yaa o dövme olayı süper zaten ... yani gülmek geliyor içimden ... dalga geçmek diil ama amacım... ne içler acısı bir hal ; ondan ...
ama o kadın onu kabul edebiliyor çünkü farklı bir durum var... aşiretlik... :sm_confused:
süprizzzzz bende bi an öfke ile yazdım arkadaşlar benimde başıma geldi tabiki ama kız sürekli arıyordu eşimi tabiki bende benzettim ama ne benzetmek :jeyyar: okuduğuma göre burdaki kahraman mağdur onu suçlamıyorum ..
evet canım utanmadan bırde omzuna yazdırıyor.........
ulen ş............... sen goklere yaz ıstersen adımı ne çıkar yani...
konu sahıbı arkadaşımız üstüne düşeni yapmış basmış tekmeyi..........:mymeka:
olan evdekı kadına oluyor...yazık ya........
erkek rahat zaten..
aşiretten çocuklardan dolayı boşanmayan bır kadın var...
adamda doyumsuz zaten nelufer olmassa ayşe olur fatma olur.
onların isimlerinide yazdırır bır yerlerıne olur bıter.nasıl olsa evde karısı var....
karısı bunlarıda affeder..
acaba karısına ne dıyor bu erkekler...:jeyyar:
karıcım ınan kötü niyetım yoktu , sen karımsın.çocuklarımın anasısın.senı sevmesem nıkahı basmazdım. dıyordur.
karısıda aaaaaaaaaa kocam benı sevıyor.olmuş artık .elinin kiri degılmı.o kızlar zaten o.......... diyordur. sonra gece yataga gırıyordur..
sonra sabah oluyordur doyumsuz erkek kahramanımız ıslık çala çala tuzagına düşürecek bayan arıyordur... .
tabiki canım benim eşimde suçlu idi ama aralarında geçen mazi çok değildi internet ortamından oyundan bulmuş ee bende salak o sıralar işten gelip içtiğim hapların etkisinle erkenden uyuyordum benm kocada iş başındamış ama ben hemen yakaladım ve hattına bile le koydum :jeyyar: ve o..... kız evli olduğunu bile bile aradı kocama 1 ay yüzümü göstermedim kapımda sürttü yerimseniben kızda üstelik cahil bişide değil öğretmen ama bi bankada çalışıordu onuda herşeyini bulup işinden ettim ailesine herkese ulaşıp şikayet ettim tabi ailemde arkamdadı sonunda tıpış tıpış memelketeine döndü kaydirigubbakcemile3 tabi böle rahat anlatıorum ama o sıralar benim içinde dünyam kararmıştı bu tarz kızlarda var ama arkadaşım karısını çocuğunu evli olduğunu kabullenip yakışıklılığına kariyerine kanıp büyük şehirlere gelmek için elinden geleni yapan hemcinslerimizde var :bbo: artık hayat çok bozuldu çokk ....kötükedihüsokız sürekli arıyordu da eşin bişey demiyomuydu, kız o cesareti nerden buluyodukafamçokkarıştı
ay ben artık öyle çok hikaye okudumki paronayam azdı, zaten evlenemicem ben birine güvenip kaydirigubbakcemile3
ama seninde gözün açık olsun diye söylüyorum, benim düşüncem dediğim gibi ilk önce aldatan koca suçludur, ben evli olsam böyle bişey başıma gelse önce kocamı suçlarım, cezalandırırım, bekara koca boşamak kolay dersiniz diye ayrılırım demiyorum sırnaşık şey
fırtınam bu gidişle adamın vücudunda yer kalmıcak
karısı böyle herşeyi sineye çekerse
evdeki kadın koca aşiret reisinin nikahlı karısı, ona onun verdiği gurur yeter
erkeğin elinin kiridir ya, yapacak tabi, hep kadınlar baştan çıkarıyo o zavallıcıkları :mymeka:
tabiki canım benim eşimde suçlu idi ama aralarında geçen mazi çok değildi internet ortamından oyundan bulmuş ee bende salak o sıralar işten gelip içtiğim hapların etkisinle erkenden uyuyordum benm kocada iş başındamış ama ben hemen yakaladım ve hattına bile le koydum :jeyyar: ve o..... kız evli olduğunu bile bile aradı kocama 1 ay yüzümü göstermedim kapımda sürttü yerimseniben kızda üstelik cahil bişide değil öğretmen ama bi bankada çalışıordu onuda herşeyini bulup işinden ettim ailesine herkese ulaşıp şikayet ettim tabi ailemde arkamdadı sonunda tıpış tıpış memelketeine döndü kaydirigubbakcemile3 tabi böle rahat anlatıorum ama o sıralar benim içinde dünyam kararmıştı bu tarz kızlarda var ama arkadaşım karısını çocuğunu evli olduğunu kabullenip yakışıklılığına kariyerine kanıp büyük şehirlere gelmek için elinden geleni yapan hemcinslerimizde var :bbo: artık hayat çok bozuldu çokk ....kötükedihüso
tabiki canım benim eşimde suçlu idi ama aralarında geçen mazi çok değildi internet ortamından oyundan bulmuş ee bende salak o sıralar işten gelip içtiğim hapların etkisinle erkenden uyuyordum benm kocada iş başındamış ama ben hemen yakaladım ve hattına bile le koydum :jeyyar: ve o..... kız evli olduğunu bile bile aradı kocama 1 ay yüzümü göstermedim kapımda sürttü yerimseniben kızda üstelik cahil bişide değil öğretmen ama bi bankada çalışıordu onuda herşeyini bulup işinden ettim ailesine herkese ulaşıp şikayet ettim tabi ailemde arkamdadı sonunda tıpış tıpış memelketeine döndü kaydirigubbakcemile3 tabi böle rahat anlatıorum ama o sıralar benim içinde dünyam kararmıştı bu tarz kızlarda var ama arkadaşım karısını çocuğunu evli olduğunu kabullenip yakışıklılığına kariyerine kanıp büyük şehirlere gelmek için elinden geleni yapan hemcinslerimizde var :bbo: artık hayat çok bozuldu çokk ....kötükedihüso
:1shok: Berna ciddimisin sen
tabiki ciddiyim kuzum neden şaşırdın fisfisfis
Allah aşkına biri bana söylesin ya niye erkekler bunu yapıyorlar, mutlaka o adamda mutluymuş zamanıdaki eşinden 2 tane çocuk yapmış ve karısı hamileyken başka birinin aklına girmiş, ama niyeeeeeeee,niye tutamıyorlar kendilerini bunlar niye, yinede onu en azından her gün görmek zorunda değilsin canım zaman herşeyin ilacı olacak İnşaAllah
Niye olacak, sen gibi bir afetin bile üstüne gül koklanabiliyormuş. Hakkaten şaşırdım.
Şimdi nasıl peki eşin. Ve bunu nasıl yenebildin.
Ne ister bu erkekler bilmem ki:mymeka:[/QUO
kuzum erkekler için farketmiyo o güzellik onların genlerinde var marifet sanıyorlar işte yendim desem yalan olur her fırsatta başına kakıyorum ve hepp aklıma geliyor unutulmuyor butür şeyler ama çocuk var ortadasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?