- Konu Sahibi kahvekolik
biz isimlerimiz ve tarihi yazdırmıştık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünüm-bugunum-yarınım-anılım sıgarmı ya sizce???sıgısada okunmıycak kadar küçük olur heralde??
dünüm-bugunum-yarınım-anılım sıgarmı ya sizce???sıgısada okunmıycak kadar küçük olur heralde??
dün bügün değilde bi gün otobüse bindim neyse yanımızdan bi düğün konvoyu geçiyodu ve arabanın arkasında isimlerin yanında ayvayı yedik yazıyodu okadar çok güldümki anlatamam
mrb kızlar.Allah izin verirse bikaç hafta sonra nişanım olacak. sizler alyansın içine isim ve tarihten başka ne yazdırdınız? güzel fikirlerinizi bekliyorum. bir de alyansın içi nişan merasiminden önce mi yazılır, sonra mı? bi kuyumcu merasimden sonra yazılır, uğursuzluktur dedi ama bizim vaktimiz yok, hemen memleketlerine geri dönecekler.
biz de de kuyumcu nişan tarihi yazılır adı üstünde nişan- yani iz koymak falan demişti ama biz tabi onu dinlemedik
nişan günü ha bir gün önce olmuş ha sonra, o kadar önemli değil ama birbirimizin hayatına girdiğimiz tarih daha önemli diye düşündük tanışma tarihimizi yazdırdık yüzüklerimize..
bilmiyorum bizim gibi yapan daha başka biri olmuşmudur