alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

hiç hamur yoğurmadım ya da kıyma ama yakında düğün var o işlere girişirim heralde, ne olur ki hamur yoğururken yüzüğümüzü çıkarmasak, altın değil mi bir şey olmaz heralde

merak ettim şimdi anneme sordum :P annem 30 yıllık evli hiç çıkarmamış alyansını incecik bir alyans zaten hepimizin annesinde aynısından vardır mutlaka :) hamur yoğururken de çıkarmıyomuş, bir de sağ parmağında taşlı bir yüzüğü var onu çıkartıyormuş sadece

bende çıkarmıyorum yani çıkaramıyorum daha doğrusu sanki kendimi kötü hissediyorum gibi bişey oluyor bana:)

eve gelir gelmez ikimiz de çıkarırız yan yana dururlar....valla evde ne alyans ne başka bişey, ne varsa çıkarırım....

Son düzenleme:
yıllardır bekliyorum o alyansı,
takarsam duşta bile çıkarmam eminim :)

yıllardır bekliyorum o alyansı,
takarsam duşta bile çıkarmam eminim :)

gece gece iyi güldüm :60:

şaka bir yana; biz alırken devamlı takabileceğimiz, rahatsız olmayacağımız yumuşak kesimli bir model seçmiştik ben sadece temizlik yapacağım zaman kimyasallardan etkilenir mi bilemeyeceğim ama elim zorlanır falan diye çıkarırım sonra da takarım hemen, kaybolmasın diye:) bir de denizde takmıyoruz kaybolur diye :)

bazen çıkarıyorum ne yalan söyleyim, ev içinde sıkıntı oluyor bazen..temizlik yapıyoruz çamaşır suyu deterjan sabun derken, haliyle hafiften parlaklıkları gidiyor...ama çıkarma sebebimin en büyük nedeni ben elim kolum boşken rahat ediyorum...3 senedir evliyim alışkanlık meselesi değil kesinlikle...ev içinde pek takmıyorum...ama dışarda kesiin parmağımdadır...

Evde takmıyorum dışarı çıkarken takıyorum ama her zaman.

evde bazen çıkarıyorum iş falan yaparken eşim eve girer girmez çıkarır
ama dışarda alyanslar hep parmakta :nazar:

Çizilme,kararma olmasın diye evde takmıyorum ama komşuya dahi çıksam takıyorum canım yüzüklerimmmmm:nazar:

aksam eve girince parmaktan cıkarır kutusuna koyarım. sabah evden cıkarken takarım yüzüklerimi :1: bazen unutup geri döndügüm de oluyor. parmakta bi eksiklik hissediyorum :1:

aksam eve girince parmaktan cıkarır kutusuna koyarım. sabah evden cıkarken takarım yüzüklerimi :1: bazen unutup geri döndügüm de oluyor. parmakta bi eksiklik hissediyorum :1:
Ben de böyleyim eşim de. Nadir de olsa unutup takmadan çıkıyorum

Back