Amacı sizce ne olabilir amacı belli olmayan flört

1) Sizden pek bir adım göremedi o yüzden devamı gelmiyor
2) Sevgilisi/flörtü var sizinle arada takılıyor
Bana ikinci ihtimal daha yüksek geliyor

bence kurs yeni açılmış. su an ortamı tarıyor, kimle olur kimle olmaz ona buna yürüyor. en son secimini yapip biriyle sevgili olacak
Haklıyım ama düşüncelerimde değil mi sizde öyle düşünürdünüz benim gibi gruptan normu ekleyip yazabilir instagramımı bana sormadan eklemeye kalkan adam bunları da yapabilir bence :)) valla doğru düşüncede bulundunuz gibi çünkü gittiği başka kurslar var tek benim gittiğime gelmiyor bana bir de plan yapma diyor emir kuluymuşum gibi

Baska flortu de olabilir ve bence gayet normal. Daha aranizda bise yok, cogu erkek bikac kizla konusuyor, biriyle ciddilestikten sonra digerlerini yollarsa sorun yok. Ortada fol yok yumurta yokken tabiki romeo gibi tek size yazmaz. Bu garip bise degil. Benim erkek arkadasim da hep instadan yazismisti benle ilk basta numaram olmasina ragmen. Bayadir beraberiz. Hala cok sik instadan yazar.

yok ya bu adamdan ne koy olur ne kasaba
zaten sınav senenmjs. sen en iyisi salla bu adami sınavına odaklan. kpss sanirim, insallah atanir kendi parani gonlunce yer sonra guzeller icinden bir guzel secersin böyle vasat iliskilere hic baslama bile, abla tavsiyesi:)

Herkesi tanir birine yurur. Bu isin dogasi bu. Oyle birini gorup vurulcak da pesinden koscak, artik yok oyle iliskiler, varsa da cok nadir. Cocuk bidaha yazarsa neden vatsaptan yazmiyosun diyin bakalim.

Herkesi tanir birine yurur. Bu isin dogasi bu. Oyle birini gorup vurulcak da pesinden koscak, artik yok oyle iliskiler, varsa da cok nadir. Cocuk bidaha yazarsa neden vatsaptan yazmiyosun diyin bakalim.
Evet günümüz ilişkilerinin ben de farkındayım ama ben kiminle arkadaş olduysam arkadaşlarımla hep whatsapptan yazışmışımdır yani bana arkadaş ayağı yapan biri vardı onunla bile her yerden konuşurdum ve o bana sanki tek ulaşabileceği yer instagrammış gibi oradan yazması bana garip geldi elimi tutmaya kalkan kişinin çekinmeyeceğini düşünüyorum bir de muhabbetti uzatmaması beni sıktı açıkçası iletişim olmayınca etkilenemiyorum yakışıklı diye koluna girip gezeyim değil ki bu birmde siz sordunuz mu erkek arkadaşınıza neden wpden yazışmadığınızı

İletişim devamı olmayınca etkilenmedim zaten boomerang gibi başa dönüyoruz sürekli :))

Bence siz yazın çat dıye wp dan. Olmazsa da olmaz. Muhabbet açmaya çalıştığını düşünüyorum, ciddi ılıskı yasanıp yasanmaz mı sıze kalmıs, hislerınız yok gibi bosuna vakıt kaybetmeyın bence

Siz neden bu kadar edilgensiniz?
Çağırıyor gidiyorsunuz, yazıyor dönüyorsunuz falan.
Kendinizi bir kenara çekin, ben bu kişiyi tanımak istiyor muyum, güvenilir biri mi, tipi dışında ne vadediyor (ki o da ortalama), neyin nesi kimin fesi?
Yani köşede durmuş tavlanmayı bekliyorsunuz, ve tavlandığınızda bu soruların cevabı hala içinizde net değilse iş işten geçmiş olacak, belki de kullanıldığınızla kalacaksınız.
Hem ne demek iki cümle sohbet etmeden ikide bir ellemeye çalışmak, beyniyle ç.kü yer değiştirmiş mübarek..
Bana tavırlarınız çok liseli geldi.
Siz çiftleşmeyi bekleyen mart kedileri değilsiniz, insansınız, biraz öncelikleriniz, ilişkisel amaçlarınız, kriterleriniz olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…