alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

bizimkiler olmuyo parmaklara takmıyoruz yenisini alana kadar ama ben evden çıkarken eşiminkini takıyorum...

Evde bitek takan ben mi varım ya

yok yok, ben de benimki de takarız, işte dediğim gibi ancak büyük temizlik ya da tencere falan yıkayacaksam lavaboda çok istisna durumlarda çıkarırız:)

bizimkiler olmuyo parmaklara takmıyoruz yenisini alana kadar ama ben evden çıkarken eşiminkini takıyorum...

adam takmasa ben hayatta takmam:19:

ben takı takamıyorum :)))
tüm takılar rahatsız ediyor beni
alyansı da takmaya çalışıyorum dışarı çıkarken ama eve gelir gelmez çıkarıyorum

kizlar evliyim wala tek tas isterim ddim aldirttim hic cikarmadim evlendim ilk tartismamizda cikarttim cunku esimde takmadi kiside kisiye degisir neye inaniyorsan onu yap icin rahat etcekse tak rahat etmeyecekse takma

Banyodan banyoya anca çıkarırım o da banyoda çıkarır girip çıktığım gibi ilk işim onu takarım ilk günden beri..

Valla ne banyoda ne bulaşık yıkarken çıkarmıyorum. Taşı düşermiş, parlaklığı gidermiş pek umurumda değil. Zaten yıpranma durumunda bakımlarını yapıyoruz demişti kuyumcu. Nişanlımda ilk zamanlar çıkartıyordu banyoda falan, sonra 1 kere takmayı unuttu. Ben olayı fazla büyütünce, bir daha oda çıkarmıyor.

ben takı takamıyorum :)))
tüm takılar rahatsız ediyor beni
alyansı da takmaya çalışıyorum dışarı çıkarken ama eve gelir gelmez çıkarıyorum

Aynen bende... Eve gelince yüzükle oturamorum :) hatta hiç unutmam Nişandan ee geldik hemen çıkarttım yüzüğü. Annemler cok kızmıştı uğursuzluk getirir diye :)

Benim yüzüğüm sadece tek taş olmadığından, yanında minik minik bir sürü pırlanta daha olduğundan duşa girerken çıkarıyorum düşerler diye. Halbuki garantisi de var taş düşmelerine karşı ama olsun (:

Bir de ellerimi kremlerken çıkarıyorum ben.. Önceleri parlaklığı gider diye korktuğumdan, şimdi ise yüzükle parmağın arasındaki boşluğa krem girip orda kalıyor diye çıkartıyorum (:

Kızlar bir şey soracağım.herkes taşlı alyans alma kullanması zor olur diyor sadeleri de ben sevmiyorum gerçekten kullanımı zor mu taşlı alyanslaın?

eşim de ben de hiç çıkarmayanlardanız bir tek krem sürerken anlık çıkarıyorum sonra takıyorum hemen

duşta dahil olmak üzere hiç çıkarmıyorum... tek taşım ve alyansım sanki parmağıma yapışmış gibi hep yerindedir:1:

uzun süre kullanınca parlaklığı gider ister istemez. ilk günkü gibi kalmaz ki hiçbir şey,eskir...

evde hiç takmıyorum, sadece dışarı çıkarken takarım. çıkardığımda da kötü bir şey olacak diye düşünmem,hurafelere inanmam :21:

hurafelere ben de inanmam, ama bana göre elinde eskimesi kadar güzel bişey yok... evliliğinizin temsili...

Alyans tektas hiç farketmez wc girerken tabiki çıkarıyorum el yıkarken aynı şekilde yatarken de çünkü zaten yüzük sevmiyorum

Bende evde hiç takmıyorum sadece dışarı çıkarken takıyorum

genelde hiç çıkartmıyorum ama bazen elimi acıttığını hissediyorum ve çıkarıyorum o da 1 dakika anca sürüyor huzursuz oluyorum parmağımda olmayınca:)

ben sürekli çıkarıyorum söz yüzüğümü. sıcak zaten işten eve gelir gelmez çıkarırım evin içinde takmam alışkın değlim diye belki de daha

Deniz,havuz dahil olmak üzere hiç çıkarmıyorum.

Back