- 11 Ocak 2019
- 76
- 38
- 26
- Konu Sahibi Yenigelincikk
Bayanlar kredi kartım var 25 bin limit şimdi ben altın alsam krediyle sonra taksitle ödesem çok mu zarar ederim komisyon ücreti ne kadar oluyor hiç bir bilgim yok anliyan varmi bu işlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuyumcu dahada yükselecek dedi bilemeyiz tabiŞuan almak için iyi bir zamanmı yükseliyor hergün kart bilgim yok
Evet öyle düşünüyorum ama komisyon ücreti de önemli araba için birikim yapmaya çalışıyorumYatırımlık alıp, yakın zamanda bozdurmamayı mı düşünüyorsunuz?
Bir yıl sonramı bile zarar mı ettirirkiYatırımlık alıp, yakın zamanda bozdurmamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer bir sene sonra bozdurmak isterseniz belki zarar edebilirsiniz ama dursun kenarda derseniz kazandıracaktır ya da tr şartlarında kaybetmeye engel olacaktır.
Beşi bir yerde de, tam altında komisyon ücreti olmaz. İşçilik olmaz. Alım fiyatı ile satış fiyatı arasında çok küçük bir fark olur.Evet öyle düşünüyorum ama komisyon ücreti de önemli araba için birikim yapmaya çalışıyorum
Ben yarım altin çeyrek alıyorum zaten çok param yok ne geçerse elimeBeşi bir yerde de, tam altında komisyon ücreti olmaz. İşçilik olmaz. Alım fiyatı ile satış fiyatı arasında çok küçük bir fark olur.
Ben hep altımcıyımdor. Bozmadığım için hiç zarar etmedim:) eşim askere giderken tazminatını altın yapmıştı, dönüşte altın düşmüştü ve zarar etmişti çok küçük bir miktar. Yani para seneye lazımsa altın çok kar ettirmeyebilirBir yıl sonramı bile zarar mı ettirirki
Ne komisyonu bu?%3.5 komisyon alınıyor
Bence çok iyi yapıyorsunuz. Aynen devam :)Ben yarım altin çeyrek alıyorum zaten çok param yok ne geçerse elime
Bu hepsinde kesin uygulaniyormu%3.5 komisyon alınıyor
Ya ceyrekleri biriktirip bilezik yapıyorum ama sonradan bozdururuz araba içinBen hep altımcıyımdor. Bozmadığım için hiç zarar etmedim:) eşim askere giderken tazminatını altın yapmıştı, dönüşte altın düşmüştü ve zarar etmişti çok küçük bir miktar. Yani para seneye lazımsa altın çok kar ettirmeyebilir
Yani yavaş yavaş birikim yapmanın en iyi yolu bu bence. Ben yurtdışında olduğum için altın fiyatlarından hiç bilgim yok. Kendim kredi kartı ile taksitle alacak olsam kağıt kalemi alır elime kaç paralık alışveriş yapacağım, kaç para komısyon kesecekelr, kaç gram altın alacağım hepsini hesaplar, hesap mantıklıysa ona göre alırdımBu hepsinde kesin uygulaniyormu
Ya ceyrekleri biriktirip bilezik yapıyorum ama sonradan bozdururuz araba için
Haklısınız bir kuyumcuya uğramak gerek bilgi için, dedim belki alan vardır bilgi verirlerYani yavaş yavaş birikim yapmanın en iyi yolu bu bence. Ben yurtdışında olduğum için altın fiyatlarından hiç bilgim yok. Kendim kredi kartı ile taksitle alacak olsam kağıt kalemi alır elime kaç paralık alışveriş yapacağım, kaç para komısyon kesecekelr, kaç gram altın alacağım hepsini hesaplar, hesap mantıklıysa ona göre alırdım
Kredi kartı ile alırsanız evet komisyon olur komisyon ücreti kaç gram alacaginiza,,yada kaç adet çeyrek gram alacaginiza göre değişir.Haklısınız bir kuyumcuya uğramak gerek bilgi için, dedim belki alan vardır bilgi verirler
Canım daha dün kuyumcudan altın aldım ne alırsan al kredi kartından alıyorsan aldığın altın miktarının %3.5 komisyonu alınıyorHaklısınız bir kuyumcuya uğramak gerek bilgi için, dedim belki alan vardır bilgi verirler
Canım daha dün kuyumcudan altın aldım ne alırsan al kredi kartından alıyorsan aldığın altın miktarının %3.5 komisyonu alınıyory
Yatırım için alacam ben o zaman zarara girmiş oluyorum öyle degilmiCanım daha dün kuyumcudan altın aldım ne alırsan al kredi kartından alıyorsan aldığın altın miktarının %3.5 komisyonu alınıyor
Kredi kartına Gr başı 100-200 koyuyorlar hesapla. Kuyumculara danisabilirsin.Bayanlar kredi kartım var 25 bin limit şimdi ben altın alsam krediyle sonra taksitle ödesem çok mu zarar ederim komisyon ücreti ne kadar oluyor hiç bir bilgim yok anliyan varmi bu işlerden