• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlar ve kv

notdefteri2_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
5.013
6.607
198
Yeni gelinim, yatak odam ve çeyizim dışındaki her bütün eşyalarımı görümcelerim aldı. Kv 3 bilezik taktı. Ailem 5 bilezik. Altın delisi biri değilim ama yaşım var ve çocuk düşünüyoruz. Eşimin maaşı çok düşük, evimiz yok kiradayız. Kayınvalide erkek kınasında takılan altınların hepsini harcamış bana hiç bir şey vermedi. Sonradan öğrendim ki erkek kınası yapma sebebi altınların kendisine gelmesiymiş, çünkü düğünde eşimin iş yeri haricinde ona kimse bir şey takmadı.
Eşime ısrarla kınada takılanları sormasını istedim, ben onları harcadım borcum vardı, sonra veririm size demiş. Ne kadar olduğunu da bilmiyorum. Eşim de çok borçlandılar dedi ki kv hiç bir şey yapmadı. Şu an biz annemden alıp yiyoruz ayın 15 ine kadar sigara paramız bile yok. Eşime dün sert çıktım, yeni evliyiz, eksideyiz, ihtiyacımız var neden böyle yapıyor diye. Düğünde takılanlara dokunmak istemiyorum zaten çok az bari arabaya yatıralım, yatırım olsun diye. Eve zaten peşinat bile olmaz.

Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım? Konuşmuyorum eşimle...daha 15 günlük evliyiz yaşadığıma bakın..

Yeni gelinim, yatak odam ve çeyizim dışındaki her bütün eşyalarımı görümcelerim aldı. Kv 3 bilezik taktı. Ailem 5 bilezik. Altın delisi biri değilim ama yaşım var ve çocuk düşünüyoruz. Eşimin maaşı çok düşük, evimiz yok kiradayız. Kayınvalide erkek kınasında takılan altınların hepsini harcamış bana hiç bir şey vermedi. Sonradan öğrendim ki erkek kınası yapma sebebi altınların kendisine gelmesiymiş, çünkü düğünde eşimin iş yeri haricinde ona kimse bir şey takmadı.
Eşime ısrarla kınada takılanları sormasını istedim, ben onları harcadım borcum vardı, sonra veririm size demiş. Ne kadar olduğunu da bilmiyorum. Eşim de çok borçlandılar dedi ki kv hiç bir şey yapmadı. Şu an biz annemden alıp yiyoruz ayın 15 ine kadar sigara paramız bile yok. Eşime dün sert çıktım, yeni evliyiz, eksideyiz, ihtiyacımız var neden böyle yapıyor diye. Düğünde takılanlara dokunmak istemiyorum zaten çok az bari arabaya yatıralım, yatırım olsun diye. Eve zaten peşinat bile olmaz.

Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım? Konuşmuyorum eşimle...daha 15 günlük evliyiz yaşadığıma bakın..
bu kadar borcun sıkıntının içerisinde arabayı bence unutun
araba yatırım aracı değil bildiğiniz lüks

benim bildiğim eşyaları ya çiftler alır yada annne baba görümcelerniz ne alaka onu anlamadım ?
kv cok kurnaz ve uyanık biri cok belli kınada altınları almasından bu kadın sizin başınıza cok çorap örecek gibi geliyor bana. ben olsam cıngar cıkartırım ama siz su konumda cıkarmayın.. yeni evlisiniz daha çünkü. ama yanınada kalmasın yaptıgı siz konussanız ?
Madem bu kadar maddi anlamda zor durumdasınız siz neden calışmıyorsunuz ?
evlenince nasıl geçiniriz diye insan düşünmezmi bir ?
annenlerden yemeylemi sürecek bu iş ?

ben bu altın işlerini pek anlamam
kv belki durumu yoktu görümceleriniz destek çıktı
daha yeni evlisiniz bebek düşünmek yerine bence bir işe girip biraz rahatlatın maddi olarak kendinizi
bide başkasına muhtaç yaşamak yerine altınlarınızı satın
annenlerden istemek ağır gelmiyor mu eşine?

kaynana okadar altını alıp sana sadece 3 bilezik mi yaptı yani
bende olsam üzülürdüm ..ama tavsiyem ve tecbürelerime dayanarak sölüyorum konuyu içinize atın ve unutun çünkü ne yapsanızda vermiyecektir..en iyisi para için altın için evliliğini mahvetme derim ben..yokk sindiremiyorum cıngar çıkarırım bi şekilde alırım diyosan da eşini kaybedersin haberin olsun..erkekler bu konulara dayanamaz ve annesiyle senin aranda kalmak onu yıpratacaktır

bu yoklukta ne arabası canım arabaya benzin alınacak sigorta vergi lastik bakım daha sayayım mı önce hayatınızı normale bindirin ayrıca kaç yaşındasınız siz çalışıyormusunuz eşinizin geliri nedir.

biz yeni evliyken eşimle sadece cebimizde 300 lira kalıyordu
mutfak, elektrik, su vs. hepsini onunla halletmek zorunda kalıyorduk ama kimseden istemedik
ufak tefek altın sattık öyle geçindik

O altınları unutun başıma geldigi için biliyorum düğünümde eşimin ailesinin taktığı tüm altınları kv aldı iki kaynimla bölüsüp yediler ödemeside bize düştü her düğüne altın parası gönderiyoruz bide tepki verincede eşim ve ailesi tarafından altın delisi oldum ne kavgalar ettim evliligimin üçüncü günü ayrı uyudum .....en azından aldığı altınları bide sizden çıkarmasın da ben eşimle cok kavga ettim hep haksız oldum kötü oldum eşimle aramız açıldı balayı aylarım zehir ayı oldu daha yeni evlisiniz esinizle aranizi açmayın söylediğiniz her söz onun gözünde sizi kötü eder malesef ki bütün erkeklerin gözünde anneleri hep haklı hep doğru dur

bu yoklukta ne arabası canım arabaya benzin alınacak sigorta vergi lastik bakım daha sayayım mı önce hayatınızı normale bindirin ayrıca kaç yaşındasınız siz çalışıyormusunuz eşinizin geliri nedir.
34 yaşındayım, memurum, eşimin geliri çok düşük yeni işe girdi. Arabayı 3 vesaitle işe gittiğim için istiyorum. 2 saatlik yol arabayla bana 45 dk olacak. Bütün birikimime nişan, kına yaptım bana düşen eşyaları, ailemin takacağı altınları aldım. Ailemde sağlık sorunları vardı bütün birikimleri hastanelere gitti

canım yaa şöyle bir konularına baktımda çok tutarsızlık var yazdıklarında
senin annen mi hasta baban mı?

34 yaşındayım, memurum, eşimin geliri çok düşük yeni işe girdi. Arabayı 3 vesaitle işe gittiğim için istiyorum. 2 saatlik yol arabayla bana 45 dk olacak. Bütün birikimime nişan, kına yaptım bana düşen eşyaları, ailemin takacağı altınları aldım. Ailemde sağlık sorunları vardı bütün birikimleri hastanelere gitti
bebek için 1 sene beklemelisin bence . onun dışında bence o altın meselesini unut ha kv sana eşya almış ha görümce alınmış bitmiş. kv den altınları istesen vermez zaten sende aslında bunu biliyorsun o yüzden unut bu işi sen Git 1 bilezik bozdur 15 gün idare et sonra herşey yoluna girer inşallah

O altınları unutun başıma geldigi için biliyorum düğünümde eşimin ailesinin taktığı tüm altınları kv aldı iki kaynimla bölüsüp yediler ödemeside bize düştü her düğüne altın parası gönderiyoruz bide tepki verincede eşim ve ailesi tarafından altın delisi oldum ne kavgalar ettim evliligimin üçüncü günü ayrı uyudum .....en azından aldığı altınları bide sizden çıkarmasın da ben eşimle cok kavga ettim hep haksız oldum kötü oldum eşimle aramız açıldı balayı aylarım zehir ayı oldu daha yeni evlisiniz esinizle aranizi açmayın söylediğiniz her söz onun gözünde sizi kötü eder malesef ki bütün erkeklerin gözünde anneleri hep haklı hep doğru dur
Biz de 2 gündür ayrı yatıyoruz. Nişanlıyken anneme hiç güvenmiyorum, gel memlekette kına yapalım altınlar bize gelsin diyen adam şimdi annemin borcu var diyor.

Back