• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansın içine ne yazılır?

bizimkinde tarih yok...s.ö.a.ö.ç.s.(seni öylesiye ama ölesiye çok seviyorum)birde isimlerimiz yazılı...:utangac:

canım öncelikle hayırlı olsun bende nısanlıyım 2 ay sonra düğünüm var inşallah.nikahımız oldu ama bizim nişan tarihimiz ve isimlerimiz yazıldı alyanslarımıza.sana tavsiyem alyaslara isimlerinizi büyük harfle yazdır daha kalıcı oluyor ve daha kolay okunuyor.allah tamamına erdirsin canım

eşimle bizim alyansımızda da nişan tarihimiz ve biribirimizin isimleri var..Büyük harf ve italik yazı ile.

biz nişanda sadece isimlerimizi yazdırmıştık
nikah günümüz belli olduktan sonra onun tarihini ekletmiştik

Arkadaşlar,
Benim arkadaş alyansının içinde istanbulda yazdırmış yazıyı makinede yazmışlar özel bir makine varmış gayet worddeki süslü yazılar gibi olmuş bende öyle yazdırmak istiyorum ama izmirde yaşıyorum aklınızda bulunsun:)

biz alyanslarımızın dışına isim yazdırdık altın harfle büyükçe hoş da oldu.
içine de sadece tarihi atıdı.

evet ben de onları çok beğeniyorum avatarınızda da olanlar sanırım :) bi tane öle bakınırken kocaman "mahmut" yazan bi yüzük görmüştüm nette çooook beğenmiştim. nişanlı evli veya sevgili değilim ama mahmut en sevdiğim erkek ismidir :) ve yüzük de şahaneydi. kısmet olursa ilerde ben de sizinki gibi harfli istiyorum..

hatta buldum :)
images
bence çoook hoş duruyo.

bizim yüzüklerimizde sadece isimlerimiz yazılı düğünden sonra düğün tarihini attırıcaz belkide böyle kalır

Son düzenleme:
benim alyansımın içine yazı yazılmıyo tamturlardan çünkü:)ama isim yazılıyo genelde yada sonsuza dek falan ::)

kocacigim askimin ismi yaziyor, bi de mutlulugumuzun gunu yaziyordelikafadulden:lepi:kaydirigubbakcemile3

Back