- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi meral asya
-
Erzurum burması alirim alirsam iyi oldu buGecen hafta erzurum burmalarımı bozdurdum
Bi cift 25 bin tuttu kayınvalideciğimi ilkkez bukadar sevdiğim bi gün oldu .
Utanmayın onur duyun kendinizleNe iki tenekesi... Ben evlendiğimde eski eşimle annesi ortak 1 tane bilezik aldılar. Sesimi çıkarmadım, utanırım zaten....
Erzurum burması alirim alirsam iyi oldu bu
Bu durumu tuhaf bulan baska kimse yok mu? Bir sure sonra bu adamla evleneceksiniz. Onun ailesi sizin aileniz olacak. Iyi gunde kotu gunde birbirinize destek olacaksiniz. Ve siz su anda altin alisverisinde en pahali parcalari nasil bulurum diye dusunuyorsunuz.
Buraya kadar yorumlari okudum açıkçası bende ayni seyi düşünmüştüm yani tuhaf buldum. Bize kimse destek olmadi evlenirken herseyi esim yaptı durumumza gore aldik herseyi ona ragmen bilezik bilmem ne alirken hep uygun olanina yöneldim zaten biseyde istemedik. Konu sahibi ailesi alcak diye cok yüklenme bence durumları nasıl bilmiyorum ama bu tarz hesaplar bnce hos degil anlarlarsa napcan cok ayıp olur
Konu sahibi en pahalı derken satarken en pahalı olan demek istiyor
Yani en az zarar edeceği nedir onu soruyor
Altından anlamıyorsunuz ama pahalısını aldırmayı biliyorsunuz.Çok yanlış bir düşünce.
canım alışverişten bikaç gün önce sen gez kuyumcu filan araştır öğrenmiş olursun.alışverişin de rahat gecer:)kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku
Genellememek lazim. O kisinin karakteriyle ve gorgusuyle dogru orantilieminim eşinle ve kayınvalidenle mutlusundur çünkü benim gördüğüm kv ne kadar çok para döker altın takarsa o kadar çok şey bekliyor gelinden.. ama gönlünden kopanı alırsa, gelin de buna saygı gösterirse o kadar saygılı ilişkileri oluyor..
ya ne ilginç insanlar var kendileri evlenirken az takılmış diye konu sahibini hırslı altın düşkünü ilan etmişler hemen kızcağız satmayı duşunuyor bellıkı borcu olacak düğünden sonra borcunu karşılayacak ıktar takılsın istiyor hem de zarar etmesin istiyor altınlardan.Bu sitede herkesin maddi durumu farklı kimi asgari ücretle geçiniyor kiminin
belki çok fakir değil erkek tarafı durumlerını bilmiyoruz ki ben çok fedakar gelin adaylarını saf buluyorum açıkçası burdan okuduklarım da beni haklı çıkarıyor nerdeyse tüm masrafı yapan gelinler var bence ister eğitimli ister eğitimsiz olsun gelin gelin gibi değer almalı imkanlar ölçüsündeartık borcsuz evlenen çift çok az..ciftlerin geneli zaten altınları satıp borc ödüyor en azından benim gozlemlerim öyle. kendileri borç ödeyecek diye aileye pahali altin aldirmak cokta normal degil en azından benim icin. Konu sahibini altın düşkünü ilan etmedik sadece bencilce düşüncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?