• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama Artık Yeter... :(

merhaba bende ankarda gündelik temizlik iş arıyorum 2 günüm dolu geri kalan günlerimi doldurmak istiyorum, ankarada güveniliri insaları bulup onlarla calışmak isterim

aaa ilk kez goruyorum bu sıteyı :) bende cok guzel kek kurabıye yaparım bunu degerlendırmek ıstıyordum blog mu acsam dıyordum ama nerden nasıl baslamam gerektıgı hakkında bır fıkrım yoktu. Tesekkur ederım :) :16:

ne kadar enteresan bir durum oluşmuş..bende yaklaşık 1 aydır haftanın 5 günü öğleden sonraları eve gelip yardımcı olacak birisini bulamıyorum.sanırım kimsenin çalışmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum artık:(

ne kadar enteresan bir durum oluşmuş..bende yaklaşık 1 aydır haftanın 5 günü öğleden sonraları eve gelip yardımcı olacak birisini bulamıyorum.sanırım kimsenin çalışmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum artık:(

Bende seninle aynı durumdayım ve çoook görüşme yaptım.Kimse iş beğenmiyor.Birde işsiz kaldım evde oturuyorum diyorlar.Gülüp geçiyorum artık kimsenin işe ihtiyacı olduğuna inancım kalmadı.
(Gerçekten ihtiyacı olan,farklı meslek gruplarından olan arkadaşları tenzih ederim.)

Uğursuzmuyum neyim anlamadım,hiç bir şekilde aranmıyorum arayanlarda güvenilir olmayan yerler kızlar bir yıldır mezunum artık mağaza işlerine bakmaya başladım ordan bile dönen yok,ingilizce istiyorlar diye öğreniyorm artık kursum biticek ama yok arkanızda çok sağlam biri olmadımı olmuyor,bunalıma girdim artık ya :5:

Back