• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansın içine ne yazılır?

he bi de öerasimden önce mi sonra mı olayı varmış konuştuğunuz kaçırmışım :) ben de fikrimi söyliyim.. zaten o kadar çok şeyle uğraşıyoz ki inanın insan bi yerden sonra delirme aşamasına geliyo.. bu yüzden aldırmayın derim böyle batıl inançlara hangisi kolayınıza geliyosa o zaman yazdırın..mesela merasimden sonraki gün ben nişanlımla gezmeyi tercih ederim gidip bi de kuyumcuya tekrar neden zaman geçiriyim ki.. en güzeli sipariş ettiğiniz zaman yazdırın gitsin ayol :)

he bi de öerasimden önce mi sonra mı olayı varmış konuştuğunuz kaçırmışım :) ben de fikrimi söyliyim.. zaten o kadar çok şeyle uğraşıyoz ki inanın insan bi yerden sonra delirme aşamasına geliyo.. bu yüzden aldırmayın derim böyle batıl inançlara hangisi kolayınıza geliyosa o zaman yazdırın..mesela merasimden sonraki gün ben nişanlımla gezmeyi tercih ederim gidip bi de kuyumcuya tekrar neden zaman geçiriyim ki.. en güzeli sipariş ettiğiniz zaman yazdırın gitsin ayol :)

gezmeye vaktimiz kalmayacak ki, 2 gün kalıcak zaten bi gün alışverişle bi gün nişanla geçecek. sonra hemen dönecekler memlekete iş başı yapacak.

Allah tamamına erdırsın..
bızım tanısma yıldonumumuz evlılık yıldonumumuz olucak dıye dusundugumuzden ve de oyle oldu..:asigim:
yuzuklerımıze ısımlerımızı ve 08.01 yazdırmıstık..

benim yüzüğümde nişan tarihimiz ve ismimiz yazıo . . . keşke bende tarihi şimdik yazdırmasaydm.nikah tarihini yazdırsaydm .neyse deiştirirz yüzükleri :))

gezmeye vaktimiz kalmayacak ki, 2 gün kalıcak zaten bi gün alışverişle bi gün nişanla geçecek. sonra hemen dönecekler memlekete iş başı yapacak.

Benimde nişanlım şehirdışındandı bizde iki günde yaptık canım,birinci gün istediler ertesi gün nişan oldu...Yüzük konusundada bence isim ve nişan tarihi yeterli,zaten ekstradan bir şey istemezsen yapılan bu...takma o kadar önemlimi içinde hangi tarih yazdığı sen yazan isime bak:lepi::asigim:
Mutluluğunuz daim olsun...:nazar:

Benimde nişanlım şehirdışındandı bizde iki günde yaptık canım,birinci gün istediler ertesi gün nişan oldu...Yüzük konusundada bence isim ve nişan tarihi yeterli,zaten ekstradan bir şey istemezsen yapılan bu...takma o kadar önemlimi içinde hangi tarih yazdığı sen yazan isime bak:lepi::asigim:
Mutluluğunuz daim olsun...:nazar:

kafama taktım çünkü o kadar zor oldu ki, 1 sene babamı ikna etmekle geçti. sonrasındada başka terslikler çıktı. şimdi şöyle şöyle uğursuzluk olur deyince korktum sizlerin de fikrini alayım dedim, takmadan olmuyo valla:1rolleyes:

kıslar bu arada alyansım bu, nasıl güzel mi:sm_cool:

a9mko6.jpg

:nazar:

Son düzenleme:
bızımde nısan tarıhımız ve ısımlerımız yazılı benımkınde onun adı onunkınde benım adım:)
ama nıkahta alyansım degısıcek ozaman nıkah tarıhımı yazdırıcam:)

kahvekolik alyansın çok güzelmiş bu arada ben önce kendi adıma düşündüm ne yazmasını isterdim diye aklıma gelen "mine'l aşk" oldu biz bunu çok kullanırız ve bunun yazması ikimiz içinde anlamlı olur sende sizin için anlamlı bir şey seçebilirsin

canım benim Şeniz
ah bu günleride gösterdi Rabbim.
bence sadece isim ve tarih yazdır, sığarsa da sonsuza kadar yazdırısın olur biter mutluluklar diliyorum sana.
canım arkadaşım Şeniz

canım benim Şeniz
ah bu günleride gösterdi Rabbim.
bence sadece isim ve tarih yazdır, sığarsa da sonsuza kadar yazdırısın olur biter mutluluklar diliyorum sana.
canım arkadaşım Şeniz

evet canım çok şükür, teşekkür ediyorum arkadaşım benim Şeniz

kahvekolik alyansın çok güzelmiş bu arada ben önce kendi adıma düşündüm ne yazmasını isterdim diye aklıma gelen "mine'l aşk" oldu biz bunu çok kullanırız ve bunun yazması ikimiz içinde anlamlı olur sende sizin için anlamlı bir şey seçebilirsin

sağol canım daha iyileri senin olsun. mine'l aşk güzel fikir.kaydirigubbakcemile2

canım öncelikle Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsuna.s.
biz alyanslarımızı çoktaaan aldık nişanlımla daha hala yazılacak yani bi türlü fırsat olmadı
tanışma tarihimiz ve isimlerimiz yazacak bizim:asigim:

bizde gittik beğendik ve içine yazılmak üzere isimlerimizi ve söz tarihimizi yazdırdık.nişan yapmayı planlamıyoruz çünkü:1rolleyes: kuyumcu 1 saat sonra gelin alın dedi. 1 saat sonra bi gittik hazır herşey güelce kurdelelenmiş ve özel kalp kutuya yerleşmiş (tabiii ben söze kadar 100 kez taktım baktım hihoyyyt )

bizde gittik beğendik ve içine yazılmak üzere isimlerimizi ve söz tarihimizi yazdırdık.nişan yapmayı planlamıyoruz çünkü:1rolleyes: kuyumcu 1 saat sonra gelin alın dedi. 1 saat sonra bi gittik hazır herşey güelce kurdelelenmiş ve özel kalp kutuya yerleşmiş (tabiii ben söze kadar 100 kez taktım baktım hihoyyyt )

sen sadece bakmışsın ben ikide bi takıyorum aynada izliyorum annem çok kızıyo oynama şunlarla diye kaydirigubbakcemile3

sen sadece bakmışsın ben ikide bi takıyorum aynada izliyorum annem çok kızıyo oynama şunlarla diye kaydirigubbakcemile3

benim annemde çok kızıyodu ben gizli gizli takıp bakıyodum bigün anneme yakalandım oda sakladı kaydirigubbakcemile3 ama nasıl tatlı bi korkuydu
şimdi ise 50 gündür parmağımda taşıyorum alyansımı hatta altı soyuluyo kaydirigubbakcemile2

Geçenlerde bir alyans gördüm çok hoştu üzerinede küçük küçük harflerle ''DÜNÜM-BUGÜNÜM-YARINIM'' yazmışlar çok anlamlı görünüyordu sende böyle birşey yapabilirsin canım mutluluklar a.s.

benim alyansımda EŞİMİN İSMİ DÜĞÜN TARİHİMİZ,ve ikimize ait bir söz..ama hepsi bitişik oldu yer olmadığından dolayıı..size belki fikir olur diye,bazı arkadaşlarımında şarkı sözü bide şiirin kıtaları oluyoo..ŞİMDİDEN AYRICA HEPİNİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN..O YÜZÜKLER DİLERİM ÖMÜR BOYU PARMAĞINIZDAN ÇIKMAZ..birbirinizin değerini bilin MUTLULUKLAR

Back