• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

o kadar cok çıkarıyodumki birini alısverişmerkezinin tuvaletine unuttum biride evimize giren hırsız tarafından çalındı:25:

Çıkarmamak gerek ama bende eve gelir gelmez alyansımı ve tek taşımı kutularına koyuyorum hemen. Sıkılıyorum. Elimi yıkarken sıvı sabun kullanabiliyorum sırf (alyansım ortadan tamtur çünkü) çıkarmıyorum ama yıkadıktan sonra çıkarıp altlarını kuruluyorum.

bende eve girer grmez tektaşımı ve alyansımı cıkarıyorum hatta nişanlımda ole yapıyomus :) evde bulaşık yıkarken temizlik yaparken takamıyorum cok yıpranıyolar dışarı cıkarken mutlaka takıyorum ama bazen unuttuğumda oluyo tabi :)banada ilkten annem cıkarma demişti ama olmuyo hep parmağımda. bazılarını görüyorum denizde filan bile cıkarmıyolar tuzlu suda iyce mahvolcak yüzükler :)

6 yıldır parmağımda hiç çıkartmam, temizlik, bulaşık, banyo farketmez sürekli parmağımda olur. Öyle çok büyük bir bozulma da olmadı, ufak tefek çizikler var tabi. Ellerimi yıkarken, abdest alırken ve duş alırken ileri geri oynatır altına su geçmesini sağlarım. Yani yakın zaman kadar en azından öyleydi, şimdi hamilelik sebebi ile şişme oluyor ee son aylar normal onun için bazı geceler çıkartırım ama sabah mutlaka tekrar takarım.

evde hiç takmam dışarda takarım
işten gelir gelmez bütün takılarımı çıkarıp sabah kalkar kalkmaz takarım
rahat edemiyorum öyle ellerim şişiyo gece sabah bile zor giriyo yüzük
bi de parmağımda kalsa mosmor olur kesin
sıkıntı veriyo parmağımda çoğu zaman ama seviyorum elimde olmayınca eksik hissediyorum:16:

ben de işten eve gelir gelemz çıkartırım. dışarı çıkacaksam takarım. bazen aceleyle bulamayıp takamadığım da oluyo tabi :1:

Söz yüzüğümü tektaşımı sadece dışarı çıktığımda, eve misafir kabul ettiğimde takıyorum. Genelde nişan yüzüğümü takarım; dışarı, işe giderken. Onu da unutmazsam tabi (: Evde hiçbirini kullanmıyorum, rahat edemiyorum, ayrıca çiziliyor vs...

Çevrenin takmazsan iyi olmaz demelerine de pek inanmıyorum.

ayyy canlarim benim cok sagolun bu kadar ilgi beklemiyordum acikcasi:21:

bende artik elimi yikarken bulasikta yemekte dusta sporda cikariyorum nisanlim kizsada daha rahat ediyor icim:51: ama cok alismisim :16: eksiklik hissediyorum hemen:26:

ben yüzüğümü hiç çıkarmadım parmağımdan evde dışarıda fark etmiyor hep parmağımda yani çıkınca bi tuhaf hissediyorum
aynı şekilde sözlümde öyle hiç parmağından çıkarmadı yani aslında kişiye göre değişir bu durum

dışarı çıkarken takarım eve gider gitmez takı kutularımın yanına koyarım. çünkü takılarımı takmadan dışarı çıkmam böylece yüzüğümüde takmayı unutmam :)
evin içinde gerek görmüyorum ama misafirim varsa mutlka takarım. :))

bende dışarı çıkarken takanlardanım.alyans kalın olduğu için.ama eşime çıkarttırmam:))) yazık bazen yara olurmuş.ama olsun kopsada çıkmiicak:))) ama ben hamileyim.bazen şişiyorum ondan.

ben de eşim de eve girer girmez alyanslarımızı,saatlerimizi çıkarırız.Evde yüzüklerle rahat edemiyoruz.Yemek yaparken,temizlik yaparken beni rahatsız ediyor ve parmağım şişiyor bi de tek taş bişeylere takılıp duruyor.Ama dışarı çıkacağım zaman da ilk iş de yüzüklerimizi takmak olur yoksa kendimi çıplak gibi hissederim:52:

gün içinde her elimi yıkadığımda ve yemek yaptığımda. yatarken de çıkarıyorum. yüzükle yatınca sabah çıkmıyor o yüzük :1:

dışarı çıkarken takarım eve gider gitmez takı kutularımın yanına koyarım. çünkü takılarımı takmadan dışarı çıkmam böylece yüzüğümüde takmayı unutmam :)
evin içinde gerek görmüyorum ama misafirim varsa mutlka takarım. :))

Ben de tamamen aynıyım:34: Geçen gün alt komşumuza indim,taşınalı bir yıl oldu ama çalıştığı için sadece kapıda karşılaşınca merhabalaşıyoruz.En son geçen akşam öyle 5 dk.lığına uğradık annemle.Eşofmanlarla indiğim için alyans falan yok tabi,kız da sormaya çekiniyor.Canım,ııııı,şey,nişanlın?? diye kıvranıp elime bakınca anladım durumu.Ayrıldık sanmış:27:

hiç çıkartmıyorum sadece banyo yaparken düşmesin diye arada ellerimi yıkarken bulasık yıkarken birde gece eğer cok sıkıldıysam uyuyamıyorsam cıkartıyorum sabah kalkar kalkmazda takıyorum.

Hamura falan ellemeyeceksem hiç çıkartmam ki taşlı bir model ama kullanımı rahat..
Arada tektaşımı takmak için çıkartırım dün elimle oynarken çıkarttım parmağımda iz kalmış hiç sıkmıyor da ama...:37:
Ben eve geldiğimde falan çıkartsam yada başka türlü kaybederim bu unutkanlıkla en iyisi parmağımda kalsın:1:

bnm çalıştığım yerde bi abla var.10 senelik evli. alyansı sırf taşlarla dolu. bi kere çıkarmış işe giderken. çok yıpranıyo düşüyo taşları diye evde katliam çıkacakmış resmen:53::53::53: 10 senelik evli olupta hala bu kadar kıskanır mı insan yaa

Back