alyansinizi günde kac kez cikariyorsunuz?

kafamı karıştırdın bak şimdi sende ona alyans hediye al bakalım benim gözümün önünde kayboldu yoksa ben kesin cadılık yapardım

Aynen canım yaa.. Almayanı da çok var. Ama ben hediye bekleyen biri değilimdir. Hediye de olur öpücük de olur modunda olduğumdan mıdır bilinmez o da sanki daha bir cömertleşiyor :) Ben ısrarla hediye beklesem gıcık olur almaz belki. Erkek kısmı mütevazi mutlulukları olan, halden anlayan kadına karşı daha cömert oluyor
Bu arada 1. yıl dönümüne çok kaptırma kendini. Ben de kaptırmıştım da sonra organize olamadığımız için kendimizi dışarıda garip Portekiz usulü tavuk yemekleri yerken bulduk, bir de bir balya para ödedik gereksiz yere :)))))) Maksat gönüller bir olsun demek lazım.. Beklentimiz hep sevgiden yana olsun

Bende özel günler konusunda çok hassasım yani arkadaşlarımdan değilde eşimden beklentilerim çok fazla. Ama inan evde yapsa bile bu organizasyonu o bile yeter ama henüz ondan etkileyici bir sürprizle karşılaşmadım söylediklerinde çok haklısın sevginin yeri ayrı tabiki ama ben mütevazi olsam benimkinin işine gelir eminim ama denemekte fayda var Tecrübe konuşsun ben dinlerim sağol canım :109:

İlk zamanlar işten gelir gelmez çıkarıp sabah tekrar takıyordum, nişanlım kızdı gecede çıkarma kavgalarımız o yüzden oluyor işte dedi:) Bende artık sadece banyo yaparken çıkarıyorum ( saçlarıma takılıyor)

dışarı çıkarken takarım.. eve gelir gelmez çıkarırım..
çünkü el yıkama hastalığı var bende.. yüzüğüm kirlenmiş gibi hissediyorum e bir de babam var
ama aşkımın yanına gidip onunla kaldığım zaman hiç çıkarmam evdeyken de parmağımdadır
sadece banyoda çıkarırım, o kadar

Bulaşık deterjanı ve sabun zarar vermediği gibi aksine alyansı parlatıyor bile. Tabi çok kalıcı bir parlaklık değil ama yine de işe yarıyor Ben sadece banyo yaparken ve hamur, kıyma yoğurmam gerektiğinde çıkarıyorum, onun haricinde artık o kadar alışmışım ki çıkarınca bir boşluk hissediyorum

kalın alyanslar çok rahatsız edici biz gümüş yüzük taktığımızda artistlik yapıp kalın aldım ve kullanamadım :s şimdi tektaşımı dışarı çıkarken takıyorum ama yıkarken bi sorun olmadı bi kaç kez elimi yıkarken elimdeydi rengi yıpranmadı. daha nişanlanmadık ama bir ömür alyansla nasıl yaşayacağımın kabusu içindeyim :s o yüzden kesinlikle ince alyans alıcam

normalde kolay kolay çıkarmam,
ama şimdi bu başlığı görünce farkettim parmağımda yok
az önce elimi hamurun içine sokmuştum, böyle durumlar olmadığı sürece hep parmağımdadır

işyerinde takamam çünkü arama yapıyorum evde de iş yapıyorum hiç takamıyorum yani.. düğünden sonra değiştirdim alyansımı ama hevesle kalın taşlı eliş bir alyansla yapacağım işleri hiç düşünmemiştim şimdi klasik alyans istiyorum zaten onu hep isitiyodum ama kuymcuya girince değişiyo fikirler..

alyansı sadece evden dışarı çıkarken takarım,
eve girer girmez de alyans dahil tüm takıları çıkarırım, ağırlık yapıyor ruhumu daraltıyor hepsi

otururken tv izlerken falan can sıkıntısından çıkarıp takarım ama alyanssız hiç bişey yapamam
hamur işler ve yoğurma işler hariç....
onlarda da mecbur kalmasam çıkarmam bazen unuttup yoğurduğmda oluyor

ay ben de hiç evde takamıyorum yaa... nişanlım daha nişanlanmadan, alyansımızı aldığımız gibi taktı parmağına bi daha da çıkarmadı. ama ben eve girdiğim gibi çıkarıyorum, çünkü takıyla duramıyorum evde, üzerimde hiçbi takı olmaması lazım. alyansa da alışamadım valla. ama dışarı markete bile çıksam takarım.

niaşnlımda bende evdeyken hemen çıkarıyoruz.
dışarı çıkarken sürekli takılıdır nişanlımın, ama ben lavaboya giderken çıkarırım, krem sürerken çıkarırım...
bigün kaybedicem diye korkuyorum (allah korusun):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…