• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans secimi

Esmeralli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
399
526
103
Kızlar sizin oralarda adet nasıldir, neleri kız tarafi alir, mesela alyans i kiz mi alır erkek mi, 🤔 ben sözlüme aldırdım, ama pişman oldum sanki , aileme de söylemedim henuz

Kızlar sizin oralarda adet nasıldir, neleri kız tarafi alir, mesela alyans i kiz mi alır erkek mi, 🤔 ben sözlüme aldırdım, ama pişman oldum sanki , aileme de söylemedim henuz

Alyansta kız erkeğin, erkek kızınkini alır fiyatlar genelde aynı tutar o yüzden herkes kendi alyansını aldı gibi sayabiliriz 🤭

Evet bizimki de arkadaslarinki gibi oldu nisanlim benim alyansimi ben onun alyansini aldim. Fiyatlar hemen hemen ayni zaten herkes kendininkini almis gibi oluyor ama olsun :)

bizimkileri eşim ödemişti sanırım ya hatırlamıyorum ama seninkini ben alayım benimkini sen al gibi hesaplara girmemiştik. o an kimin parası varsa o ödüyordu yani.

Bizde İzmir'de tamamen herşey ortak. Özellikler ailelerin olaya müdahil olmaması da tavsiyemdir :)

Normal şartlarda yüzükler karşılıklı alınır, ama benimkini de nişanlık aldı hiç öyle bunu sen onu ben demedi

Back