• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

işim gereği cıkarmak zorundaydım iş yerinde gıda uzerine bı firma yasak eldiven falan gıyıyoruz tak cıkar cok sinir oluyodum unutuyodum bazen takmayı işe giderken nasıl olsa cıkaracağım diye takmıyodum ama hosumada gıtmıyodu bu durum bende dovme yaptırdım tabi eşimde şimdi ikimizde de isimleimiz yazıyo sorun cozulmus oldu :)

:16:valla ben sabah uyanınca ıse gıderken bı takıyorum gun ıcınde hıc cıkarmıyorum bulasık yıkasam bıle aksam eve gelınce cıkarıyorum tum kupemı kolyemı yuzugumu haftasonları ıse uyanınca aklıma bıle gelmıyor gelırse takıyorum dısarı cıkarken takıyorum yatarken de cıkarıyorum benımde yuzugum taslı ama hıc dusmedı allaha sukur dussede taktırırız ya cok sorun edılecek bır durum degıl yanı :)

eve gelince küpe yüzük çıkartırım. takamam rahatsız oluyorum. zaten takı sevmem. gün içinde de tuvalete girince alyansımı çıkartırım işyerinde. günde 5 kere wcye gittiğimi düşünürsek, galiba 5 6 kere filan çıkartıyorum...

ben eve gelince çıkarıyorum yaaa.. alısık degilim 4 ay oldu hala alısamadım su alyansa dısarı cıkarken takıyorum sadece :26:

ben tek tasımı kullanmazdım pek özel gunlerde anca ama alyansımıda evlendıkden sonra eve her geldıgımde cıkartıyorum cunku çizilior soluyor sinir oluyorum

Hiç çıkarmıyorum sürekli parmağımdadır ...

Bende hic cikarmam tek tasimida alyansimida ikisi yan yana takililar... :1: Mesela hamur isi fln yapinca cikardigimda birsey eksikmis gibime geliyor... bazi kadinlar hic kullanmiyorlar nedense.... insanin acayibine gidiyor :17:

evin içinde aklıma geldikçe çıkarıyorum yani evin içinde takmamaya özen gösteriyorum çünkü yüzüğüm çok rahatsız edici, nasır yapıyor :14: ama dışarıda hep takarım :31:

Birkaç tane alyansım var, yıl dönümlerinde, sevgililer günlerinde, doğum günlerinde falan almıştı eşim. Onları dönüşümlü takıyorum ama birini bir taktım mı ne duşa girerken ne yemek temzilik vs. yaparken çıkarırım. Her an her saniye alyanslıyım yani. Artık benimle iyice bütünleşince sıkılınca diğer yüzüğe geçerim, bu böyle dönüşümlü devam eder =)

Birkaç tane alyansım var, yıl dönümlerinde, sevgililer günlerinde, doğum günlerinde falan almıştı eşim. Onları dönüşümlü takıyorum ama birini bir taktım mı ne duşa girerken ne yemek temzilik vs. yaparken çıkarırım. Her an her saniye alyanslıyım yani. Artık benimle iyice bütünleşince sıkılınca diğer yüzüğe geçerim, bu böyle dönüşümlü devam eder =)

Ne güzel ya alyanstan sıkılman mümkün değil desene, seçenek bol :16:

İnsanın eşi hediye konusunda yaratıcı olmayınca oluyor böyle işte :))) Yüzük sevdiğimi de biliyor ya hediyelik bir durum oldu mu basıyor yüzüğü :))

Seni memnun etmenin kestirme yolunu bulmuş desene :1: Olsun düşünmesi yeter dimi ne eşler var onu bile düşünmüyorlar :31: Bakalım bizim nisanda 1. yılımız doluyor Allahın izniyle.. Eğer beklediğim gibi olmazsa onu elimden kimse alamaz :52::52::1:

onlar kaybedince sorun yok zaten :1: benimkide yazın kaybetti denize adımını attığı anda yüzük firarda :52: alyanssız geziyo haspam ama henüz yenisini alamadık :1:

Aynen biz de otobüste kaybettik nasıl oluyorsa artıkkkk!!! valla tüm şehir biliyo evli olduğumuzu artık ben de sorun etmiyorum yüzük meselesini evlenene kadar 7 sene taktım evlenince yüzükler kaybolmaya başladı ne hikmetse:D

Back