• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyanslarinizin modellerini bekliyorum

Nasil yani canim anlamadim? Merak ettim alyansini

Screenshot_2019-09-25-22-03-34-527.jpeg

benimkinin içi parlak beyaz dışı sarı
esimin alyansi da dışı mat beyaz ici parlak beyaz

bide benimkinin içi komple tas dönmüyo bu resimdeki düz olan gibi. ama tek yüzünde taş var. içinde değil altin kisminda taslar dizili

Henüz alyansım yok ama mümkün olduğunca zarif ince bir şeyler tercih ederdim :D

Kizlar alyansimi degistirmek istiyorum kalin bi alyans kullaniyorum ama elimi rahatsiz ediyor bana alyanslarinizi atarmisiniz modelede karar veremiyorum fikir bekliyorum.....

_20191003_161313.JPG

Bu benim 3. Alyans inşallah bu sefer son olur. İlki taşlıydı ve iki renkliydi. Beyaz yerler sarıya dönüyordu taşları düşmedi ama düşecek korkusundan çok gözetmek gerekiyordu. Onu değiştirdim. Sonraki de bunun gibi tek renk desenliydi ama kalındı dar geldi kilo aldım değiştirdm ama kalın yüzük çok kullanışsız oluyormuş. En sonunda yine tek renk desenli taşsız ve ince bir alyans aldım. Bundan çok memnunum hem zarif hem kullanışlı hem herşeyle uyuyo dümdüz klasik alyanslar bana hep çok sade gelmiştir ve çok çizik belli ediyorlar bunda öyle birşey yok tavsiye ederim düşürseniz böyle desenli ince tek renk yüzükleri

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2541807

Bu benim 3. Alyans inşallah bu sefer son olur. İlki taşlıydı ve iki renkliydi. Beyaz yerler sarıya dönüyordu taşları düşmedi ama düşecek korkusundan çok gözetmek gerekiyordu. Onu değiştirdim. Sonraki de bunun gibi tek renk desenliydi ama kalındı dar geldi kilo aldım değiştirdm ama kalın yüzük çok kullanışsız oluyormuş. En sonunda yine tek renk desenli taşsız ve ince bir alyans aldım. Bundan çok memnunum hem zarif hem kullanışlı hem herşeyle uyuyo dümdüz klasik alyanslar bana hep çok sade gelmiştir ve çok çizik belli ediyorlar bunda öyle birşey yok tavsiye ederim düşürseniz böyle desenli ince tek renk yüzükleri
Evet canim guzelmis gulerek kullan nerden almistin ?

İnce tam tur ile kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20190626_153319.jpg
    IMG_20190626_153319.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 232
Aaa nasil caldirdin canim guzelmis alyansinda yazik olmus hayretmesin kim aldiysa
Valla cafe tuvaletinde unuttum. 2 dakika sonra almak için geri döndüğümde yerinde yeller esiyordu. O zamanlar 7 taş yüzükle kullanıyorum:( içinde ismimiz yazıyordu. Keşke diğerini alıp alyansimı bari bıraksalardı

Back