
Ben kampciyim, sabahları domates salatalık yerim :) lokanta olarak da bulduğum herhangi bir yere girerimYemek ve kahvaltı yerleri önerebilirmsnz mesela amasra tepesi varmış sanırım oralarda kahvaltı olabilir mi tam da bilmiyorum ama
Ne güzel yazmışsinz şimdiden gitmek için sabırsızlandim içime bu hevesi koyduğunuz için çok teşekkür ederimİyi tatiller size
Hiç malesef falan demeyin ya, ben 42 şehir gezdim, inan top 5imde Bartın varkendim imkanlarim Ege'ye de çok müsait olduğu halde ısrarla gidiyorum çünkü harika bir yer. Fatih Sultan Mehmet bile savaşmaya kiyamamis, kapitülasyonlarla almış . Öyle bir cennet yani, gidince zaten anlarsın ne demek istediğimi.
Üstelik bu şehir , taş köprüsü - kayaları falan inanılmaz derecede Karadağ kotor'a ve bazı italyan sehirlerine (mesela recco) benziyor.
Ama öyle böyle bir benzerlik değil cidden çok benziyor:) araştırdım, bu saydığım tüm şehirler cenevizlilerden hatıra. Yani resmen düşük bütçeli Montenegro, Recco falan diyebiliriz:)
Ben herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka gidilmeli, görülmeli
Haklısınz aslında negatif olmamın iki sebebi var kalacağımz misafirhane epey küçük bir odayms iki küçük çocuk ile nasıl olacak ikincisi de büyük kızım illa havuz havuz diyor çünkü geçtiğimiz seneler gittiğimiz tatilde alıştı otel havuzunda sağlıksız şekilde yüzmeye yoksa amasra ya gitmeyi en çok ben istiyorum karadeniz in incisi mavi ve yeşilin en güzel birleşimi her ne kadar yıllar yıllar evvel gitmiş olsam da amasra gerçekten farklıBence nukadar negatif enerji ile hiç gitmeyin zaten. Bir çok kişi hiç gidemiyor. Neresi olduğu ne fark ederki. Heryerde gezilecek keyifli vakit geçirilecek alanlar vardır. Bu bakış açınızla sizi en lüks otele götürse yine eksik bulursunuz
Evet deniz sığ kumsalda çok güzel kumu ince bu yaz bol bol gitmeyi düşünüyorum..etrafiniz lav kayalıklara ile çevrili muhteşem bir doğası var en son gittigimde gece 1 e kadar oturmuştuk sahilde..gençler gitar çalıp geliyordu geç saatlere kadar..aşağıya görselleri ekledim pişman olmazsınızTeşekkür ederim bir günde oraya gidebilirim denizi sığ mi kumsalı kum mu tam olarak ne yazıp bulacağız navigasyondan
Güzelcehisar plajimi