• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama Artık Yeter... :(

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
323
Artık sıkıldım iş aramaktan, uygun bir iş bulamamaktan... :14: Daha evvel de konu açtım lakin hıcbır geribildirim alamadım :14:

"Ne iş olursa yaparım abi" moduna girmeme ramak kaldı ... :14:

üzülme canım üzülme bende aynı durumdayım 1 yıldır iş arıyorum yok arkadaş bulamadım benmi kısmetsizim neyim anlamadım
bunalıma giricem yakında ama vardır bundada bi hayır deyip başvurularım yapıp bekliyorum yarına Allah kerim...

Bende aynı durumdayım. Daha bu gün yeni bir yere cv mi bıraktım geldim.
Herkes deneyimli eleman arıyo. Ben nasıl deneyim kazanacaksam iş bulamadan :47:

Bende aynı durumdayım. Daha bu gün yeni bir yere cv mi bıraktım geldim.
Herkes deneyimli eleman arıyo. Ben nasıl deneyim kazanacaksam iş bulamadan :47:

aynen canım aynen
işverenler işe almazsa biz nasıl deneyim kazanıcaz, bu millet anasının karnından tecrübelimi doğuyo ya :S

Yarın arıycaz öbür gün arıycaz diye diye bir ay oldu :5:
Umutlandırıyolar insanı sinir oluyorum. Ne zaman arayacağımız belli değil deyin o zaman sinir oluyorum ya..:47:

kesinlikle katılıyorum, ben seni yarın arıcam,size dönücez vb cümlelerden bıktım artık
o aramalar hiç gelmiyor malesef ve hala işsiziz.

bende sizlerden farklı olarak dönenler oluyor lakin basortusu gıbı bır hassasıyetım soz konusu oldugu ıcın netıce cıkmıyor :14:

Bende 3 yıldır evdeyim
oğlumun doğumuna 1 ay kala bıraktım işi
ama 3 yıldır çok sıkıldım ev hanımı olmak bana göre değil
şimdi 3 yaşında ve 1 yaşında iki tane oğlum var, maddi yönden iyice köşeye sıkıştık
bir an önce iş bulup çalışmam lazım,
küçük oğluma ya bakıcı bulucaz yada kayınvalidem bakıcak
bugün işkura müracaat ettim, devlet hastanesine müracaat ettim
hayırlısı inşallah olur

bi çalışmaya başlasam, bi kaç ay sonra feraha ericez inşallah

siz cv lerinize resim takıyo musunuz, bugün keşke resim de taksaydım diye pişman oldum cv yi verdikten sonra

Benim CV'im resimli. Malum tesettürlü olunca baksınlar görsünler durumumu da ona gore dönsünler veya dönmesinler sonradan dönüş yapıldıktan sonra bu konu problem edılmesın dıye resım koymayı tercıh ettım.

arkadaşlar ben ankaradn fatma gündelik temizlik işine gidiyorum ,temiz ve titiz biriyim burda gittiğim bir kaç kişiler var memnun kaldılar reverans verebilirim, güvenilir insanlarla çalışmak isterim eğer evde yardımcıya ihtiyacınız varsa bana burdan ulaşabilirsiniz linkte telimde vardır , ama önemli olan benim için güvenilir insanların olmasıdır.

Artık sıkıldım iş aramaktan, uygun bir iş bulamamaktan... :14: Daha evvel de konu açtım lakin hıcbır geribildirim alamadım :14:

"Ne iş olursa yaparım abi" moduna girmeme ramak kaldı ... :14:

merhabalar ben acil okul servis'ime hostes arıyorum çalışabileceğinizi düşünüyorsanız benimle iletişime geçiniz bekliyorum olumlu veya olumsuz

ben beylıkduzu'nde ıkamet ettıgım ıcın belırttıgınız lokasyon uzak kalıyor bana yıne de tesekkur ederım... :/

Yarın arıycaz öbür gün arıycaz diye diye bir ay oldu :5:
Umutlandırıyolar insanı sinir oluyorum. Ne zaman arayacağımız belli değil deyin o zaman sinir oluyorum ya..:47:

merhabalar siz nerede oturuyorsunuz ilanımı okudunuzmu bilmiyorum ama ben okul servisine hostes arıyorum düşünürmüsünüz

Back