alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

Evde asla takmıyorum çünkü biraz skıyormuş gibi hissediyorum.
Onun dışında deniz ve havuzda da çıkarıyorum.
Kötü bi şey olacağına da asla inanmıyorum.

Nisan yüzüğümü o kadar az çıkardım ki (:
En son ramazanda bir sey icin kuyumcuya götürdük. Tamirden geldi bi taktim o gün bugündür hala çıkarmadim. Rahatsiz etmiyor. Parmak yapımdan dolayi zor çıkıyor zaten. Gusül esnasinda da yerinden oynatiyorum zaten.

merhaba arkadaşlar bende yüzük takamama hastalığı var sürekli ellerimi yıkarken bulaşık yıkarken çıkarıp bir kenara koyuyorum. sonra hemen takmaya özen gösteriyorum ama 2 sene önce değerli bir yüzüğümü alışveriş merkezinin vc sinde unuttum. vc içerisinde de kamera olmadığı için bulunamadı.. şimdi ise yeni yüzüğümü çıkarmamaya gayret ediyorum. çok zor durumda kalırsam da çıkarıp kolyeme takıyorum en azından kaybetme riskini azaltmak için. fikir olur belki size diye yazmak istedim.

Nişanlıyken bir taktım evlendim hala takılı hiç çıkartmıyorum zaten sola takmıştık nişanlıyken çünkü bir ay sonra nikahım oldu , hala aynı yerde takılı eşimde ben de hiç çıkartmıyoruz. Etkilemiyor beni de eşimi de boş eşim çıkartırsa kıyamet kopar ben çıkartırsam da o kıyameti kopartır çok önem veriyoruz biz.

eşimde bende kesinlikle çıkarmayız ki eşim bu konuda çok hassas çok sinirlenir ,

bencede çıkarman çok uygun değil

Ben de merak ediyorum o_O
Benim de kenarında var sadece valla bir senedir kullanıyorum daha nazarlardan korusun Allah tık yok bilmiyorum ilerde ne olur ama zaten belli bir süre garantisi oluyor sağlam bir yerden aldıysan da düşmez.

Back