• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansın içine ne yazılır?

Benim bildiğim de nikah tarihi ve isimler yazılır. Alyansın bir ağırlığı var bence..
Zaten alyans nikah da takılır esasen. Nişan yüzüğü daha incedir. ama günümüzde
onlar tercih edilmediğinden kullanılmıyor pek.

ne uğursuzluğu canım ya benimkilerde o gece tekrar döndüler memleketlerine ne zaman yazdırcaktık yani bizde içinde tarih ve sonsuza dek yazıyor isimler üstünde yazıyordu.

artık resimlerinizi bile basıyorlar alyans içine canım.. bende nazar boncuğu ile isimlerimizi düşünüyorum

ben hiç bişey yazdırmamıştım iyi de olmuş bozdurup daha büyüğünü aldım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yenisine de belkii sadece nişanlımın ismini yazdırırm

nişanda isimlerimizi yazdırmıştık kuyumcu isterseniz nikah tarihlerini nikahtan sonra yazdırısınız dedi valla evleneli 1 sene oldu yazdırmadık sadece isimlerimiz yazıo içinde
eskiden nişan tarihlerini yazarlarmış bnm annemin alyansında nişan tarihi yazıyo

alyansımda hiçbir şey yazmıyor ,öyle kuralcı bir yapım yok illaki yazması da gerekmez bence hatta gerek yok şekilsel şeylere önem vermem önemli olan kalptekidir yazsanız ne yazmasanız ne ..

Biz çok orjinal ve iddaa ediyorum dünyada çok nadir olacak birşe yazdırıcaz benim ismim hande nişanlımın isminin baş harfi E...

alyansımızın içine aynı zamanda gelin arabasının arkasına

H.and.E
:69: HANDE benim ismim aynı zamanda açılımı Hande ve E... olacak :69:

sizcede mükemmel değil mi? :69: :69: :69: :69: :69:

Son düzenleme:
vay bee bu konuyu taa ne zaman açmıştım. şimdi evlendim 2 sene geçti de çocuğum oluyor. zaman ne çabuk geçti, duygulandım...

Nişanlı değilim ama nişanlandığımda yüzüğüme sevgilimle ilk beraber olmaya başladığımız tarihle isimlerimizi yazdırıcam. Sevgilimle planımız bu yönde :69:

mrb kızlar.Allah izin verirse bikaç hafta sonra nişanım olacak. sizler alyansın içine isim ve tarihten başka ne yazdırdınız? güzel fikirlerinizi bekliyorum. bir de alyansın içi nişan merasiminden önce mi yazılır, sonra mı? bi kuyumcu merasimden sonra yazılır, uğursuzluktur dedi ama bizim vaktimiz yok, hemen memleketlerine geri dönecekler.

Vayy bee ,nişanın olacakmış :69:
Zaman ne çabuk geçiyor yahu şimdi gelsin :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back