Ama evliymis :((((

evet canım utanmadan bırde omzuna yazdırıyor.........
ulen ş............... sen goklere yaz ıstersen adımı ne çıkar yani...
konu sahıbı arkadaşımız üstüne düşeni yapmış basmış tekmeyi..........:mymeka:
olan evdekı kadına oluyor...yazık ya........
erkek rahat zaten..
aşiretten çocuklardan dolayı boşanmayan bır kadın var...
adamda doyumsuz zaten nelufer olmassa ayşe olur fatma olur.
onların isimlerinide yazdırır bır yerlerıne olur bıter.nasıl olsa evde karısı var....
karısı bunlarıda affeder..
acaba karısına ne dıyor bu erkekler...:jeyyar:
karıcım ınan kötü niyetım yoktu , sen karımsın.çocuklarımın anasısın.senı sevmesem nıkahı basmazdım. dıyordur.
karısıda aaaaaaaaaa kocam benı sevıyor.olmuş artık .elinin kiri degılmı.o kızlar zaten o.......... diyordur. sonra gece yataga gırıyordur..
sonra sabah oluyordur doyumsuz erkek kahramanımız ıslık çala çala tuzagına düşürecek bayan arıyordur... .

Bir daha ne arayın ne sorun..Mesajlaşmayı da bırakın..Peşine düşmeyin ..Bu adam ayakta 40 yalan...Eşini sevmiyorsa neden çocuk yapmış 2 tane...Kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın..Bu sersem yalancı da ne hali varsa görsün,Allahından bulsun....

kız sürekli arıyordu da eşin bişey demiyomuydu, kız o cesareti nerden buluyodukafamçokkarıştı
ay ben artık öyle çok hikaye okudumki paronayam azdı, zaten evlenemicem ben birine güvenip kaydirigubbakcemile3
ama seninde gözün açık olsun diye söylüyorum, benim düşüncem dediğim gibi ilk önce aldatan koca suçludur, ben evli olsam böyle bişey başıma gelse önce kocamı suçlarım, cezalandırırım, bekara koca boşamak kolay dersiniz diye ayrılırım demiyorum sırnaşık şey

fırtınam bu gidişle adamın vücudunda yer kalmıcak
karısı böyle herşeyi sineye çekerse
evdeki kadın koca aşiret reisinin nikahlı karısı, ona onun verdiği gurur yeter
erkeğin elinin kiridir ya, yapacak tabi, hep kadınlar baştan çıkarıyo o zavallıcıkları :mymeka:

tabiki canım benim eşimde suçlu idi ama aralarında geçen mazi çok değildi internet ortamından oyundan bulmuş ee bende salak o sıralar işten gelip içtiğim hapların etkisinle erkenden uyuyordum benm kocada iş başındamış ama ben hemen yakaladım ve hattına bile le koydum :jeyyar: ve o..... kız evli olduğunu bile bile aradı kocama 1 ay yüzümü göstermedim kapımda sürttü yerimseniben kızda üstelik cahil bişide değil öğretmen ama bi bankada çalışıordu onuda herşeyini bulup işinden ettim ailesine herkese ulaşıp şikayet ettim tabi ailemde arkamdadı sonunda tıpış tıpış memelketeine döndü kaydirigubbakcemile3 tabi böle rahat anlatıorum ama o sıralar benim içinde dünyam kararmıştı bu tarz kızlarda var ama arkadaşım karısını çocuğunu evli olduğunu kabullenip yakışıklılığına kariyerine kanıp büyük şehirlere gelmek için elinden geleni yapan hemcinslerimizde var :bbo: artık hayat çok bozuldu çokk ....kötükedihüso

sen de zor günler geçirmişsin... ama neyse ki geçmiş...
maalesef her hemcinsimiz nelüfer kadar güçlü olamıyor... seviyorum ben ; o da beni seviyorum gibi aptal cümlelerin arkasına saklanıyor...
bazıları da karakter sahibi olamıyor ... böylece karaktersiz erkeklerin ekmeğine yağ sürülmüş oluyor...

allah herkese akıl ; fikir versin ... ve bundan yoksun olanları bizden uzak tutsun...

en doğrusunu yapmışsınız tabi ki kolay bir durum değil
ayrılık acısı ve kandırılmışlık duygusu kolay değil
zamanla hepsi geçecek ama yine de uzak durmaya çalışın sizinle iletişime geçmesine fırsat vermeyin
bu arada eşinin durumuda çok zor hamileyken yaşadığı olaylar ve sonrası
2 çocuğuyla -büyük ihtimalle de kocasıyla- bunları hatırlayarak yaşayacak

:1shok: Berna ciddimisin sen

bu adına ne denır herkesın bıldıgı mahluklara sınır oluyorum.evlenıyolar coluk cocuk ondan sonra karsıdakının aklına gırıyolar olan karsıdakıne oluyo.kendılerı ohhhhhhhhhhhh ne rahatlar.madem sevmıyodu 2cocuk nıye yapmıs.asıretmıs ....onun asıretıne

Arkadaşım niye sana kızalım ki.
Senin bi kabahatin yok şerefsizin biri kandırmış seni.
2 yıl çok uzun bi süre yanlız nasıl anlayamadın ben şaşırdım.
o şerefsiz oskarlık bi oyuncuymuş anlaşılan.
Sen canını sıkma en doğrusunu yapmışsın bırak karısı seni kötü bilsin. O da kendini öyle kandırır işte. Allah biliyorya gerisini boşver...

tabiki ciddiyim kuzum neden şaşırdın fisfisfis

Niye olacak, sen gibi bir afetin bile üstüne gül koklanabiliyormuş. Hakkaten şaşırdım.

Şimdi nasıl peki eşin. Ve bunu nasıl yenebildin.

Ne ister bu erkekler bilmem ki:mymeka:

böyle adamları şeyinden asmalı sakın duygularına yenilip aamaya kalkma ayrıca dövme yaptırmasıda bişe değiştirmiyo saçmalık sadece cahil insan oldugunu gösteriyo allah karısına yardım etsin 2 tane meyve vermiş böyle cahil insanlar için değmez bi dirhem göz yasına.

Kizlar hepinize cok tesekkür ediyorum moral mesajlariniz icin, hepiniz canimsiniz (

Ama inanin okadar kötüyümki, inanilmaz aci cekiyorum. Bana yaptigi bukadar seyden sonra hala silip atamadim kalbimden, nasil bir insanim kendime sasiriyorum (.
Halbuki kendine asiri güvenen, tuttugunu koparan, herkes tarafindan sevilen, merhametli vicdanli biriydim. Fizigim tipim herseyimle cok güzel oldugumu söylüyorlar, hani X ten baska birinin bana yok diyecegindende degil, ama sevdim birkere lanet olsun yaa ((

Sabah uyaniyorum aklimda, gece yatana kadar aklimda, onunla uyuyorum onunla kalkiyorum. Onu hayatimdan cikardigim halde, hala bir sekil hayatimda. Ben delirmek üzereyim kizlar ((. Beynimden cikaramiyorum okadar cok sey yapmama ragmen.

Cok feci sevdim. Ama bilmeden evli oldugunu. Karisinin bana yazdigi o hakeret dolu mesajlari, aradiginda ettigi cirkin küfürlerin hicbirini ben haketmedimki. Kadina hep güzellikle konustum, agladim, ben bilmiyordum, nolur beni suclama, zaten ayrildim cikardim onu hayatimdan dedim. Ama kadin hep devam etti hakaretlerine.

Ama o kadin bana hakaret etmekle yanlis yapiyordu, o kocasina kizmaliydi. Ben X´e kizdim yemin ederim, karin sana 2 tane cocuk vermis, nasil ona böyle yaparsin, nasil beni kullanirsin aldatmak icin dedim. Ne dediysem hep suclu ben ciktim ((

Kizlar kalbim okadar aciyorki. ASLA onu arayip sormayacagim, ASLA affetmeyecegim onu. Arayip sormamaya kendime gücüm yetiyorda, ama onu kalbimden silip atmaya birtürlü gücüm yetmiyor, nasil birsey bu Allahim. (

Inanin bana, dogru dürüst uyku uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum, cokta zayifladim.
Ya cildirmak böyle birsey olmasi lazim.... Allahim yardim et bana, neolur sil at onu kalbimden, cünkü o sevilmeyi hak etmiyor...

Allah aşkına biri bana söylesin ya niye erkekler bunu yapıyorlar, mutlaka o adamda mutluymuş zamanıdaki eşinden 2 tane çocuk yapmış ve karısı hamileyken başka birinin aklına girmiş, ama niyeeeeeeee,niye tutamıyorlar kendilerini bunlar niye, yinede onu en azından her gün görmek zorunda değilsin canım zaman herşeyin ilacı olacak İnşaAllah

neden biliyor musunuz. çünkü biz kadınlar kolay affediyoruz. hemen aman çocuğum aman yuvam diye hemen yumuşuyoruz. adamlar kaybetme korkusu yaşamıyorlar ki. biliyorlar ki eninde sonunda kadının çocuğu var birde hamile,eee gidecek yeri,ekonomik bağımsızlığı yok,örfler adetler boşanan kadına iyi bakmıyor,hele o taraflarda.. yani kadın zaten ona mahkum....... tutarmı kendini. tutmaz elbette.. kaybedecek birşeyi yok çünkü...

canına kurban oldugum benim ya..offf ne kadar acı cekmişsin öyle...acıyı sanki içimde hissettim..inan suan gözlerim dolu dolu yazıyorum..

en güzelini en dogru sana en yakısanını yapmısın bitanem..eger devam etseydin emin ol suankinden bin kat fazla acı cekecektin..senden istegim kendini yalnızlıga itmek yerine yapacak seni mesgul edecek ugraslar bul.böyle yaparak gecen hergün acın biraz daha hafifleyecek ve unutacaksın emin olabilirsin sadece zamana ve kafanı dagıtacak biseylere hitiyacın var...

(bu olayın bi benzerini yasamıs biri olarak söylüyorum..)

Nelüfer ; bak şimdi... herşeyi bir kenara bırak ... sen zaten bırakmaya çalışıyorsun da...
şu an tek istediğin acının geçmesi değil mi ... GEÇECEK... MUTLAKA GEÇECEK...

ama acele etme ... geçmiyor diye hırpalama kendini ... tamam sen yanlış bir adamı sevdin ; bu acıları onun için çekmek zor geliyor sana ama sen onun yanlış olduğunu bilmiyordun ki... şu an için önemli olan bu değil... bu daha sonraki aşama ... daha sonra bunları düşünüp acının iyice azalmasını sağlayacaksın...

şu an için yapman gereken tubicikin söylediği gibi kendine meşgale bulmak... sıradan bir ayrılık acısı yaşıyormuşsun gibi yap ... gözünde büyütme... biliyorum aşk acısı hafife alınmayacak bir şey... bak söylüyorum sana son 4 ay nerdeyse her akşam her sabah onla uyandım... gözlerim her an dolu dolu gezdim ... ama bir sabah uyandığımda farklıydı ... senin için de öyle olacak...

yani çıldırmıyorsun ... sadece yaralandın ... ve iyileşmek için zamana ihtiyacın var... ama sakın kendini hayata kapatma... iyi olmak iste ... bu çok önemli... sen iyi olmayı istemelisin çünkü kötü olması gereken sen değilsin... iyi olmayı istedikten sonra bunu başarabilirsin... şimdilik evet geçmez o ağlama krizleri filan ... ama bir süre sonra ağlamaya başladığında yapamam diyeceksin ; ağlayamam...

sadece zamana bırak ... ve kendini zorlama...

Hepiniz canimsiniz, yazdiginiz seyler inanin bana birazda olsa ilac gibi geldi. Hepinize cok cok tesekkür ediyorum.

Halbuki ben basligi acarken, bircogunuzdan tepki alacagimi, bana kizacaginizi sanmistim. Beni anladiginiz icin cok mutlu oldum.

Allah hepinizi esinizle, sevdiklerinizle insallah mutlu etsin. Insallah Rabbim sizleri hep mutlu eder, ve insallah benim yasadigimi hicbiriniz yasamaz ve yasatilmassiniz.

Bugün sanki biraz daha iyiyim, artik elimden geldigi kadar resimlerine bakmamaya calisiyorum, telefonumdan bircok mesajini dün gece sildim. Insallah kendisinide kalbimden silip atarim en kisa zamanda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…