Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa nekadara almistiniz begendimben böyle bir alyans aldım, prizma alyans diye geçiyor.
çok seviyorum alyansımı
Bu modelin komple sarisina bakmistim cok sık duruor tektasla gulerekk kullan canimBizim de alyansımız bu çok seviyorumm
ama alyansımı sürekli kullanmıyorum, tamtur kullanıyorum.
Yaa nekadara almistiniz begendim
Ewet canim bende istemiorum artik degistirmek parmaginda nasil duruyorcanım eğer sade seviyorsan böyle alabilirsin
ben hep takayım başka şeylerle sırıtmasın diye sade aldım
çünkü hedefim -inşallah- iç çıkartmamak
denize girerken dahi takıyorum
şimdi altınbaştan baktım 3bin diyor 2 tanesine
biz aldığımızda 2018 ortasında 1300 e almıştık istanbul kuyumcukentten
Nasil canim cizilio mu cok biraz pimpirikliyim benKlasik anam babam alyansı ile değiştirdim :)
Yaaa ne guzel icine sinmesi gulerek bir omur tak insallah ya bende aslinda severek aldim ama ikinci cocuktan sonra tempoma ayak uyduramadi yuzugum rahatsiz etti elimiParmaklar hamilelikten dolmaya dönse de çok seviyorum alyansımı
En iyisi klasik alyansYaaa ne guzel icine sinmesi gulerek bir omur tak insallah ya bende aslinda severek aldim ama ikinci cocuktan sonra tempoma ayak uyduramadi yuzugum rahatsiz etti elimi
Ciziliyor mu cokEn iyisi klasik alyans
Çiziliyor ama belli bi müddet sonra onda da hemen bi kuyumcuya verip parlatıyorsunuz mis gibi oluyor sanırım sıkıntısız olan tek alyans tamtur onun da taş düşme sorunu var sizin attığınız alyans modeli de güzel kumlu model derler ona evlenirken bileziklerini alacaktım o modelin fakat kuyumcu bile önermesi takılıyor her yere falan filan dedi o yüzden ben de en iyisi klasik alyans dedim bunu aldımCiziliyor mu cok
Ya bunun takilma problemi yok yani hatta kalin olmasi haricinde hic bi sıkıntısı yokÇiziliyor ama belli bi müddet sonra onda da hemen bi kuyumcuya verip parlatıyorsunuz mis gibi oluyor sanırım sıkıntısız olan tek alyans tamtur onun da taş düşme sorunu var sizin attığınız alyans modeli de güzel kumlu model derler ona evlenirken bileziklerini alacaktım o modelin fakat kuyumcu bile önermesi takılıyor her yere falan filan dedi o yüzden ben de en iyisi klasik alyans dedim bunu aldım
İncesini al o zaman çünkü gerçekten kalın ya parmakların da çok uzun değilse kaba durur hem çizilme sorunu da olmaz belki keser kuyumcular yarısındanYa bunun takilma problemi yok yani hatta kalin olmasi haricinde hic bi sıkıntısı yok
İncesini al o zaman çünkü gerçekten kalın ya parmakların da çok uzun değilse kaba durur hem çizilme sorunu da olmaz belki keser kuyumcular yarısından
Ay aslında ellerin de çok güzelmiş ama cidden alyans afedersin ayı gibi tektaşın da güzel ona zarif bi alyans lazım acilenEki Görüntüle 2539618 bole duruo canim tektasimla kestirme islemini sordumda ici tam dolu olmadigi icin olmazmis