• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansın içine ne yazılır?

dünüm-bugunum-yarınım-anılım sıgarmı ya sizce???sıgısada okunmıycak kadar küçük olur heralde??

Canm dediğin gibi sığsada yazı kalitesi çok kötü olur.
Mesela benim ismim sözlümünkinden daha kısa o yüzden benim ismim daha güzel yazıldı daha estetik duruyor.Bide biz kazıttırdık içine baskı yaptırmadık tavsiye ederim sende öyle yaptır..

güel arkadaşım hayırlı olsun tebrik ederim bütün arkadaşları da,yok uğursuzluk falan o gibi şeylere inanmayın kızlar uğursuzluk olacağı varsa herşey zaten olur

Son düzenleme:
Dünüm bugünüm yarınım çok hoşuma gitti yaa bizde gelin arabasına yazı arıyoduk güzl olmaz mı arka cama isimlerin yanına kaydirigubbakcemile3

dün bügün değilde bi gün otobüse bindim neyse yanımızdan bi düğün konvoyu geçiyodu ve arabanın arkasında isimlerin yanında ayvayı yedik yazıyodu okadar çok güldümki anlatamam

mrb kızlar.Allah izin verirse bikaç hafta sonra nişanım olacak. sizler alyansın içine isim ve tarihten başka ne yazdırdınız? güzel fikirlerinizi bekliyorum. bir de alyansın içi nişan merasiminden önce mi yazılır, sonra mı? bi kuyumcu merasimden sonra yazılır, uğursuzluktur dedi ama bizim vaktimiz yok, hemen memleketlerine geri dönecekler.

bizim nişan tarihlerimiz -ÖMRÜMCE SEN - ve isim soyisim baş harflerimiz yazıyo
22.06.08 ÖMRÜMCE SEN AY :)

bizim isimlerimiz ve nişan tarihimiz yazıyor
hala nikah tarihimizi yazdırmadı alyansımızı oraya bırakmak zor geliyor sanırım

Doğru kesinlikle uğursuzluk getirdiği doğru benimde nişanımdan önce yazılmıştı nişandan 1,5 ay sonra ayrıldık o kadar sevmemize rağmen. sebepsiz bitti yani...........

uğursuzluk gibi birşey olurmu ya allah korusun insanın yaşayacağı bişey varsa ne yapılırsa yapılsın engel olunmaz hayırlı bir işte uğursuzluk sözü yakışmıyor benim nişanlımın ismi ve nişan tarihimiz yazıyor alyansımda

bizde yüzüklermizi almaya gittik nişan için isim yazdırdık sadece nikah tarihimizi yadırıcaz ALLAHIM nasip ederse...
uğursuzluk die bişey olur mu yaa mantığım almadı ha sonra ha önce ne alaka
ALLAHIM yüzüklerinize önce yazarsanız ben sizi ayırırım mı dio ne yaşıyacağımız daha biz doğarken alnımıza yazılıo ayrılmak varsa ayrılıosun zaten ama ALLAHIM sevenleri ayırmasın inşallahhh :)

biz de de kuyumcu nişan tarihi yazılır adı üstünde nişan- yani iz koymak falan demişti ama biz tabi onu dinlemedik

nişan günü ha bir gün önce olmuş ha sonra, o kadar önemli değil ama birbirimizin hayatına girdiğimiz tarih daha önemli diye düşündük tanışma tarihimizi yazdırdık yüzüklerimize..

bilmiyorum bizim gibi yapan daha başka biri olmuşmudur

AA bende bu yazıyı görünce şaşrdım bizim gibi :DD:dance:

Evlendigim gunun tarihi ve esimin adi...
6 ay once yazdirmistik 3 yildir evliyiz sukur o donem ayrilik yasamadik .
ALLAH ayirmasin!!!!
Seytan kulagina kursun yine,,,beng beng kötükedihüso

Back