ama bu haksızlık

misafirleriniz patavatsızlık etmiş şakalar fazla uzayınca zevzekliğe dönüyo, haklısınız. yalnız benim dikkatimi çeken bişey var sizi kırmak istemem ama yazınızda sürekli yemeklerinizin ne kadar güzel olduğundan bahsetmişsiniz. en az beş kez yaptığınız yemekleri nitelemişsiniz... acaba sürekli yemekleriniz övülsün istiyor olabilir misiniz?

evet esınede ole davranıyo gecen gıttıgımızde esının kısa boylu olmasıyla ve saclarıyla dalga gectı durdu dun pıyangonun bana vuracagını anlayamamısım ben e nede olsa daha 2.gorusum

saka yada espiri denen sey uzadımı tadı kaçar ve birinin canı yanarrr

sana yapılan haksızlık gerçekten o kadar yorulmussun

sende tavır koy alma bidaha misafir olarak evinee siinnir bozucu adam

Böyle insanlara sinir oluyorum gıcık oluyorum seni çok iyi anlıyorum benımde amcamlar senın anlattıgın gibi ama nedense hep benimle uğraşırlar en son görüştüğümüzde beni görür görmez sen cok beyazsın kansızlık mı var sende ki ben buğday tenliyim esmere yakınım hatta.. gözlerine neden lens takıyosun dediler ki ben hayatımda gözlerime hiç lens takmadım ve gözlerim kahverengi , yanağımda gamzem var henüz 21 yaşındayım o gamzemi gösterip benım erken yaşta kırışmaya başladığımı dikkat etmemi söylediler bunların hepsini bes on dk içinde söylediler.. güler misin ağlar mısın.aramızda aşırı bi samimiyette yok senede bi iki kere anca görüşüyoruzdur. okadar sinir oldum ki ama tatsızlık cıkmasın diye aynen senin gibi sustum ama bundan sonra susmucam eğer tek bişey daha derlerse beni incelemeyi kesin artık bakmayın bana dicem.. böyle insanlar cok toplumumuzda ne yazıkki kendilerini komik mi sanıyolar ne sanıyolar anlamış değilim...

ben arkadasımın esını hıc tanımıyorum tanısam saka yaptıgını anlarım ama 2.gorusum ben uzulsemde sınırsemde sonucta evıme mısafır olarak gelmısler ben bozuntuya vermedım guler yuzlu davranmaya calıstım benım kadar kendıyle dalga gecen bır ınsan daha yoktur heralde bende onlara katıldım somurtup durmadım aksı olsa o muhabbetlerı o saatlerce uzatabılırlermıydı sızce?benım onlara kaprıs yaptıgımıda nerden cıkarıyosunuzabımde benımle ablamla sureklı sakalasır ben hıc takmam mesela ama o adamı tanımıyorum ve saatlerce suren becerıksızlık muhabbetlerı benı sınırlendırdı cunku ben bır ev hanımıyım en ıyı yaptıgım seyler temızlık ve yemekler b unlara laf solenmesınden hoslanmadım sakamı gercekmı algılayamadım adamı tanımadıgımdan artı sızın esınız ve kardesınız tabıkı benı anlayamazsınız

evet gercekten saygisizlik yapmislar.ama bu kadar üzülmeye ne gerek var onu anlamadim..yazik degil mi canina.bir daha ki sefere sen aynisini yaparsin onlara.yada cagirmassin..

esımde ole dedı bıdahakıne bızde ole yaparız dedı ben yapamam kı ole seyler begenmesemde emege saygım var bın kere tesekkur ederım benım ıcın yapılan yemeye cok deger verırım ben

benı tanımıyosunuz ben mızmız bır ınsan degılım ben butun gun emek vermısım tanımadıgım bır ınsan sureklı benım becerıksızmısım gıbı bana sakalar yapmasın bu sekılde samımı olucaksada olmasın zaten benı seven sevıyo merak etmeyın 10 tane benı anlayan ınsanın ıcınde sızın gıbı anlamayanların cıkmasıda cok normal bu yapılanlar sakaysa ben bu sakadan hoslanmadım en azından bıraz tanıdıktan sonra yapılabılırdı bu sakalar ben cıddı sanmazdım

sız benı cok ıyı anlamıssınz ben normalde sakayı kaldırırım ama tanımadıgım adamın sakasını kaldıramadım hele bıde o yorgunluktan sonra sızı hıcbısey yapmamıssınız becerıkmıssınız seklınde sureklı sakalar 3sat boyunca yapılıyosa ınsan hıc kaldıramıyor

bes kere mı solemısım valla dun hıc solemedıler ya bende hırs yaptım kendımce yok ya bıkere soleseler yeterdı

saka yada espiri denen sey uzadımı tadı kaçar ve birinin canı yanarrr

sana yapılan haksızlık gerçekten o kadar yorulmussun

sende tavır koy alma bidaha misafir olarak evinee siinnir bozucu adam

aynen ole canım ınan adam 9dan 1e kadar aynı muhabbetı surdurunce sınırlerım bozuldu

evet canım benım kendılerını komık zannedıyolar aslında sınır bozucular

aynen ole canım ınan adam 9dan 1e kadar aynı muhabbetı surdurunce sınırlerım bozuldu

nasil sinirlerin bozulmasinki 5 saat boyunca dalga gecmis,sakaninda bi siniri vardir,sizi 2.defa görüyor saka kaldirirmi kaldirmazmi tanimadan cok bos konusmus,hic olmassa giderken diyebilirdi saka yaptim emeklerin icin cok sagol
bu aile her gitti yerde böyle yaparsa pek cevresi olmaz insanlar ,1.susar 2.susar 3.patlar

şakalaşmışlar fakat,fazlaca abartmışlar.ipin ucu iyice kaçmış vıcık vıcık bir geyiğe dönmüş,gece boyunca sakız gibi uzayan aynı muhabbete sinir olurum.gülünecek nesi kaldıysa artık.
neyse canım üzme canını.ben bildiğim yemeği bile,misafirlikteysem beğenir nasıl yaptığını sorarım.bu emek veren için, bir okşamadır.

hay senın gozunun yagını yıgeyım ben aynen ole gıderken ole bı bekledımkı onları solemesını ama yok oda bı hayal kırıklıgı yasattı

yanı normalı budur zaten ya adam sureklı bır gulme kahkaha espırı yapma cabası ıcınde ınan kendı yapıyo espırıyı karı koca kendılerı guluyolar bıde hızlı hızlı konusuyo cogunu anlamadım zaten bende severım zaten neselı ınsanları gulen gulduren ınsanları ama bolesı can yakıcı oldu neyse onların canı sagolsun demekkı enıste bırıne takılmadan yapamıyo

evet boşver,birdaha geldiklerinde pek yemek verme de aç kalsınlar,tatlıyıda evlerinde yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…