• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

Sadece hamur yogururken bide bazen geceleri uykumda cikariyorum gece parmaklarim mi sisiyor anlamiyorum ki sIkIyor bazen o zaman cikariyorum...

Ilk nisanlandigimizda hic takamiyodum aliskin degilim hic takilara falan ama simdi alistim :12:

benim bi sorunum var ben yüzükten nefret ediyorum kimseye yakıştıramıyorum hatta takan kişinin eline tiksintiyle bakıyorum. fobi mi desem ne desem bilemedim. o sebeple açıkçası takmak istemem ilerde de. :/

benim bi sorunum var ben yüzükten nefret ediyorum kimseye yakıştıramıyorum hatta takan kişinin eline tiksintiyle bakıyorum. fobi mi desem ne desem bilemedim. o sebeple açıkçası takmak istemem ilerde de. :/

İlk zamanlar işten gelir gelmez çıkarıp sabah tekrar takıyordum, nişanlım kızdı gecede çıkarma kavgalarımız o yüzden oluyor işte dedi:) Bende artık sadece banyo yaparken çıkarıyorum ( saçlarıma takılıyor)

:89:kavgaların bununla ilgisi gercekten var mıdır ki acabaa:26:

bende eve girer girmez çıkaranlardanım kızlar üstelik sadece alyans değil bütün takı toka makyaj sütyen ne varsa fazlalık hepsini hepsini :10:
fenalık basıyor yoksa :26: ayrıca iş yerinde de bazen boynumdaki kolyeme takıyorum çünkü hemşireyim sürekli eldiven giy çıkar el yıka gelemiyorum sıkıntıya :27::27:

Ben bileklik,kolye,yüzük çok severim. Şimdilik alyansım yok ama ileride hiç çıkarmayacağımı biliyorum :9:

Söz yüzüğümü durmadan çıkartırdım hatırlıyorumda, ama nişanda takılan yüzüğü hiç çıkarmıyorum.. Birkeresinde evden çıkarken neden hatırlamıyorum çıkartmışım ve dışarıda farkettim yüzüğümü evde bıraktığımı, bütün gün içimde huzursuzluk :)
Alıştık sanırırm :)

parmaklarımdaki tüyler beni çok rahatsız ettiği için, yüzüğümü sadece ağdacıda çıkarıyorum :D
başka hiçbi sebeple çıkardığımı hatırlamıyorum, üşenirim zaten :D

valla ben eve grer grmez çıkartıp sabah olduğunda acaba nerde çıkartmıştım die yana döne arayıp duruyorum... işe gelincede genelde çıkarıorum masada duruyo:)) garip bişi dışardayken yüzüksüz çok huzursuz oluorm ama evdeyken de yüzük sanki yük gbi gelio eşiminde bnmde öle yüzüksüz çıkılmaz takmak lazımdr die takıntımız yok hatta ben sol parmağıma baş harflerimiz dövme yaptrmayı düşünüorum yüzük niyetine:)))

Back