- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
Aynen biz de otobüste kaybettik nasıl oluyorsa artıkkkk!!! valla tüm şehir biliyo evli olduğumuzu artık ben de sorun etmiyorum yüzük meselesini evlenene kadar 7 sene taktım evlenince yüzükler kaybolmaya başladı ne hikmetse
kafamı karıştırdın bak şimdisende ona alyans hediye al bakalım benim gözümün önünde kayboldu yoksa ben kesin cadılık yapardım
Seni memnun etmenin kestirme yolunu bulmuş deseneOlsun düşünmesi yeter dimi ne eşler var onu bile düşünmüyorlar Bakalım bizim nisanda 1. yılımız doluyor Allahın izniyle.. Eğer beklediğim gibi olmazsa onu elimden kimse alamaz
Aynen canım yaa.. Almayanı da çok var. Ama ben hediye bekleyen biri değilimdir. Hediye de olur öpücük de olur modunda olduğumdan mıdır bilinmez o da sanki daha bir cömertleşiyor :) Ben ısrarla hediye beklesem gıcık olur almaz belki. Erkek kısmı mütevazi mutlulukları olan, halden anlayan kadına karşı daha cömert oluyor
Bu arada 1. yıl dönümüne çok kaptırma kendini. Ben de kaptırmıştım da sonra organize olamadığımız için kendimizi dışarıda garip Portekiz usulü tavuk yemekleri yerken bulduk, bir de bir balya para ödedik gereksiz yere :)))))) Maksat gönüller bir olsun demek lazım.. Beklentimiz hep sevgiden yana olsun
Kizlarrr canlarrrr ya söyle bir bakindim ama bununla ilgili hic bir konu bulamadim varsa kusura bakmayin göremedimm....
ben simdiye kadar hep gümüs yüzük taktigim icin zirt pirt cart curt cikariridim yüzüklerimi ki onlari sürekli hic takmadim süs icin sadece...
yarin bir ay oluyor nisanlanmama alyansimi ilk zamanlar el yikarken falan cikariyordum nisanlim ve annem kizdilar bu alyans normal birsey degil ne cikariyorsun altin ona birsey olmaz diye :18:
merak ediyorum sizde cikarirmisiniz yoksa hep takili olarakmi el yikarsiniz bulasik yikamiyorum ama dusa girerken kesinlikle cikariyorum tasli sacima macima takilir
hani ne bilim parlakligi falan gitmesin istiyorum birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?